Reklama

Reklama

VOD (1)

Daisy se pokusí zachránit nečekaný přítel. (Disney+)

Recenze (6)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fun & Games je další skvělý díl. Co tuhle epizodu pozvedává opravdu nahoru, je Fitz, který konečně nějak zapadá do celkového děje a působí prostě dobře, dodává celému seriálu takovou zajímavou šťávu :D Jeho dějová linka, kdy musí získat přízeň Kasia, je taky super. Druhá linie o Coulsonovi, Mackovi a Yo-Yo, kteří se snaží ukrýt nového Inhumana Flinta před Kree byla už trošku slabší, ale pořád mě relativně bavila. Taky se dozvídáme trochu Kasiovy historie a představuje se nám jeho bratr. A Enoch je pořád super :D Velice fajnový díl, hlavně díky Fitzovi. Hodnocení: 80% ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt nevím čím to je, ale já se u nové série fakt docela nudím. Přitom čtvrtá pro mě byla jízda od začátku až do konce a teď mi přijde, že se tam vůbec nic neděje. Závěrečná záchrana byla tak neskutečně hloupá, že jsem musel odvrátil oči v sloup. Snad jen ten fight Daisy stál za to. Škoda, že se evidentně snížil budget a triky na ní šetří. Jinak Fitz dobrý, ale už bych byl nejradši, aby se vrátili zas na Zem. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • V úvodnej scéne Flint (Coy Stewart) vytiahne z batohu DVD 4. série seriálu Bostonské vraždy (2010), ale potom ho vráti späť a vymení ho za rozbité nožnice. (Pat.Ko)
  • Túto epizódu režíroval Clark Gregg, ktorý zároveň hrá hlavnú postavu Coulsona. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama