Reklama

Reklama

VOD (1)

Coulson odhalí tajemství generálky Haleové. (Disney+)

Recenze (5)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashback, kde se na vysoké hydrantské potkají nejznámější hydráci, byl fajnovám pomrknutím napříč celým MCU. A stejně tak potěší rozšíření o postavy nové generace Hydry a vytvoření dalších možností, jak to s tím koncem světa mohlo být. Hrátky s časovým paradoxem zatím fungují, tak snad to tvůrci nepokazí a udrží vysokou úroveň až do konce řady. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nabírá to grády a začlenění starých známých tváří rozhodně pomáhá, ale pořád tam prostě ty rezervy cítím. Bude to ještě zajímavé a doufám, že tvůrci ještě na ten plyn pořádně dupnou..A fight Ruby vs Daisy by mohl být hodně zajímavý. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rise and Shine je fajn :D Nic víc, nic míň. Epizoda se z dost velké části skládá z flashbacků do nejrůznějších dob, například do doby akademie Hydry, kde vidíme mladého Sitwella, mladého von Struckera nebo třeba Whitehalla. Tyhle části jsou dost super, užíval jsem si je, bavil mě i Talbot, který je dost zajímavou postavou. Zbytek je taky fajn, třeba rozhovor Daisy a Fitze je cool. Jinak je to ovšem taková dost vycpávková epizoda, která jenom rozvíjí lore, ale nic jiného moc nenabízí. Hodnocení: 70% ()

EH17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně dobrej díl, kterej nám navíc lépe vykresluje i pozadí filmové části MCU! Alespoň trošku více teď víme o Struckerovi nebo Sitwellovi (kterej se mimochodem povedl! :D herec je mu fakt podobnej). Bude to ještě zajímavý, co se s Agentama stane... jen mě mrzí, že asi se na toho Gravitona nakonec nedostane, jak to tak vypadá... :/ ()

Reklama

Reklama