Reklama

Reklama

VOD (1)

Celá parta je pospolu a je potřeba zachránit planetu. (Disney+)

Recenze (6)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mizérie pokračuje hitparádou nesmyslných okamžiků, které nebudu vypisovat, protože bych spoileroval. Snad ani jedna postava se nechovala jako dospělý, logicky uvažující člověk, vše bylo až směšně předvidatelné (s výjimkou poslední scény). Chvíle, kdy si hraje polovina hlavních postav s atomovkou a divák se o ně má bát, nebo scény, kde se všichni radují z eliminace padoucha, který měl být ukrutnou hrozbou a pak prostě ...bum. Mohl bych tady přepsat téměř celý scénář. Cílovka se velmi nenápadně snížila na úroveď 14 let a níž. Takže dokoukám řadu, abych si byl jistý a vrátím se k seriálům pro dospělejší. ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten koniec ma riadne rozsekal. Teším sa už ďalej ako sa tu bude ďalej vyvíjať. Táto séria je top u väčšine seriálov kvalita klesá pri nových sériach ale tu nie tu je to čím ďalej tým lepšie. Šiesta séria zatiaľ úplne najlepšia a najkvalitnejšia. TOP. ()

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sarge/Coulson byl opět na episodě tím nejlepším, chtěl jsem aby vyhrál. Nechtělo se mi věřit, že se Izel zbavili tak jednoduše. Doufal jsem, že to ještě bude mít nějakou dohru. Celé to ovšem bylo zase uspěchané a ten střih na Shield párty tomu opravdu vůbec nepomohl. Bez poslední scény na *** a 55%, na závěrečnou scénu jsem ovšem zíral s otevřenými ústy, proto o hvězdičku víc. SPOILER: Yep, moje tušení bylo správné. Teaser na další epizodu potvrzuje, že to byla Izel, která zabila Sarge. Asi se nějak infiltrovala přes Davise (který opravdu jen nespal). Finální hodnocení (když beru v potaz tyto souvislosti) tak 75%. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá část tohohle pomyslného mid-season finále je stejně skvělá, jako její předchůdce. Díl je napínavý a zábavný, má spoustu skvělých momentů, ať už přivítání Fitze s ostatními členy, nebo třeba Mackův závěrečný proslov. Sarge je stále skvělý, je hrozně charismatický, jeho bitka s Mackem je taky dost dobrá. To se nedá říct o Izel, která je pořád strašně slabý záporák a fakt jim nežeru, že se jí takhle lehce zbavili :D Závěrečný cliffhanger se zabitím Sarge je super a jsem zvědav, kam povede. Kdyby opět nebylo některých nelogičností ve scénáři a dějových děr, třeba to, kdy vidíme venku mimo Sargův truck několik stovek Shriků, následně jich Daisy zabije tak 10 a hned se počítá s tím, že jsou všichni mrtvý? To jsem fakt nepochopil :D Jinak skvělý díl. Hodnocení: 80% ()

Reklama

Reklama