Reklama

Reklama

VOD (1)

Tým hledá Gravitonium, aby zachránil svět. (Disney+)

Recenze (4)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Principia je po docela velké hromadě nabušených dílů taková slabší. Vlastně, jestli bych ji měl k něčemu přirovnat, tak hodně působí jako nějaké starší epizody z první série. Příběh je dost jednoduchý, S.H.I.E.L.D. prostě hledá Gravitonium, ale špatný vyloženě není. Druhá dějová linka se mi ale líbila o dost víc. Vrací se Werner von Strucker, který je velice fajn, stejně jako jeho poměrně zajímavá a originální schopnost pamatovat si všechno. Co tenhle díl tahá z lehkého nadprůměru jsou ale hlášky :D Ty jsou prostě boží. Hlavně „Mack Hammer...Can't touch this.“ mě totálně odpálila :D Ovšem jinak je to taková pomalejší a trošku slabší díl. Hodnocení: 60% ()

Reklama

Galerie (3)

Zajímavosti (7)

  • V čase 28:05 vyzerá plávajúca loď ako torpédoborec triedy USS Arleigh Burke s riadenými strelami, ktorá je prvou loďou Námorníctva Spojených štátov, ktorá dostala meno po osobe žijúcej v čase pomenovania. (Pat.Ko)
  • Keď je Deke (Jeff Ward) v sklade a prezerá si Twinkies, v dlhšom zábere vidieť skupinu hnedých kartónových sudov, ktoré sú zmoknuté a poškodené. Tieto sudy sú autentickými sudmi Civilnej obrany, ktoré boli uchovávané v úkrytoch pred atómovým spúšťaním vládou od 50. rokov. Ich obsah sa líšil, ale mohol zahŕňať potraviny, vodu, lieky a iné veci. Verzia, ktorá obsahovala toaletný papier, obsahovala aj veľké hrubé plastové vrecia a čiernu plastovú sedačku. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama