Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D.

(seriál)
  • USA Agents of S.H.I.E.L.D. (více)
Trailer
USA, (2013–2020), 97 h 8 min (Minutáž: 41–45 min)

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Adrianne Palicki, Luke Mitchell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(136)

Existence superhrdinů a mimozemšťanů se stala veřejně známou a svět se snaží vyrovnat s touto novou realitou. Pod vedením agenta Phila Coulsona tak vzniká nový tým specializovaných mužů tajné organizace S.H.I.E.L.D, kteří se s touto realitou musí utkat. (TV Nova)

Recenze uživatele Frantisek.Fu k tomuto seriálu (0)

uživatel nemá žádné recenze k seriálu

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Nick Fury dostane vlastní seriál

Nick Fury dostane vlastní seriál

29.09.2020

Samuel L. Jackson je připraven vrátit se ve vlastním seriálu na streamovací službě Disney+. Jeho postava Nicka Furyho by se měla dočkat nového seriálu, který napíše Kyle Bradstreet (Mr. Robot). Zatím… (více)

Marvel TV žije dál

Marvel TV žije dál

15.08.2019

Když se řekne Marvel, spoustu lidí okamžitě napadne Kevin Feige, šéf filmové divize. Jenže pak je tu i Marvel TV, mladší bratříček, který má na svědomí například Agenti S.H.I.E.L.D., nebo všechny… (více)

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

30.06.2019

Šéf Marvel Studios Kevin Feige stále dává rozhovory v rámci PR kolečka před novým Spider-Man: Daleko od domova a jeden z nich se teď stočil i směrem k blížícím se seriálům na streamovací službě… (více)

Reklama

Reklama