Reklama

Reklama

VOD (1)

Tým žádá o pomoc na nesprávných místech. (Disney+)

Recenze (5)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aby jste si tuto epizodu naplno užili, musíte být téměř nekritičtí fans. Což by po cca 4 800 minutách převážně dobrých momentů, nemělo být těžké. My ostatní, kteří koukáme i jinam a máme trošku vyšší nároky, musíme buď mhouřit očka, nebo se prostě smířit s tím, že Agents sklouzávají mezi klasické hollywoodské natahovánky, které jsou prolezlé nešvary, které známe z přiblblých kousků jako Flesh, Supergirl apod. Teď jsem hodně tvrdý...výprava je stále na výborné úrovni, hlavní zápletka je stále ok, ale jakoby nad diváky zlomili scénáristi hůl..servírují čím dál víc logicfailů, postavy se chovají divně a chemie mezi nimi občas vůbec nefunguje. Mě nebyla Daisy nikdy nijak extra sympatická, ale její role v dění byla ok. Teď už je několik epizod za křoví...stejně jako ostatní. Jak je to možné? Jak to, že funguje jen Fitz - Simmons a občas nějaká vedlejší postavička? Pro mě je symbolem zmaru Mack. Jeho neherectví i role, kterou mu pravděpodobně výbor pro potírání bílých heteromužů zprostředkoval, úplně zjalovatěl dosavadní vývoj vztahů mezi celým týmem. Ale co už...tvůrci rozehráli shrik strike a přestože tady pláču, že jsou Agents občas jen průměrní...mají pořád co nabídnout a na další díl se těším. Velmi, velmi odřené 4* ... 66% ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdříve pozitiva: Sarge je stále schopný drsňák, se svými kumpány se dostane opravdu z každé situace. Fitz Simmons jsou vtipní a dialog o jejich svatbě mě příjemně rozesmál. Enoch a Chronicomové na konci byli a ještě budou dobří. Bohužel to je tak všechno. Skoro jsem tomu chtěl dát dvě hvězdičky, ale ta druhá polovina to jaksi zachránila. Přijde mi to jako sketch nesouvisejících scén a dialogů, které na tuhle epizodu jaksi zbyly. Yo-Yo a vězni na Zephyru (aby se nezapomnělo na její schopnosti, tak se nám musí předvést). Fitz-Simmons ve své dějové lince neřeší, co se děje na lodi, protože si užívají své společnosti, zatímco Izel přece musí doletět na Zemi (jak říká scénář). Izel, démon bez jakéhokoli předchozího charakterového vývoje, randomly vstoupí do děje a hraje si na Sargeova úhlavního nepřítele (podobný problém jako s GoT S08E05 s Dany 'turning into a mad Queen', zde je pro změnu absolutní absence foreshadowing nebo přípravy na její vstup do seriálu). Scéna Maca a Deeka o 10% taky docela trapná, další 'seriously?!' moment jsem měl, když se Daisy neudržela a musela Sargeovi ukázat své Quake schopnosti. Really? A v Sargeově kamionu fakt nikoho nenapadne hledat bombu v té velké vysoké železné věci, která vypadá jako malá atomovka? Prostě zcela ukázkový příklad toho, jak tvůrci nejdřív vymyslí závěr děje (kam se hrdinové musí dostat), a až pak vymyslí způsob, jak se tam dostanou. Tady to fakt nefunguje. Parádní článek o této problematice zde: https://www.lidovky.cz/kultura/zklamani-z-konce-hry-o-truny-muselo-prijit-ma-jasno-spisovatel-je-to-dan-za-martinovo-zahradniceni.A190517_171044_ln_zahranici_pev Redukce šesté řady na 13 epizod Agentům fakt dost uškodila. Skoro si přeju, aby seriál nikdy nemusel mít šestou a sedmou řadu, abych toto "nemusel" sledovat. První polovina na 35%, druhá na 60%. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Páči sa mi ako postupne zisťujeme informácie o Sargeovi z dvoch pohľadov. Od jeho tímu a od Izel. Uvidíme ako to bude pokračovať lebo je na konci fakt veľký cliffhanger. Zatiaľ je táto séria super. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co tak čtu komentáře, tak hodně lidí si na tuto epizodu, a vlastně na celou 6. řadu stěžuje. A já jsem možná jednoduchý divák, ale tahle epizoda mě opět bavila :D Hodně lidí řeší logické díry v ději a ano, občas jsou ty kraviny ve scénáři do očí bijící, ale mě to prostě nevadí. Epizoda je napínavá, atmosférická a zábavná, hlavní záporák Sarge je prostě výborný a finálních 10 minut + závěrečný cliffhanger je celkově strašně skvělá a napínavá sekvence. Kdo mě nebaví, tak je Izel, ze které se vyklubal druhý padouch a která prostě přišla v minulém dílu totálně odnikud, zachránila naše postavy a čirou náhodou je z ní nějaká přesílená entita z jiné dimenze :D Ale epizodu jsem si upřímně užil, fakt mě bavila. Hodnocení: 80% ()

Reklama

Reklama