Reklama

Reklama

VOD (1)

Časová bouře pustoší loď Zephyr. (Disney+)

Recenze (5)

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Time loop je celkom zaujímavá vec ktorá nemusí vždy dopadnúť dobre. V agentoch ho ale spravili skvelo, v epizóde je plno dobrých nápadov a na záver tam bol aj odchod jednej z mojich obľúbených postáv... ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I have seen the future... carry on this mission and cherish it, for it will be your last mission together." S přehledem nejlepší epizoda série, i když na Self Control se to stále nechytá. Elisabeth Henstridge při svém režijním debutu doslova vytírá zrak. "Yet this is the nature of family, isn't it? I have seen it countless times on countless worlds. People arrive, so we celebrate, and people leave us, so we grieve. We do what we can with the time in between, but the cycle is always there. No one escapes it. Not even me." ()

Reklama

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně zatím nejlepší epizoda ze 7. série a jedna z nejlepších epizod celého seriálu. Děj je totálně skvělý. Téma časových smyček je zde využito opravdu na maximum, je to velice zábavně zpracované a opravdu dobře udělané. Do toho se míchá i trochu jakéhosi detektivního děje, což funguje velmi dobře. A na závěr tohohle všeho je tu skvěle udělaná smrt jedné postavy, která je prostě výborná. Je to dojemné, emocionální a ano, i ta slzička ukápla :D Sice by někdo mohl namítat, že je to dost zbytečný vycpávkový díl a to sice je, ale je to sakra dobře udělaný a zábavný vycpávkový díl :D Výborná epizoda, Elizabeth Henstridge je poměrně dost fajn jako režisérka a je škoda, že ji nedali víc epizod na zrežírovaní. Hodnocení: 80% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (11)

  • Od októbra 2020 ide o najvyššie hodnotenú epizódu z celého seriálu. (Pat.Ko)
  • Titulná karta seriálu sa zobrazuje dvakrát, raz počas prvej slučky zobrazenej divákovi a raz počas zobrazenej druhej slučky. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama