Reklama

Reklama

VOD (1)

Jen jejich vlastní vnitřní démoni mohou Fitzovi a Simmonsové narušit shledání. (Disney+)

Recenze (5)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně experimentální díl, kdy se tvůrci pořádně vyblbli a je to zajímavý :D Tahle epizoda je poměrně zbytečná a když ji neuvidíte, asi o nic nepřijdete. Každopádně, špatná vůbec není. Jak bylo řečeno, je hodně hravá, hodně experimentální a šílená. Díl kombinuje spoustu žánrů, od sci-fi, přes drama až po lehký horror. Zároveň je epizoda plná zajímavých nápadů a očividně dost velké kreativity tvůrců :D Jako, bavil jsem se. Nebudu lhát :D Hodnocení: 80% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr sice vtipný. Hororové momenty jsou dobrý, ale přijde mi, že Agentům už vyloženě dochází dech. Pokud vynecháte 95% téhle epizody, o nic nepřijdete. I když je sezóna o polovinu zkrácena, jednoduše se tu moc přešlapuje na místě. Právě TO dělilo Agenty od ostatních marveláckých seriálů. ()

Reklama

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páči sa mi, že scenáristi v tejto sérii hlavne experimentujú so žánrami. V minulej bolo všetko zamerané na sci-fi ale v tejto sme videli komédiu, akciu, horor... Veľmi ma to baví a dúfam, s to bude takéto dobre do konca. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fitz and Simmons...co dodat. Skvěle napsané, obsazené, a zahrané postavy, které té náloži neuvěřitelných událostí dávají lidský rozměr. Tentokrát se velká část epizody odehrává v prostoru, kde jsou uvězněna jejich vědomí a překvapivě to není jen Jema, která by se měla obávat Leopoldovy temné stránky. Směsice vtipu, drama a špetky hororu fungovala překvapivě dobře, byť hlavní dějovou linii nijak zvlášť neposouvá. Ale komu by to v případě těchto dvou zlatíček vadilo. Navíc jedna část byla opravdu dojemná... . I po tolika epizodách si Agents drží solidní kvalitu...a to i když se v této epizodě Coulson jen mihnul a ostatní dostali minimum prostoru(což není vůbec na škodu...v poslední době mi tento tým moc nesedí) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama