Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D.

(seriál)
  • USA Agents of S.H.I.E.L.D. (více)
Trailer
USA, (2013–2020), 97 h 8 min (Minutáž: 41–45 min)

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Adrianne Palicki, Luke Mitchell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(136)

Existence superhrdinů a mimozemšťanů se stala veřejně známou a svět se snaží vyrovnat s touto novou realitou. Pod vedením agenta Phila Coulsona tak vzniká nový tým specializovaných mužů tajné organizace S.H.I.E.L.D, kteří se s touto realitou musí utkat. (TV Nova)

Recenze (450)

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl pecka. Pak to nastalo pozvolné tempo, někdy i strašně natahované, což se dalo přežít, když se třeba zrovna zrodil nějaký nový známý nepřítel, nebo se začlo vrtat co ostatních marveláckých filmů. Nebo se začali podrobněji řešit otázky ohledně Coulsonova týmu, kde nezůstal kámen na kameni. Filmy to také trochu propojilo, avšak nejvíc s novým Kapitánem, kdy se to začlo rozjíždět do plných obrátek a cca od 13.dílu to byla krása pohledět! Nechyběla akce, humor, zvraty. Až to dovršilo luxus finále, kdy přišel i bombarďák Nick Fury a neskutečně začli s Coulsonem hláškovat a já se bavil. Myslím, že fanoušci jsou spokojení. Já rozhodně. 7/10 ()

BackPa 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí prvních 3 dílů 3*. Přijde mi to jako slabší odvar Fringe, škoda, kdyby se scénaristi spojili s týmem, co psal Fringe, mohlo by z toho být dobré sci-fi. EDIT 2.4.14 - Seriál se trošku zlepšil, ale stále to není ono. EDIT 13.4.14 - Tak konečně se to začíná rozjíždět! (Díl 17.) EDIT 30.4.14 - Lepší díl od dílu. ()

MIRAS133 

všechny recenze uživatele

Teda pro mě hodně velký zklamání ... Oproti Iron manovi, Thorovi nebo Avengrech je to dost ubohý. Akční scény sou naprd, komentáře sou naprd, tým je naprd ... čekal sem od toho víc proto 2* ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Pilot - docela hezky natočeno, bohužel na rozjezd slabota, bez pořádného záporáka, prostě svíčková s knedlou bez fláku masa. V pozadí jakási organizace, první chycenej starostlivej taťka, kterej za prvních 50 minut odšoupne pár regálů a zahodí 5 lidí a dostane kulku mezi oči (nebojte přežije to). To se mě zdá na komixovej seriál dost slabý. Uvidíme co dál,.. TAKHLE MĚL VYPADAT PILOT http://www.csfd.cz/film/287594-avengers-nejmocnejsi-hrdinove-sveta-the/ ()

Mira90 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech dílech si snad už můžu dovolit nějaký ten názor :-) Nečekejte Avengers, superhrdiny. Tohle jsou agenti. Možná šablonovité, ale hodně dobře napsané charaktery. Klaďas Coulson, vtipní britští vědátoři, krásná Chloe Bennet. Je to takový Bond křížený s Indiana Jonesem. Díl od dílu lepší, ostatně, stojí za tím Joss Whedon. ()

AloisNeuman 

všechny recenze uživatele

Miluji Marvel Filmy. Komiksy nečtu a tak mě seriál zatím po 6. dílech nenadchl. Ano postava agenta Coulsona je super, ale zbytek zaostává a tak zatím tak. ()

Cerion 

všechny recenze uživatele

Větší oddechovka snad ani nemůže být. Až budete mít chvíli, kdy už nemůžete nad ničím přemýšlet a potřebujete prostě vypnout, pusťte si toto. Nic se po vás nechce, jen seďte a hlavně nepřemýšlejte, jinak zjistíte, že je to docela blbost. Naštěstí je to vcelku nenásilně a zábavně zabalená blbost, takže to nevadí. Ale jak říkám - hlavně se moc nenamáhejte :-). ()

IronFan 

všechny recenze uživatele

Když člověk překousne poněkud nepovedený pilot, tak je to i celkem příjemná podívaná. Je však poněkud usměvavé, že Whedon používá pořád dokolečka tu stejnou chemii mezi propagonisty - tím mám na mysli například jednotlivé vztahy mezi postavami (ať už jsou například platonické). Právě samotný vývoj a budování postav (včetně jejich historie a osobního příběhu) je až moc podobný Firefly. A moment... oni taky mají svůj vlastní koráb? Show má velký potenciál, ale ve druhé sérii se budou muset dotáhnout maličkosti jako řádný support ze strany S.H.I.E.L.D.u - to vskutku pošlou hrstku statečných bez řádného backupu či strategické podpory? Je jasné, že tak tomuhle je u každého seriálu, ale i tak je například Jack Bauer daleko efektivnější, než tahle sebranka uhlazených agentů. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Komentář k sérii I a II. Rozvinout motiv S.H.I.E.L.D.u o další postavy a dějové prvky se ukazuje jako dobrý nápad. Byť se seriál trochu drží u zdi (nemá být konkurencí pro film), díky své kompaktnosti si dokáže udržet slušnou kvalitu a přitom se nebojí nadsázky, která hlavně v prvních dílech baví. Jak přijde rozšáda s agenty Hydry/S.H.I.E.L.D.u, tak to sklouzne do roviny patosu a klišé typu "nikomu nevěř" a nejstřeženější místa na světě jsou obsazeny (převzetí moci Hydrou) tak primitivně,že si občas pomyslím něco o impotenci scénáristy. Naštěstí tu pořád zůstávají ve hře motivy tajemných relikvií a bytostí s nadpřirozenými schopnostmi,které dokáží upoutat pozornost. Do toho se přidá i dění kolem "oživlého" agenta Coulsona a Sky a pak to zase začne brnkat na nervy. Prostě tento seriál je pro hračičky, kteří mají smysl pro komploty,mystiku a nějakou tu legrácku k tomu a těší se na další Avengers. ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Podobných seriálů není moc, ale tenhle mi sedl, je vidět že se na něm nešetřilo, akce je záživná a pestrá, hlavní hrdinové velice charismatičtí včetně záporáků, prostě perfektní seriál ze světa Marvelu. ()

Mouchal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agenti jsou v hodnocení takovým pomyslným komiksovým oříškem. Oni totiž vždy přes svou počáteční nudnější první půlku série dokáží divákům svým tempem ve druhé půlce doslova přilepit půlky (sakra to je hromada půlek) k pohovce. Následně pak sledujeme příběhové nečekané zvraty (a že jich je v seriálu o agentech opravdu hodně... možná někdy až moc) se slinou stékající po bradě a s myšlenkou "Joo tak tohle mi drbe koule", kterou přeruší až závěr dílu nebo oblíbená disciplína našich maminek s názvem "hod kapesníkem na uslintaného pacholka". Herecky to není žádný oscarový materiál, ale postavy jsou uvěřitelné a některé dokonce dají někomu o důvod víc, jak použít takový kapesník (pro pány je to především Skye/Daisy a pro ženy se o to postará chlapák Grant Ward - dohromady spolu působí jako velmi (ne)typická americká dvojička). O humor se na druhé straně postará hlavní důstojník a agent nejvyšší úrovně (který počas celého seriálu nakope asi nejméně zadnic ze všech) Phil Coulson. Ale u mě to stejnak vyhrává vědecký ňouma Leo Fitz, bez kterého by to nebylo ono. Trochu mě mrzí divácký nezájem o takovou látku, protože agenti opravdu mají co nabídnout a dělají to opravdu dobře. Prolínání se všemi ostatními marveláckými filmy je už jen tou pomyslnou třešničkou na dortu nebo chcete-li vajíčkem na chlebíčku. Jen je občas fakt těch velkých zvratů poněkud hodně a občas nedávají moc smysl, ale chápu, co tím vším chtějí agenti říct a já jen řeknu to, že celá Coulsonova partička je skvadra řádných sympatických tváří a badassových mlátiček. Po 2. sériích 80% ()

j.linhi 

všechny recenze uživatele

Po prvních dílech sem si řikal: no teda nic moc. Byla to docela zábava, ale občas to bylo taky dost pitomý. Koukal sem na to spíš jako doplněk ke kino Marvelovkám, ale okolo 11.-12. dílu se to konečně rozjelo a konečně se vyprofiloval nějakej ten protivník... takže z původních 3* to stouplo na 4*.... pokud to ode mě bude chtít i tu pátou hvězdu, bude se z toho muset vyklubat další Hvězdná brána... ()

holub109 

všechny recenze uživatele

První marvelácký seriál. Seriál svět Marvelu propojuje a funguje to překvapivě dobře. Záčatek první série pomalejší, ale druhá polovina by si zasloužila 5* 1. série - 80% / Ve druhé sérii už se slabší díly tolik neobjevují a je o mnoho lepší než první série. Představení rasy Inhumans mě velmi bavilo a nové dějové linky s Coulsonem a rodinou Daisy jsou asi největším lákladem nové série. 2. série - 90% / Třetí série je kvalitou o kus níže než předchozí, příběh je trochu víc nezajímavý, naštěstí pořád zůstávají postavy stejně skvělé. Naprosto nenáročná zábava. 3. série - 80% / Ghost Rider!!! Tahle série byla rozhodně nejlepší. Temnější atmosféra, lepší vizuál a dost zajímavý příběh to celé táhly, a kdyby nebylo několika horších dílů, dal bych sto procent. 4. série - 95% / Předposlední série Agentů se rozjela celkem solidně a linka z budoucnosti mi připadala jako příjemné zpestření celého seriálu. Posledních pár dílů, které se odehrávaly ve vesmíru, neměly takové tempo a tvůrci se nakonec rozhodli vrátit na zem, kde to byla rozhodně lepší jízda. Finále fajn, jen mě mrzí, že příští série bude nejspíš ta poslední. 5. série - 85% ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak a je to tu. Koniec jednej éry. Môj obľúbený seriál bohu žiaľ skončil. Ale ako sa vraví všetko dobré raz musí skončiť. Tento seriál ma proste zaujal na plno. A nikdy ma neomrzel. Ako to u seriálov býva čím viac sérii tým klesá kvalita, tu to neplatí. Tu si to držalo tempo celých sedem sérii. Nemám čo vytknúť, perfektné postavy, perfektný dej, super efekty, prostredie aj soundtruck. Niektoré série som dokonca videl aj zo trikrát a neomrzelo. Pre fanúšika Marvelu a Sci-Fi je to proste top seriál. Ukončenie seriálu bolo dôstojne a dojemné a to ma potešilo. Mám rád happyendy. Po siedmych sériach hodnotím 5*, 100%. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě nikdy jsem si nehledal k seriálu cestu 3 řady (!). První série jako by seriál nevěděl kam patří, byla tady nějaká snaha o zaschování děje v rámci MCU, ale to očividně nikam nevedlo. Až s koncem dabingu (a nástupem brilantní, nikdy nepřekonaný čtyřky) se mi dostali Agenti pod kůži a začali mě královsky bavit. A nutno podotknout, že tak natřískaný a zábavný seriál jsem nejspíš neviděl. Jaká to změna od ostatních marveláckých seriálů na jiných stanicích. Tady byl prostě úkol číslo jedna "bavit diváky" a to se seriálu většinou vedlo. Ať už matrixovská a brilantní čtyřka, vesmírná pětka a šestka, nebo cestování do minulosti v sedmičce. Bojovalo se s Hydrou, programy, roboty, mimozemšťany i démony. Agenti byli vždycky tak natřískaný dějem, že se musel královsky bavit každý. Cestovalo se do budoucnosti, minulosti, na jiný planety i do programů ala Matrix. A ať už to byl Coulson, Daisy, Mack, Yo-Yo, May, Enoch, Deke, Jemma, nebo Fitz, ty postavy jsem si nakonec zamiloval. Byla to koukačka já jsem rád, že jsem s nimi tohle dobrodrůžo mohl absolvovat! A teď prosím nějak ty psotavy našroubujte do MCU! ()

Uter123

všechny recenze uživatele

Špionáž pre deti. Slabý rozjazd, teda aspoň prvých dvadsať minút, ktoré skôr ako na príbeh, či oboznámenie nás s novým okolím sa sústredia na ,,prekvapivé zvraty,, a marvelovský humor, ktorý prekvapivo funguje. V druhej polovici sa tempo rapídne zvýši a aj či už vďaka prepojenie s Iron maňom (extremesis), alebo inými marvelobukvami. Dúfam, že do tímu pribudnú aj nové postavy pretože až na dve je tím, no, ništ moc.70% ()

Shredder 

všechny recenze uživatele

Zatial nezdielam vseobecne nadsenie a moje pocity su skor rozpacite a to z hned viacerych dovodov. Herecke obsadenie nepatri k tym lepsim. Mame tu celkom schopnych veteranov ako Ming-Na Wen, Ron Glass a Cobie Smulders (pricom v dalsich castiach bude pravdepodobnme vystupovat len jeden z nich), no na druhej strane stoji skupina neskusenych novacikov, ktori nijak neoslnuju. Asi najviac iritujucou je Chloe Bennet, v ktorej je pravdepodobne menej hereckeho talentu nez v Miley Cyrus a celkovo posobi dojmom ze na plac sa dostala len vdaka tomu, ze niekoho vyfajala. Istou schizofreniou ovplyva aj spracovanie. Na zaciatku tu mame sviznu surovu bitku, ktora by mohla vypadnut z Bournea, neskor vsak odmietaju zabit cloveka, pouzivaju vtipy urcene pre male deti a cele spracovanie je take infantilne, ze ako cielovku by som odhadoval deti. Ocakaval som kvalitu, lenze pravdou je, ze Agents of S.H.I.E.L.D. posobi ako slaby odvar zo Smallvillu, Arrowa a tretotriednych serialov typu Kyle XY. Agent Coulson to nezachranuje, z mojho pohladu nestal za vela ani v Avengeroch a tu z neho urobili uplneho dilinka. Som velkym fanusikom Marvelu, ale z pilotnej casti ich noveho serialu mam viac negativnych pocitov, nez tych pozityvnych. Uvidime, ako sa to bude vyvijat v dalsich castiach. Edit: Po dalsich castiach mozem skonstatovat, ze moj nazor na serial sa nemeni. ()

Axela 

všechny recenze uživatele

Mám taký pocit, že Marvel sa snaží z divákov vymlátiť všetky peniaze, čo idú. Iron Man, Captain America, Thor... atď. boli super filmy. A keď ich spojili do Avengers, bola som nadšená. No teraz prišli Agents of S.H.I.E.L.D a ja som sa tešila ako malé decko na Vianoce. Čakala som viac a dostalo sa mi toho menej. Je to slabý odvar- minimálne zatiaľ. Nebudem hádzať seriál do koša, kým nebude mať viac ako pilota (68%). Možno ma už neuspokojí len normálny talentovaný človek, ale potrebujem superhrdinu. Tak dúfam, že sa z tohto ešte-ne-tímu stane jeden veľký tím, ktorý bude zametať svetom. (Alebo zametať neporiadok na svete- to je asi výstižnejšie:D). EDIT: Trvalo to hodnú chvílu, ale už je to celkom tím a konečne ma to začalo aj baviť... 80% :) ()

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Nick Fury dostane vlastní seriál

Nick Fury dostane vlastní seriál

29.09.2020

Samuel L. Jackson je připraven vrátit se ve vlastním seriálu na streamovací službě Disney+. Jeho postava Nicka Furyho by se měla dočkat nového seriálu, který napíše Kyle Bradstreet (Mr. Robot). Zatím… (více)

Marvel TV žije dál

Marvel TV žije dál

15.08.2019

Když se řekne Marvel, spoustu lidí okamžitě napadne Kevin Feige, šéf filmové divize. Jenže pak je tu i Marvel TV, mladší bratříček, který má na svědomí například Agenti S.H.I.E.L.D., nebo všechny… (více)

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

30.06.2019

Šéf Marvel Studios Kevin Feige stále dává rozhovory v rámci PR kolečka před novým Spider-Man: Daleko od domova a jeden z nich se teď stočil i směrem k blížícím se seriálům na streamovací službě… (více)

Reklama

Reklama