Reklama

Reklama

VOD (1)

Coulsonova svoboda závisí na neobvyklých spojencích. (Disney+)

Recenze (6)

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bojové scény s Ruby jsou fajn, to mě vcelku bavilo. Ale když se u scén, které původně měly bejt dramatické, spíš chechtám a směju tomu, co zase scénáristi vymysleli, asi je něco trochu v nepořádku. Mám hlavně na mysli scénu s Simmons, která si vybrala tři sklenice s vodou. Fitzovy teatrální reakce, ach jo… Navíc pochybuju, že by věda skutečně nějak dokázala potvrdit, že jsou nesmrtelní (jak Simmons sama tvrdila). Jak jako chcete dokázat predestination v cestování v čase? A kdy je budoucnost neměnná a kdy už ne? No uvidíme. Nebo scéna s gravitoniem úplně na konci, to mně taky přišlo dost komické. Jinak: Dívka věštící budoucnost se mi hodně líbila. Cestování v čase, to je moje. Jsem zvědavý, jak nakonec protagonisté zabrání 'konci světa'. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto diely bolo tak veľa nelogických vecí. Analyzovať miesto podľa pastelkového obrázka? Mohli to byť kľudne Tatry. Nemajú šancu dokázať analyzovať kopec podľa čarbanice. Alebo prečo Absorbing man nepoužije svoje schopnosti v boji? A Jemme s Yoyo úplne hrabe? Od nich by som takúto sprostosť nečakal. Chápem, je to sci-fi, ale toto sú také veci, že je to naozaj nereálne. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Inside Voices jsou další docela super epizodou. Coulsonova linka na základně Hale je dost fajn, hlavně díky Talbotovi, který je skvělý :D Absorbing Man je taky dobrý, jen by mohl trošku častěji používat své schopnosti. Hold si asi veškerý budget série vyplýtvali na ten vesmír v první části série :D Druhá dějová linka v Lighthouse je slabší. Hlavně kvůli tomu, že každá postava se chová strašně stupidně a otravně. Je tu Daisy, která udělá jakoukoliv kravinu pro to, aby se Coulson vrátil, Simmonsová a YoYo, jejichž teorie o tom, že jsou nesmrtelné, je neskutečně iritující a pak je tu Mack, který nevěří prakticky ničemu a i přes očividné důkazy :D Jediný, kdo mě zde fakt baví je May, která má příjemnou chemii s Robin, a Fitz, který je prostě dobrá postava :D Musím pochválit ruce YoYo, které vypadají vizuálně fakt dobře. A epizoda je zakončena cameem Rainy a Quinna, které je sice pěkné, ale totálně zbytečné :D Ale jinak celkově fajn díl. Hodnocení: 70% ()

Reklama

Reklama