Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D.

(seriál)
  • USA Agents of S.H.I.E.L.D. (více)
Trailer
USA, (2013–2020), 97 h 8 min (Minutáž: 41–45 min)

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Adrianne Palicki, Luke Mitchell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(136)

Existence superhrdinů a mimozemšťanů se stala veřejně známou a svět se snaží vyrovnat s touto novou realitou. Pod vedením agenta Phila Coulsona tak vzniká nový tým specializovaných mužů tajné organizace S.H.I.E.L.D, kteří se s touto realitou musí utkat. (TV Nova)

Recenze uživatele mourek10100 k tomuto seriálu (37)

Nový svět (2013) (S01E01) 

Já vím, že je blbé hodnotit pilotní díl, ale tak hodnocení je pouze orientační a zřejmě ho ještě změním. Těšil jsem se, a to fakt hodně (protože Marvel je pro mě takový vlastní guru), ale zároveň jsem věděl, že je to seriál a těch je to s rozpočty takový všelijaký, takže nějaké velkolepé eskapády jsem ani nečekal. Celkově jsem spokojen s atmosférou seriálu a jsem zvědav, co si pro nás připraví tvůrci dál. ()

0-8-4 (2013) (S01E02) 

Nick Fury! ()

Stíny (2014) (S02E01) 

Začátek se povedl, podle mě víc než v první sérii. Absorbing man naprosto boží! Jen tak dále sypte známé záporáky. ()

Těžká je hlava (2014) (S02E02) 

Jelikož jsem ten pohodlnější, co stejně nemá odpoledne čas a koukne se až večer s titulkama bych se jen krátce pozastavil nad Lucy Lawless. Jedná se o komiks, že? Co z toho plyne? Kdysi býval takový status quo. Strýček Ben, Bucky Barnes a Gwen Stacey zkrátka jsou mrtví. Nebude to trvat dlouho a dřív či později někdo záhadně obživne. Takže, co myslíte? :-) Jinak, druhý díl takový standart, Marvel předvádí, že jeho seriál je po finanční stránce úplně jinde než ostatní komiksovky, když si nechá bezúčelně vyhrát Coulsona s dotykovými ploškami, což sice ději naprosto nepřispívá, ale dobře se na to kouká. Ovšem pokud se budou držet Agenti alespoň takhle a nebudou jen slepě zdržovat děj kvůli Avengers 2, bude to koukatelné více než první sezona, co si budem povídat. A Kyle MacLachlan? Nehorázně se těším, co předvede....Marvel zkrátka castingy umí. ()

To, co chceme pohřbít (2014) (S02E08) 

Kvalitativně pecka, ale už by to chtělo nějaké cameo. ()

Dozvuky (2015) (S02E11) 

Dobrý návrat. Kvalita se stále drží na vysoké úrovni. Se složením týmu jsem momentálně hodně spokojený, Sice si seriál stále drží tajemství, ale o to víc mě zajímá, jak se všecko vyvrbí..i v souvilostí s dalšími marvelovými filmy. Twisty na Marvelverse se ale nikdy neomrzí. ()

Půltucet špinavců (2015) (S02E19) 

Fajn, že se objevila Hillová i odkazy na MCU...ale nějak si nemůžu pomoct, chtěl bych víc. Přece by nebyl problém, pár záběrů co natočil Whedon dát do seriálu, zvlášť, když se na něm podílí/podílel. Furt jsem čekal cameo Barona Struckera a ono furt nic. A doufam, že Hillová se už v třetí sérii bude objevovat pravidelněji, myslel jsem, že když skončil Himym, tak Cobie podepíšou. Ale jinak fajn, sice jsem byl ve skluzu a nestihl poslední díl před Avengers 2, ale aspoň už vím, jak to žezlo vlastně našli :) ()

Jizvy (2015) (S02E20) 

Ach Warde Warde...jsi bůh! ()

4722 hodin (2015) (S03E05) 

Will je fajn, snad se ukáže i dál... ()

Teorie chaosu (2015) (S03E07) 

Lash je teda pěkně ošklivej, ale jako protivník Shieldu funguje obstojně..chybí mi ale Reina. ()

Vyrovnání (2015) (S03E09) 

achjo, škoda jí..Takhle to na nás narafičit..to se nedělá..:/ ()

Nový nádech (2016) (S03E11) 

Jo Agenti mi fakt chyběli. Nejprve jsem si říkal, proboha ať sem netahají speedstery, i když jo-jo, ovšem ke konci dílu to vypadalo, že by mexičanka mohla být hodnotným členem týmu. No uvidíme. Ward s Malickem něco chystají, finále bude ještě velký :D Snad bude zas nějaká spojitost s květnovou marvelovkou :) Jo a návrat prezidenta z Iron Mana 3 potěšil.. ()

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Nick Fury dostane vlastní seriál

Nick Fury dostane vlastní seriál

29.09.2020

Samuel L. Jackson je připraven vrátit se ve vlastním seriálu na streamovací službě Disney+. Jeho postava Nicka Furyho by se měla dočkat nového seriálu, který napíše Kyle Bradstreet (Mr. Robot). Zatím… (více)

Marvel TV žije dál

Marvel TV žije dál

15.08.2019

Když se řekne Marvel, spoustu lidí okamžitě napadne Kevin Feige, šéf filmové divize. Jenže pak je tu i Marvel TV, mladší bratříček, který má na svědomí například Agenti S.H.I.E.L.D., nebo všechny… (více)

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

30.06.2019

Šéf Marvel Studios Kevin Feige stále dává rozhovory v rámci PR kolečka před novým Spider-Man: Daleko od domova a jeden z nich se teď stočil i směrem k blížícím se seriálům na streamovací službě… (více)

Reklama

Reklama