Reklama

Reklama

VOD (1)

Coulson a jeho tým mají poslední šanci dostat se domů. (Disney+)

Recenze (6)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'm kind of trying to do the whole hero thing here, man. Is that your pep talk? You guys get killed, who saves the world then? I told my parents to not believe in this roach-crap fairy tale, and they went and they died for it anyway. And I'm probably next in line. But there is no way in hell that I'm gonna let some blue Kreeper destroy that machine before I get to see whether or not that damn thing was worth any of this." ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'm gonna beat your body with your own skull!" Skvělé mid-season finále. Navíc Kasius je absolutní frajer, bitka mezi ním a Mackem je obecně velmi nedoceněná a dodává slušnou dávku epičnosti. "I want to watch the light die in your eyes." Až je mi skoro líto, že o tak skvělého záporáka přijdeme tak relativně brzy. Protože Dominic Rains tuhle roli neskutečně zandal. "My father will see me. He will have his world! Not just the sliver Quake left behind." ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Past Life zakončuje celou tuhle vesmírnou část 5. série a je to sakra epické mid-season finále :D Všechno se uzavírá, je to velkolepé a epické, zároveň napínavé a zábavné. Dost zajímavou linku tu má samozřejmě Yo-Yo, která potkává svoji budoucí verzi a tím nám nastiňuje jedno z hlavních témat zbytku 5. série. Nováčci mi budou dost chybět, hlavně Flint a Enoch, a i když se oba dva v jistém smyslu vrátí v 6. sérii, je prostě škoda, že přímo tyhle verze už neuvidíme. Deke byl upřímně taky super. Samozřejmě, máme tu epickou bitku mezi Kasiem a Mackem, která je fajn, jenom mi příjde, že Kasius neměl moc prostoru (hlavně teď ke konci příběhu) a jeho smrt je taková uspěchaná... mohli si ho třeba nechat v záloze a někdy ho ještě nějakým způsobem vrátit. Každopádně, v příští epizodě se konečně opět vrátíme do současnosti na Zemi, kde se S.H.I.E.L.D. bude snažit předejít jejímu zničení. Hodnocení: 80% ()

Reklama

Reklama