Reklama

Reklama

VOD (1)

Agenti mají pochybnosti o svých vlastních hodnotách. (Disney+)

Recenze (1)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt nevím, jestli jsem po šesté sérii trochu zmenšil očekávání, ale tahle série mě hrozně baví. Nejspíš za to opět může to prostředí 30. let, které je prostě super, celá epizoda má skvělou atmosféru a působí hrozně příjemně. K postavám, May dostává docela zajímavou linku a jsem zvědav kam povede. Kdo mě totálně dostal, tak je Patton Oswalt jako děda Koenig, který je prostě skvělý :D Je vidět, že si Oswalt opět užívá každou sekundu v seriálu. Další vynikající postavou je Enoch a tady opět musím vyzdvihnout herecký výkon od Joela Stoffera, který je skvělý :D Baví mě i to propojení se světem MCU, od Malicka až po super sérum. Fakt pěkný začátek série. Hodnocení: 75% ()

Galerie (22)

Zajímavosti (9)

  • Koenig (Patton Oswalt) hovorí: "Hydra? Red Skull? Super sérum? Znie to ako niečo zo smiešných komiksov." Výraz "funny papers" bol slangový výraz pre komiksové sekcie v novinách. Hydra, Red Skull a Super Soldier Serum boli pôvodne súčasťou komiksov od Marvelu. (Pat.Ko)
  • V roku 1931 Koenig (Patton Oswalt), keď počúva Jemminu (Elizabeth Henstridge) dlhú vedeckú analýzu, ju žiada, aby "prešla k veci". Hoci fráza "prejsť k veci" sa medzi bežným obyvateľstvom začala používať neskôr, pôvod má z obdobia nemých filmov. Keďže typ ľudí, ktorí navštevovali nelegálne krčmy v New Yorku, boli často herci, režiséri a podobne, Koenig by mohol túto frázu počuť mnohokrát pred rokom 1931. (Pat.Ko)
  • Na konci, keď Koenig (Patton Oswalt) najíma Enocha (Joel Stoffer) hovorí, že je to „začiatok úžasného priateľstva.“ Tento citát je prebratý z posledných viet filmu Casablanca (1942). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama