Reklama

Reklama

VOD (1)

Tým se pokouší zneškodnit zbraň. (Disney+)

Recenze (5)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další v pohodě epizoda, která je sice neskutečně roztáhlá a téměř zbytečná, ale je fajn. Linka Simmons, YoYo a Fitze je fakt o ničem, je to bezvýznamné a jenom to natahuje děj :D Ta druhá linie je trošku lepší, hlavně díky Talbotovi, který je prostě super. Je hrozně zajímavá postava. Máme tu pár dobrých momentů, třeba souboj Daisy a Ruby, ten není špatný. Ale prostě, taková vycpávková epizoda. Hodnocení: 60%  ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výtečný díl! Daisy zase v plné parádě a při síle, blondýně to pěkně natřela. Byly tu sice zas momenty, u kterých jsem jen kroutil hlavou. Jako když si mechanik Mac hrál na doktora, 'such a Marty Stu!', nebo když během pár sekund našli Coulsona v zasněžené pustině. Dramatický efekt, to jo, ale ´jak´?! Přestřelka Fitz-Simmons s mechy byla příjemná a jsem rád, že scénaristům došlo, že kdyby techno ruce Yo-Yo mohly fungovat i při jejích superschopnostech, byla by pěkně nepřemožitelná. Těším se na další díl! ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jako fakt? Parta robotů stojících pár metrů od cíle, střílí ze samopalu a netrefí? A co ta ohavná hudba v pozadí, která mi připomíná rádobynapínavé chvilky v Knight Riderovi? Střídání režisérů chápu, ale Browna bych možná vyřadil. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Elena (Natalia Cordova-Buckley) zisťuje, že pociťuje intenzívnu bolesť pri pokuse použiť svoje nové umelé ruky súčasne so svojimi superschopnosťami rýchlosti. Toto bola v skutočnosti jej druhá skúsenosť s použitím týchto schopností spolu. Malo by jej to byť zrejmé už počas predchádzajúcej epizódy. (Pat.Ko)
  • Počas prípravy svojich padákov si Jemma Simmonsová (Elizabeth Henstridge) neformálne všimne, že Leo Fitz (Iain De Caestecker) tentokrát nemá s pásmi žiadny problém. Na to Fitz odpovie, že prešli dlhú cestu. Hovoria o udalosti z epizódy FZZT (2013), keď Fitz nezabezpečil svoj padák pri pokuse zachrániť Simmonsovú, ktorá vyskočila z lietadla, a následne musel Grant Ward (Brett Dalton) ich zachraňovať. Toto je druhýkrát, čo je táto udalosť spomenutá v piatej sérii. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama