Reklama

Reklama

VOD (1)

Agenti S.H.I.E.L.D. hazardují se svými životy. (Disney+)

Recenze (9)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aniž by utrpěla kontinuita a zmírnilo se napětí, byla tato epizoda příjemně rozverná. Skoro jakoby se Whedon rozvzpoměl na Firefly. Ale i přes ten odlehčenější tón, se valí další a další hrozby, které mohou vyústit v mnoho zajímavých střetů. Po shlédnutí Capt. Marvel jsem rád, že si jdou Agenti svou cestou...takto se mi to líbí mnohem víc a doufám, že jim to ještě nějakou dobu vydrží. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda s neuvěřitelně dlouhým jménem je poměrně dost fajn a povedená. Co mě hodně bavilo, tak je celá linka s Fitzem, která je strašně dobrá, ať už díky jeho dynamice s Enochem nebo díky zajímavému prostředí planety Kitson. Kdyby epizoda byla čistě jen o něm, asi by díl byl o trochu lepší. Jenže my tu do toho dostáváme tým S.H.I.E.L.D.u, který se je snaží najít a hele, co si budem... zfetovaná Daisy a Simmons jsou fakt divné :D Celá tahle haluz sekvence je sice zajímavá a dejme tomu i originální nápad, o tom, jestli je dobrý bych už polemizoval :D Díky lince s Fitzem je to ale celkem dobrý díl. Hodnocení: 74% ()

Reklama

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zfetované holky nebyly tak vtipné, jak asi tvůrci zamýšleli. Ale jinak dobré, po minulé řadě určitě. Akorát doufam, že se všechny linky spojí dohromady. Takhle je divné, že se jeden tým vůbec neobjeví. ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fitz-Simmons jsou neskutečně prokletí! (Ostatně to sami řekli. Líbí se mi, jak si tvůrci s tou myšlenkou stále hrají.) Daisy a Simmons byly v kasinu na tripu též neskutečně parádní, a to nejen z mého mužského pohledu. :) Příjemný druh komedie, u které jsem jen zíral, co se to v Agentech děje. Čekal jsem už kvůli názvu epizody nějaké nudné klišé, ovšem byl jsem velice příjemně překvapen. Svým způsobem zatím nejsilnější epizoda sezóny. 80% Připomínalo mi to taky tu epizodu Sherlocka, kde se oba pořádně zřídili a pak se Sherl plazil po koberci. Dodatek: Aspoň víme, po kom tu epizodu pojmenovali (scenárista Shieldu): https://www.csfd.cz/tvurce/375490-george-kitson/ ()

Galerie (13)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama