Reklama

Reklama

VOD (1)

Všichni prožívají krizi identity. (Disney+)

Recenze (5)

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem našlapaný díl a konečně mě to pořádně přikovalo. Ale ještě ždibec tomu chybí, snad v příštím díle. Ps: maj vážně koule zabít nejmíň důležitou postavu. :D ()

Reklama

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych se nedíval na promo a nevěděl, která bije, tak bych asi hodnotil lépe. Nějak moc mě epizoda nezaujala. Nelogické a nekonzistentní chování postav (během detektivní šarvátky s Izel, také Sarge je v porovnání s předchozími epizodami úplně někým jiným) spojené se zvláštním převyprávěním toho, co se 've skutečnosti' stalo v páté sérii (mění význam toho, co předtím určili jako platné: trhlinu strachu mění na energii tvořenou z "monolitu tvoření" a vůbec jim to v širším kontextu nedává smysl). Pokud chcete vidět kvalitní epizodu seriálu, kterou hodnotím nad 80%, podívejte se třeba na první epizodu Person of Interest. Této epizodě Shieldu totiž nemůžu dát víc než 50%. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První část epizody Leap mě strašně bavila a celý děj, který se točí kolem odhalování, kde je Izel, mi přišel strašně zajímavý, napínavý a zábavný. Pořád si ovšem myslím, že Izel jako záporák prostě moc nefunguje :D Každopádně, tuhle řekl bych až detektivní zápletku jsem si fakt užíval. Posledních asi 15 minut je ovšem... celkem zklamání. Dozvídáme se konečně, kdo je vlastně Sarge, proč vypadá jak Coulson, dozvídáme se cíle a motivace Izel a zároveň epizoda tak trochu retconuje některé prvky 5. série, kdy se ukáže, že žádná dimenze strachu vlastně není a může za to jen další monolit. Tahle celá část působí jako jedno velké vysvětlování, je to hromada informací a expozice v jednom momentu a vlastně mi to ani nepřišlo tolik zajímavé. A třeba u Sarge jsem čekal trošku lepší origin, než jen to, že je to kopie Coulsona vytvořená díky monolitům. Každopádně, díky první části mě díl dost bavil. Hodnocení: 75% ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Předchozí epizoda končí nekompromisním odprásknutím Sarge, což bylo díky kouzlu neočekávaného efektní. Následné vzkříšení, ale dělá ze smrti hlavních postav to samé, co jejich ohrožení atomovkami, příšerami, chorobami...prostě jen motiv pro zápletku. Ale chápu, je to seriál...není možné likvidovat postavy, které mají diváci rádi. Nevadí. Pořád přece zbývá dost prostoru, kde může chytrý scénárista zaujmout, že? Jenže při psaní této epizody měl opět trochu slabší den, protože poskakování Izel mezi těly agents působilo na pohled pěkně, ale šlo to vymyslet mnohem líp. A navíc...Mack je jeden z nejtupějších ředitelů, jakého kdy nějaká agentura měla(i vymyšlená). Původně pouhý mechanik se má vypořádávat s inteligentní bytostí, která působí nesmrtelně a má převtělovací schopnosti. Nefunguje to. Chybí tomu všemu chytrost, proradnost, intriky... . Tento medvídkovsky houpavý tým, působí jako parta důchodců, na které výrostci hází kamení. Kde je ostrost May? Zápal Fitz-Simmons? Proč bych měl této partě fandit? Tvůrci slibují epic závěr a pak ještě superpic poslední sedmou řadu. No...teď si tak říkám, že pokud by měla svého času podobný průběh Firefly...nejspíš by se i z ní stal stejně tuctový seriál, jako se to děje s Agents. Škoda, že se nechali ukecat a smrtí Coulsona se nerozloučili. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama