Reklama

Reklama

VOD (1)

Tým se musí dostat z Konstrukce. (Disney+)

Recenze (7)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sákryš, poslední díl z matrixu a Ward nikde? :O Ježiš, tolik postav mi bude chybět, snad v páté poslední sérii bude nějaký reunion. Ale o tom i skvělý seriál je a Agenti se drží úplně neskutečně navrcholu..Jestli se to udrží do konce série..jde seroš do oblíbených.. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Farewell, Cruel World! je takové ukončení celé Agents of Hydra části. A velice se povedlo. Epizoda má spoustu emocionálních momentů a celkově celé probuzení postav zpět do reálného světa je skvěle provedeno. Za zmínku stojí určitě Mack, který tu má velice pěknou emoční linku. A pak pochopitelně Fitz. Doktor ve Frameworku je stále boží, je charismatický a jeho dynamika s Radcliffem je skvělá. A jeho probuzení z Frameworku, jeho reakce a pocity, to je prostě výborná scéna. Taky tu máme Aidu, ze které se stal člověk, a jediné co chci zmínit je její hudební znělka, právě ve scéně, kdy získá lidské tělo. Protože z téhle scény hrozně mrazí, hlavně díky hudbě :D Velice dobrá epizoda. Teď už nás čeká pouze finále série. Hodnocení: 80% ()

Desmond04 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byl neuvěřitelný nářez. Grandiózní gradace alternativní reality, u které jsem si zabulel, jak už dlouho ne. Bravo S.H.I.E.L.D., Bravo! Tohle bylo famozní. Celá série je strašně silná a tento díl je takovým ideálním proponentem. ()

DominikMH 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostě zbytečné psát u všech dílech komentáře, když všechny jsou úplně úžasné! Hoodně emocionální díl a druhý život? Hmm, tak to bych chtěl taky! :D Hodně postav mi bude chybět, hlavně Ward. ()

Reklama

Reklama