Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D.

(seriál)
  • USA Agents of S.H.I.E.L.D. (více)
Trailer
USA, (2013–2020), 97 h 8 min (Minutáž: 41–45 min)

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Adrianne Palicki, Luke Mitchell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(136)

Existence superhrdinů a mimozemšťanů se stala veřejně známou a svět se snaží vyrovnat s touto novou realitou. Pod vedením agenta Phila Coulsona tak vzniká nový tým specializovaných mužů tajné organizace S.H.I.E.L.D, kteří se s touto realitou musí utkat. (TV Nova)

Recenze (450)

spacemaster 

všechny recenze uživatele

Tak jako kvalita Flashe a Arrowa klesá, kvalita agentů stejnou úměrou stoupá. Ano i zde se najdou klasické zádrhely komiksových seriálů, ale tak vlyoženě blbé trhliny v příběhu, vykonstruované zápletky a řešení problémů jako ve zmiňovaných seriálech to není. Pokud nezapomenete, že koukáte na seriál pro děti a nebudete se mermomocí snažit najít trhliny, budete se dobře bavit. ()

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nenenene... Už ne. Viděl jsem tři epizody, ale stačilo mi. Všechno se jen opakuje (a tím myslím všechno). Možná je to brzo, ale mám v hledáčku i jiné seriály, kterýma bych chtěl zabít čas. Sorry, ale končím. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Marvelovky jsou pro mě srdcovka, člověk je však musí brát jako tvorba, která nemá za úkol předvést ty nejlepší herecké výkony nebo dokonale propracované scénáře a u tohoto seriálu to platí dvojnásob. Pokud si to uvědomíte, budete aspoň to 3 až 4 řady spokojení. Začátek je prostě výborný, můžete sledovat osudy agentů, kteří zkrátka uklízejí po velkofilmech a vcelku to funguje. Když se navíc objeví pár tváří i z filmů, dokonce vám i seriál propojí s událostmi z filmů... Je to prostě pecka. Atmosféra graduje, když si vezmou do parády INHUMANS, zase se to posune o level výše, potom vám jako třešničku na dortu dodají Ghost ridera a co si budeme Gabriel Luna byl famózní v této roli i přesto, že nejezdil na motorce. Jenže jak říkám, tento seriál dokázal upéct ve čtyřech řadách úchvatný dort pro fanoušky Marvelovek a potom ten nádhernej dort vzal a vyhodil do koše, protože ty zbylé řady už byla katastrofa a člověk to dokoukal jen z respektu ke značce. Velká škoda, ale pořád jeden z mých oblíbených serošů. ()

Frca 

všechny recenze uživatele

Můj nejoblíbenější Marvel seriál. (Nechápejte mě špatně, Netflix seriály byly také skvělé, hlavně tedy Daredevil či Punisher. ) Ale tady mi prostě ty postavy již od začátku tak přirostly k srdci, že to prostě jinak nejde. Již od počátku se mi hodně líbila postava Skye a ještě mnohem více poté, co bylo zjištěno její pravé jméno a její origin. Stala se z ní neuvěřitelně badass agentka a doufám, že ji zase někdy  v příštích Marvel projektech uvidíme, stejně jako další postavy, protože by to prostě byla hrozná škoda je  nevyužít.  Je mi líto, že je tento seriál tak strašně opomíjený většinou lidí,. kteří to po první sérii vzdali. Pokud někdo tento komentář uvidí (o čemž pochybuju) :D, DEJTE TOMU ŠANCI. NENECHTE SE ODRADIT POMALEJŠÍM TEMPEM STOJÍ TO ZA TO. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agents of S.H.I.E.L.D. jsou jedním z nejdelších Marvel seriálů, zároveň je to seriál, který se i přes poměrně malou a stále se zmenšující sledovanost v televizi dokázal udržet a zmáknul to na skvělých 7 řad. A já ani moc nevím, co o tom mám celkově říct :D Protože každá série Agentů je totálně odlišná od té předchozí. Jestli ale něco o tomto seriálu můžu říct, tak určitě to, že pokud jste viděli prvních pár dílů a nelíbilo se vám to, vydržte a dejte tomu šanci. Agents of S.H.I.E.L.D. je totiž vzácný případ seriálu, kdy první řada je ta nejslabší a kvalita postupně roste napříč sériemi. Takže se může klidně stát, že vás Agenti pořádně chytnou až u pozdějších řad a byla by vážně škoda, kdybyste tenhle seriál odsoudili a zahodili po prvních několika dílech. Protože je to strašně příjemný seriál. Můžeme začít třeba takovými postavami. Ty se v prvních několika dílech můžou zdát jako strašná klišé, ale když se do seriálu opravdu ponoříte, každá z nich vám přiroste k srdci. A právě interakce a dynamika mezi jednotlivými charaktery je opravdu skvělá, je zábavné je sledovat, seriál má dost fajn napsané a příjemné rozhovory a charakterové momenty. Děj se hodně špatně hodnotí :D Jelikož, jak jsem řekl, každá série je strašně odlišná od těch dalších, takže děj vám prostě může a nebo nemusí sedět. Máme tady sérii o infiltraci teroristickou organizací, povstání androidů, cestování časem a prostorem nebo třeba alternativní reality. Každopádně příběh je většinou dost fajn a zábavný. Agents of S.H.I.E.L.D. byl první seriál, který spadal do světa MCU, takže tu máme hromady referencí, narážek, easter eggů a cameí právě z filmového světa, ovšem to hlavně na začátku v prvních sériích, kdy seriál na těhlech narážkách dost stavěl a chvíli mu trvalo se osamostatnit. A jestli se na tohle chcete dívat jen proto, že uvidíte nějaké známé tváře z filmů, tak to rovnou nemusíte ztrácet čas, fakt nečekejte, že tu uvidíte Avengers :D Seriál je taky dost kvalitní z hlediska vizuálního, hlavně na to, že se jedná o televizní tvorbu, dělanou pro televizi, která prostě nemá takový rozpočet jako filmy. Efekty jsou výborné a na televizní seriál vypadají fakt skvěle. Celkově jsou Agenti prostě dobrý poctivý seriál o jedné tajné organizaci, o jednom konkrétním týmu, ze kterého se postupně stane rodina a je to strašně příjemný seriál. A radím vám, neodsuzujte tento seriál po první sérii, která je rozhodně nejhorší. Dejte mu šanci a dívejte se dál, protože vám říkám, že se to zlepší. 7 sérií je fakt hodně a vím, že to sebere hodně času, ale já osobně jsem rád, že jsem Agenty viděl, jelikož je to opravdu skvělý seriál, příjemná výplň a doplnění k Marvel filmům a povinnost pro každého fandu MCU :D Velice příjemný Marvelácký seriál, kterému sice trvá chvíli se rozjet, ale rozhodně to stojí za to. Je to dobrá zábava a takové doplnění k filmovému světu. Hodnocení: 75% ()

Jason13 

všechny recenze uživatele

1. série: 90% Nej. postavy: Skye, Ward, May. Hodně jsem se těšil už před uvedením a po pilotu jsem byl nadšen a plný očekávání. Agenti na mě vytasili super akci, výborné triky (na TV show) a sympatické postavy. Po několika prvních dílech mi začalo malinko vadit, že každý z nich měl podobné schéma (na začátku se objeví problém a na konci je vyřešen). Pak přišlo něco jako zvrat, jednotlivé kousky skládačky začali zapadat a já byl opět plně spokojen. Jenže to, co mi v půlce série přišlo jako zvrat nebylo vůbec nic ve srovnání s tím, co se v seriálu dělo v návaznosti na druhého Kapitána Ameriku! U Marvelu dokázali, že mají "koule" na to precizně provázat svět seriálový s tím filmovým. Posledních pár dílu už jsem byl seriálem naprosto pohlcen.. 2.série: 100% Nej. postavy: Hunter, Bobbi, Skye. Hned od prvních dílů bylo jasné, že Agenti ve všech ohledech přitvrdili. Více postav, více akce, více napětí.. Vznikaly nové a složitější zápletky, které však neměly vliv na celkovou přehlednost. Tedy alespoň tak soudím já z pozice zarytého Marvel fanouška. "Obyčejnému" divákovi by se to možná místy mohlo zdát krapet překombinované.. Opět byla série pomyslně rozdělena na dvě části - před a po zvratu. Obzvlášť ta druhá byla bomba a vygradovala ke skvělému finále, které otevřelo velký prostor pro scénáristy, aby se mohli vyřádit i v sezóně další.. Nemůžu se dočkat! 3.série: 90% Nej. postavy: Daisy, Bobbi, Lincoln. Opět to začalo ve velkém stylu. Dostal jsem vše co od Agentů očekávám - několik zvratů, super bitky (hlavně May jako vždy válí). Dokonce jsme se podívali i na jinou planetu. Celá zápletka s Wardem (Hivem) byla skvělá. Hodně mě mrzel odchod Huntera a Bobbi, ale i bez nich jsem se opět dočkal kvalitního závěru... ()

Tomik00 

všechny recenze uživatele

BRAVO! Tenhle seriál se povedl. Viděl jsem pilotní díl a doufám, že si seriál udrží vysokou laťku a nepoleví. ()

jirkahorn 

všechny recenze uživatele

Zatím seriál zajímavě startuje. Každému seriálu může chvilku trvat chytit dech, v tomto případě po dvou dílech můžu konstatovat, že dech už chytil. Stačí jen doufat, že ho neztratí ;-) ()

Destiny65 

všechny recenze uživatele

Velmi slibně se rozvíjející seriál, ovšem k jeho pochopení je asi nutné shlédnout filmy od Marvela ať je člověk v obraze. No prozatím tři hvězdy a časem se bude buď přidávat či ubírat :) ()

misiaq 

všechny recenze uživatele

po prvych dvoch dieloch mam pocit ako by som sledoval inscenaciu z tv barandov niekde okolo roku 90 remasterovanu sucasnymi trikmi. Vsetko je to take sterilne a neosobne. Herci su slabucki, postavy nudne, od whedona som cakal nieco viac... Update: po zhliadnuti 4 dieloch mozem potvrdit, ide o pluvanec do tvare fanusikov marvel universe, radsej si pozrite kresleneho spider-mana z 1994, ten je zazivnejsi. ()

Bruce_cz 

všechny recenze uživatele

Šest dílů uteklo a úroveň klesá nenávratně dolů... Všechno špatně, nesympatičtí protagonisté. Mizerné zápletky, které taví Avengers, ale jaksi tvůrcům uniká, že lidi na Avengers baví těch šest superhrdinů, nikoliv omáčka okolo. Rádoby vtipné hlášky na popkulturní odkazy jsou už trapné. Dalo by se napsat sto dalších věcí, ale pocity jsou stále stejné, málokdo si to chce přiznat, sám nechci, ale Agents of S.H.I.E.L.D. je sra*ka... :-( ()

Fenri 

všechny recenze uživatele

Schematické, předvídatelné, ale v celku milé. Trochu se tematicky a žánrově přibližuje Fringe, jen s tím rozdílem, že to nemá Abramsovský haluze, chlápci jsou namakanější a namyšlenější, a holky nosí kratší sukně. Zvedám o hvězdu nahoru kvůli Marvelu, který se seriálem rozhodl fanouškům ulehčit čekání na další superhrdinské filmy a drží koukatelnou laťku. Zkrátka zabijačka ztraceného času. ()

SolamBee 

všechny recenze uživatele

Věděla jsem, že Joss (jehož seriály miluju) se bude podílet jen na pilotu, i tak jsem ale doufala ve víc. Jako by zbytek tvůrců jednoduše vzal prvky typické pro Josse (který vždycky dokázal originálním způsobem u postavit na hlavu všemožná filmová klišé) a oklestil je o veškerou zajímavost. Vznikla tak další tuctová a naprosto předvídatelná podívaná pro masy. Škoda. ()

pavla.o 

všechny recenze uživatele

Měla bych říct, že pro je to pro opravdové fandy Marvelu, ale ono to tak vlastně není. Zatím v každém díle řešili nějaký zajímavý příklad, ale i když mě osobně to baví, chápu, že pro někoho to může být nuda, protože i když popisek hlásá "akční", zas tak moc akce tam nenajdeme. Herecké výkony... no jsou poměrně špatné. Agent Coulson má neustálý mírný úsměv typu "přežil jsem vlastní smrt, tak mi polibte prdel", Ward má pořád sevřenou čelist tak, že vypadá, že zadržuje prdy, Jemma vypadá, jako by byla neustále na houbičkách, Fitz umí hrát jen naštvanýho a May má neustále tak staženou pusu, že ani když mluví, tak ji neotevře. Jediný, kdo trochu mění výraz, je Sky. Ale stejně se každý týden těším na nový díl :) ()

andret 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že jsem sledoval jiný seriál. O tomto seriálu jsem totiž četl samé superlativy, jako vysoká sledovanost, vysoké hodnocení atd. ale mně seriál připadě prostě tak nějak ... nevýrazný. Postavy jsou neuvěřitelně ploché, děj nudný dokonce i akční scény jsou jako z nějakého seriálu z 80-tých let, seriál prostě nemá absolutně nic, čím by mne zaujal. ()

tyrs26 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky komiksů, záhad, spiknutí a podobně určitě velmi dobrý seriál. Nicméně postrádá to, co z filmů dělá trháky... ()

Stelletta 

všechny recenze uživatele

Parádní způsob jak rozvinout univerzum Avengers, zabavit fanoušky během čekání na jednotlivé filmy a ještě vydělat slušný balík. Ano výborné díly střídají slabší, ale to už je televize. Herci jsou celkem slušní, postavy podle mého výborné. Badass trio agentů S.H.I.E.L.D. Coulson - May - Ward nemá chybu, vědátoři s britským přízvukem jsou tak správně geekovatí, jak mají být a i ke Sky člověk nakonec najde cestu. Plus lítají božím bejvákem. Ano není to nijak světoborné dílo, ale parádní oddechovka pro všechny marveláky. Navíc Coulsonovu smrt jsem obrečela, takže chci vědět co s ním ten Fury udělal (očekávám to jako mid-season finále). P.S. Doporučuji díl ovlivněný Thorem :) Edit po 21ti dílech: NAPROSTÁ PECKA!!! někdy v polovině seriálu, jsem lehce tápala proč tenhle seriál vznikl (linka s podivným přežitím Coulsona nebyla prostě dostatečně nosná, jakkoliv je zajímavá), ale se shlédnutím Capa 2, vše zapadlo dohromady a najednou dává smysl, a když si vezmete, že Cap je posledním filmem před A2, tak je jasné, že je potřeba připravit pro ně půdu...rok je přeci jen velmi dlouhá doba a je pravděpodobné, že GOG budou mít vliv až na 3. fázi. Geniální, geniální, geniální, Whedon je borec a těším se na finále a 2. sérii! Edit. Snižuji o jednu hvězdu za kolísavost druhé řady. První díly pecka, ale poslední 3 díly až po mid-season finale mě nudily. ()

Deeus 

všechny recenze uživatele

Houpe se to jak na lodi. Jeden díl je pecka, u dalšího div neusnu. Někdy začíná být některá postava seriózně otravná (Coulson), ale pak zase mile překvapí (Coulson!). Nejsem si jistá, jestli je dobrý nápad pokoušet se o thriller a komedii v jednom, škoda že se nezaměřili jednoznačněji - takhle to trochu místy drhne. Marvelovský humor mám ale ráda a pár hlášek si doteď pamatuju, což je dobré znamení. Na druhou stranu, kdyby se mě někdo zeptal na doporučení, jaký seriál by měl začít, Agents of SHIELD mě nenapadne ani jako první, ani jako druhý... Upřímně mě nenapadnou vůbec. Pro mě je to taková směska vtípků a narážek, které ocení hlavně fanda komiksových filmů, který si seriál stejně jako já vybral jako vatu na vyplnění času, než do kina dorazí další marvelovka. Uvidíme na konci sezóny. ()

kyrysar 

všechny recenze uživatele

jsem velký fanda Marvelu. Ale tohle by se mohlo rozjet, jinak nevím... update: Druhá řada je zatím o dost lepší, tak musím přidat hvězdu, ale snad se to po jaře 2015 nezazdí. ()

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Nick Fury dostane vlastní seriál

Nick Fury dostane vlastní seriál

29.09.2020

Samuel L. Jackson je připraven vrátit se ve vlastním seriálu na streamovací službě Disney+. Jeho postava Nicka Furyho by se měla dočkat nového seriálu, který napíše Kyle Bradstreet (Mr. Robot). Zatím… (více)

Marvel TV žije dál

Marvel TV žije dál

15.08.2019

Když se řekne Marvel, spoustu lidí okamžitě napadne Kevin Feige, šéf filmové divize. Jenže pak je tu i Marvel TV, mladší bratříček, který má na svědomí například Agenti S.H.I.E.L.D., nebo všechny… (více)

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

30.06.2019

Šéf Marvel Studios Kevin Feige stále dává rozhovory v rámci PR kolečka před novým Spider-Man: Daleko od domova a jeden z nich se teď stočil i směrem k blížícím se seriálům na streamovací službě… (více)

Reklama

Reklama