Reklama

Reklama

VOD (1)

Záhadný cizinec nabízí svezení domů. (Disney+)

Recenze (5)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Coulson zemřel. Ať žije Coulson! Tato neskautíkovská verze se mi zamlouvá podstatně víc a Clark Gregg si ji viditelně užívá. Je velká škoda, že podobnou transformaci nepodstoupily i ostatní postavy. Daisy vypadá divně, Mack je umělohmotný tragéd a Yo Yo je tam jen do počtu stejně jako ztraceně působící May. Jakoby nezemřel jen Coulson, ale s ním i scénárista těch lepších epizod. Tato navíc působila i roztříštěně a popravdě bych se asi spokojil jen s linkou sledující Fitz-Simmons. A to je velká škoda, protože Shrike vypadá jako poctivá sci-fi hrozba s pěkným potenciálem a Sarge...jak už bylo zmíněno, působí v zatuchlém prostředí "nového" S.H.I.E.L.D. velmi osvěžujícím dojmem. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemůžu si pomoct s pořád se to snažim překonat, ale vrchol už má seriál za sebou a nemůžu se do toho dostat. Sedmá série bude poslední, tak snad víc šlápnou na plyn.. ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Coulson / Sarge byl na episodě to nejlepší. Taky se mi líbilo, jak Daisy opět rozrazila dveře, tentokrát do xichtu 'drakovi'. Návrat na Kitson mi ovšem přišel strašně laciný a vynucený (a co víc, jak jim ten random chlápek ukradl teleportér - jak víc vynucené to mohlo ještě být? Chytrý Enoch z páté série je nenávratně pryč). Sargeuv kamarád 'drak' mi taky na pekaře vůbec nesedí: buď to má šokovat, nebo se tvůrci snaží ukázat jeho skupinku v lepším světle (protože tak poznáváme jeho normální rodinu) a nebo je to prostě špatně napsané. Ale kdo ví, "třeba díky pekařině získal ty superschopnosti"? Záchrana Fitz-Simmons na poslední chvíli ženou, která jen tak náhodou míří na Zemi, věrohodnosti epizody taky moc nepřidává. Ale co když právě ty dva ona sledovala a je vlastně velitelem netopýrů? (snad ne) Shrike asi ještě budou dost děsiví, to ano, ale to fakt May nebo kohokoli z Shieldu nenapadlo, že ty potvory ničí planety díky vzájemně spolupráci? Perfektní nápad 'překazit setkání dvou emzáků, nasadit jim náhubek a stejně je dat spolu zase do jedné místnosti'. Možná jsem přehnaně kritický, ale takto ledabylý scénář Shield ještě neměl. Jediné kvalitní epizody zatím byly E03 a zejména předchozí E06! :) ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toldja je strašně zvláštní díl :D Na jednu stranu je tu spousta pěkných momentů, třeba Sarge je skvělý, hrozně se mi líbí, jak má všechno pod kontrolou a naplánované, i když je ve vězení. A závěrečné loučení s Enochem bylo super a velice dojemné. Na druhou stranu, tohle je jedna z epizod u kterých jsem se fakt často plácal do čela, jak stupidní to je :D Viz. scéna na Kitsonu, kdy totálně random týpek ukradne teleportér hlavním postavám a zmizí někam pryč :D Jako vážně, to co bylo za scénu :D Nebo neuvěřitelně smysluplná scéna, kdy S.H.I.E.L.D. přeruší setkání dvou Shriků a pak je stejně dá do jednoho únikového modulu, co nejblíž k sobě to jde. Jako, ten scénář nic moc teda :D Postava Izel mě taky moc nezaujala. Ale špatný díl to není, jenom ty nelogičnosti fakt bijí do očí :D Hodnocení: 68% ()

Reklama

Reklama