Reklama

Reklama

VOD (1)

Agenti spoléhají na své silné stránky, aby přežili. (Disney+)

Recenze (6)

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře, dobře, dobře... :D Finále 7. série a vlastně i celého seriálu je totálně epická a úžasná věc :D Začnu s jediným negativem, které k tomu mám, a to je expozice. Přijde mi, že prvních 15 minut je tu vlastně jenom od toho, aby nám Fitz vysvětlil, co se děje, proč se to děje a jak to funguje. A je to fakt obrovská hromada informací na jednu chvíli :D Ale jakmile se dostaneme přes tuhle část, máme tu emocionální horskou dráhu plnou velice dojemných momentů, super scén a velice příjemné a pěkné uzavření tohohle největšího MCU seriálu. A poslední scéna, která se odehrává rok po 7. sérii je prostě výborná. Musím pochválit ještě děj, který se mi hrozně líbil a skvěle to využívá cestování časem, přitom tu máme ale i jakési propojení s Avengers: Endgame, které sice možná není takové, jaké by spousta lidí chtělo, ale je fajn. Možná tohle není nejlepší uzavření série, pořád tu máme nic moc záporáka Malicka, podivné Chronicomy a našli by se další chyby, jako uzavření celého seriálu to ovšem funguje bravurně a jsem rád, že jsem seriál jménem Agents of S.H.I.E.L.D. mohl vidět. Hodnocení: 85% ()

Reklama

MasterD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky Fitzovi, který se konečně ukázal, epizoda o poznání lepší než ta předchozí. Dokreslilo nám to události na pozadí konce předchozí série, ovšem s tím vším cestováním v čase je to už skoro překombinované jak Endgame. A přece měli dcerku (se super přízvukem!). Závěr, kdy se po roce agenti setkali, potěšil. Seriál byl skvělý (zejména série 1-5) a plakát sedmé série budu mít brzo na zdi. 80% ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Pěkný ...potěšilo, občas osvětlilo ostatní marvelovky a návaznosti.....škoda ...i když ...zase bude něco jinýho. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (12)

  • Deň po začiatku nakrúcania tejto záverečnej časti si obsadenie a štáb vzali niekoľko dní voľna na účasť na San Diego Comic-Con 18. a 19. júla 2019, kde bolo oficiálne oznámené, že siedma séria bude poslednou sériou seriálu. Uskutočnili špeciálny panel na oslávenie predchádzajúcich sérií v najväčšej a najžiadanejšej sále, sále H. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama