Reklama

Reklama

VOD (1)

Život jednoho agenta S.H.I.E.L.D.u se navždy změní. (Disney+)

Recenze (6)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně je příběh na Zemi (na té pravé) a konečně mě to chytlo. Snad bude příběh nosný a druhá část bude o něco zajímavější. BTW : Ruby je teda zvláštní postava, herečka vypadá jako modelka a to duševní rozpoložení jsem jí moc nevěřil, ale snad se s tím ještě bude pracovat. Zato generálka mi nesedí vůbec, zlatej Talbot. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

All the Comforts of Home nás konečně vrací zpátky do současnosti na Zemi. Máme tu několik dějových linií a všechny jsou dost fajn. Třeba i ta trošku víc komediálnější a trošku víc zbytečná linka s Dekem mě bavila :D Zbytek S.H.I.E.L.D.u mezitím řeší světla na obloze, tedy první předzvěst konce světa. A musím uznat, finální souboj a scéna, kdy Yo-Yo příjde o ruce, je totálně epická :D Je to provedené strašně napínavě, poutavě a děsivě zároveň, a je to prostě hrozně fajn. Představuje se nám i pár nových postav, hlavně Ruby, která působí zvláštně, ale teoreticky v budoucnu může být i fajn. Rick Stoner, ačkoliv tu byl pouze na video záznamu, taky působil dost zajímavě. A samozřejmě, pár postav se i vrací, ať už Hale nebo třeba takový Absorbing Man. Dost super díl. Hodnocení: 80% ()

Mukade odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

vrcholne trápne prišla o hnáty... naprosto racionálne nevysvetliteľne... Idiotskejšie sa to nedalo spracovať aj keby sa neviem ako chcelo. Someone should put this series out of its misery, ugh ()

Reklama

Reklama