Reklama

Reklama

VOD (1)

Je odhalena Fitzova utajená cesta za týmem. (Disney+)

Recenze (9)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hunter potěšil, klidně bych ho vyměnil natrvalo s Yo-yo. Jinak konečně díl na Zemi, sice tady bylo celkem dost humoru, ale to utíkání před vojákama bylo zajímavější než nějaký otročení v kosmu. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rewind je prostě dobrá epizoda :D Když si to člověk vezme, je vlastně totálně zbytečná, ale je prostě super :D Sledujeme zde Fitze, konkrétně jeho počínání po tom, co byl zbytek S.H.I.E.L.D.u přenesen do budoucnosti. A je to dost fajn, Iain De Caestecker si tuhle postavu strašně dává, Fitz je sympatický a je super ho sledovat. Parťáka mu zde nedělá nikdo jiný, než Hunter, kterého jsme neviděli od jeho odchodu ve 3. sérii a Hunter je prostě pořád stejný frajer :D Dynamika těhlech dvou, jejich vzájemná interakce, jejich humor, to je tahoun téhle epizody a opravdu se to povedlo. Zároveň se dozvídáme i něco o loru celé série, představuje se nám rasa Chronicomů a postava Enoch, který je jednoduše skvělý :D To jak se chová a hlavně jeho totální 100% neutralita v obličeji je neskutečná :D Joel Stoffer si Enocha hrozně užívá a je to na něm vidět. Skvělá epizoda. Hodnocení: 80% ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Keď sa Fitz (Iain De Caestecker) a Hunter (Nick Blood) vlámali do vojenského skladu, aby získali kryochambru, môžeme na hornej polici vidieť krabicu obsahujúcu Archu zmluvy, ktorú je možné identifikovať podľa náteru s nacistickým orlom na boku, pričom hákový kríž je vypálený. Je to odkaz na film Dobyvatelia stratenej archy (1981). (Pat.Ko)
  • Skutočné mená oboch fretiek použitých v tejto epizóde sú Salt a Pepper. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama