Reklama

Reklama

VOD (1)

Coulson a jeho tým se pokouší zabránit Aidě ve zničení světa. (Disney+)

Recenze (11)

Matli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prostě No Comment, každou vteřinu s Ghost Riderem jsem si užíval jako malej kluk (ikdyž mi v té roli ten herec moc nesedí). Nadstandardní kvalita seriálu se udržela až do posledního dílu série. A ten závěr.....WTF? ()

Zek 

všechny recenze uživatele

Zajímavé zakončení, jsem zvědav co nás bude čekat v páté sérii. Jinak doufám a modlím se, aby už Ghost rider dostal vlastní seriál. Kde by se mohl objevit i Blaze na motorce. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možná to není nejlepší finále, ale je dobré. Trpí sice totožnými neduhy jako finále předchozích řad, třeba jako když hlavní záporák zařve jak amatér protože na epickou bitvu nezbyl rozpočet, ale co. Ghost Rider tu měl parádní entrée a nechala se mu otevřená vrátka. Radcliffa je škoda, měl jsem ho rád. Ale zbývají tam dost velcí tahouni, aby to Agenti přestáli. A navíc tohle byla ta vůbec nejlepší série, takže zklamání není na místě. ()

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti celé sérii celkem slabý závěr. Bylo vidět, že hlavním účelem tohoto dílu je všechno rychle ukončit bez ztráty kytičky, žádný zvrat se už nekoná (kromě posledních 2 minut). Celkem škoda, jinak celá sezona byla famózní. ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow! To mi při prvním shlédnutí nedošlo! Pro Maca a Yo-Yo byla framework vlastně způsobem, jak utužit svůj vztah, jelikož se tak Mac dokázal přenést přes svou minulost (ztrátu dcery Hope). Yo-Yo tam navíc byla s ním (přesně v tom okamžiku, kdy ji ztratil), takže jej plně pochopila a empatizovala s ním, a tak se jejich vztah posunul na novou lepší úroveň a už není zatížen žádnými předchozími vztahy! 77% ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

World's End funguje jakožto finále 4. řady skvěle. Začít můžeme například hromadou emocionálních momentů, přes celou linku Macka a Yo-Yo ve Frameworku, až po Radcliffovu smrt, která byla prostě úžasná. Vrací se nám Ghost Rider, který nemá moc prostoru, ale je prostě super. A jeho závěrečná scéna, kdy vykouzlí portál z Doctora Strange, je taky velice fajn. Akorát je škoda, že už ho v seriálu neuvidíme. Aida jako záporák byla dobrá, Ghost Rider v Coulsonovi byl cool jak prase a celkově prostě strašně dobrá epizoda, skvělé finále a samozřejmě skvělý cliffhanger na konci, který láká na pátou sérii. Za nejlepší momenty považuji již zmiňovanou Radcliffovu smrt, zmizení Hope ve Frameworku a samotný závěr epizody. Každopádně velice dobré finále. Hodnocení: 80% ()

DominikMH 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako.. co na to říct a ten závěr jako.. whaat? Velmi se těším a jsem velmi zvědav co bude v další sérii. Opět krásné momentky s Ghost Riderem.. Jsem moc rád, že Yo-Yo dostala zpět do realného světa Macka. <3 I ta slzička ukápla. A Radcliffe? Ten mi bude hodně chybět. Já si hrozně moc přeji, aby se v 5. sérii objevil zase Hunter a Bobbi. :) ()

Reklama

Reklama