Reklama

Reklama

VOD (1)

Tým je v hledáčku mimozemského lovce. (Disney+)

Recenze (6)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V této epizodě se objevilo pár do očí bijících nelogičností, jako třeba jak by mohla být atmosféra a gravitace na planetě, která je rozrhaná na kusy a mnoho jiných...ale chápu, že se vše podřizovalo snahám tvůrců vést příběh nastoleným směrem... . Fanouškům je to jedno...ti jsou rádi, že koukají na své oblíbené postavy a ostatní ať si trhnou...pokud chtějí hledat chyby, můžou se vyřádit třeba u nového Star Treku. No a protože ze mě se pomalinku fanoušek stává, tak budu mhouřit a dám za 70% ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl z budoucnosti, který mě opravdu bavil. Hlavně kvůli tomu, že zabili dvě úplně debilní postavy a Sinaře, do které jsem se zamiloval. Doufám, že to takhle precizně bude ubíhat i nadále. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Together or Not at All je další dobrý díl. Hodně tomu pomáhá Fitz, bez něho to prostě nebylo ono a nemělo to tu energii a s ním je to najednou mnohem lepší :D Co se mi líbí, tak je budování kolem Kasia, jeho bratra a Sinary. Kasius je zajímavý záporák a Sinara je prostě skvělá. Nějaký prostor dostává i Flint, který je taky fajn. A konečně se aspoň trochu dostáváme na povrch Země, kde to je dost dobré a zajímavé. Fajnový díl. Hodnocení: 73% ()

DominikMH 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět pořádně nadupaný díl. Konečně se bude něco odehrávat i na Zemi. Nemám co vytknout. Jsem rád za další sérii. Je neuvěřitelné, kolik toho dokážou ještě vymyslet.. Ten námět je opravdu zajímavý. Furt je tam něco nového a taky to, co mě dokáže pokaždé překvapit. Jako například ten konec, to jsem čuměl s vykulenýma očima a otevřenou pusou. ()

Reklama

Reklama