Reklama

Reklama

VOD (1)

Kdo přežije ve druhé části finále této řady? (Disney+)

Recenze (6)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále šesté řady je podle mě hrozně zmatené a ani ne moc velkolepé, jak bych si přál :D Je to fajn, ale fakt to nepůsobí jako finále. Celé zakončení se Sargem a Izel je docela zklamání, a to hlavně proto, že Sarge prostě v několika posledních dílech nepůsobil ani trochu tak dobře, jako na začátku série. Musím pochválit alespoň souboj s ním, který je dost fajn. S čím problém, je smrt May. Ta je strašně super emotivní a bylo by to krásné uzavření pro tenhle charakter, bohužel tvůrci ji prostě museli nechat žít a tak tenhle emotivní moment totálně vyšumí, protože se o sekundu později dovíme, že ta postava bude žít. Další z důvodů, proč tato epizoda nepůsobí tak dobře je i to, že asi polovinu dílu strávíme s Fitzem a Simmonsovou na Lighthousu, kde bojují proti Chronicomům a to je sice jakž takž dobré, ale celá tahle část je vlastně jenom setup na 7. řadu a nemá nic společného s uzavíráním té šesté. Je to fajn, ale mohlo to být prostě lepší. Tohle vlastně můžu říct o celé téhle sérii... Hodnocení: 70% ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to je aspoň FAN SERVICE!!! Pro nefans možná spíš fun service, ale já vlastně ani nevím, jestli je to špatně. Oblíbené postavy přece neumírají...a když, tak až na ÚPLNÉM konci. O výhodě sevřeného příběhu, kdy může scénárista nacpat divákovi pointu do chřtánu, odkráglovat hlavní postavu a posměšně se rozloučit titulkama, si může seriál nechat jen zdát. Zato má ale mnohem víc prostoru pro detailnější rozbor vztahů, postav, prostředí... a nakonec příjde i ta pointa a někdy i to odkráglování pár důležitějších postav. Tedy pokud na to mají tvůrci koule. Maurissa je mít nemusí, ale chlapci Whedonovi nejspíš skočili z desátého patra obkročmo na zábradlí. A tak postavy Agents mění účesy, oblečky, jména, partnery, funkce, někdy strany...ale to je tak vše. Někdo namítne, že to je prostě komix...v něm postavy umírají jen na dobu neurčitou. Možná, ale tady je to už směšné. Ono to vypadá, že jsem si na Agents zasedl, dívat se přece nemusím, ale mě první řady opravdu bavily a moje vrčení tady odráží frustraci z toho, že se to děje zase... . Velký respekt, že včas skončil Punisher i Daredevil. ()

Zajímavosti (6)

  • Daisy (Chloe Bennet) hovorí: "Povedala by som, že potrebujem drink, ale teraz sú predsa zakázané, však?" V čase, keď sa stavala budova Empire State Building (od marca 1930 do apríla 1931), bola v Amerike platná prohibícia. Avšak Daisy si stále mohla dať drink, ak ho už mala niekde uložený. Konzumácia alkoholu nebola nezákonná - zakázaná bola iba jeho výroba, preprava a predaj. (Pat.Ko)
  • V čase 17:50 - May (Ming-Na Wen) sedí s chrbtom opretým o stenu a potom zo svojho brucha vytiahne meč dĺžky približne 1 meter. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama