Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D.

(seriál)
  • USA Agents of S.H.I.E.L.D. (více)
Trailer
USA, (2013–2020), 97 h 8 min (Minutáž: 41–45 min)

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Adrianne Palicki, Luke Mitchell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(136)

Existence superhrdinů a mimozemšťanů se stala veřejně známou a svět se snaží vyrovnat s touto novou realitou. Pod vedením agenta Phila Coulsona tak vzniká nový tým specializovaných mužů tajné organizace S.H.I.E.L.D, kteří se s touto realitou musí utkat. (TV Nova)

Recenze uživatele micle21 k tomuto seriálu (47)

Vlastenec (2017) (S04E10) 

Ta fotka z Vídně byla strašně divná od začátku, myslel jsem si, že až vyřídí Radcliffa, tak půjdou po Maceovi, ale doktor s Aidou asi vydrží. Co se ale chystá s May? A Phil opět se štítem potěšil. Agents si drží svůj standard a snad si ho udrží alespoň do konce série, snad i ta pauza bude k přežití. ()

Probuzení (2017) (S04E11) 

Opravdu skvělý díl, také jsem se dobře bavil. Málo Quake, chtělo by to pro ní zase nějakou zajímavější linku. Co bude s May, to už podle mě nebude nic racionálního..čekám absurdní záchranu, ale třeba se Radcliffe ještě vytáhne. ()

Horká bramboračka (2017) (S04E12) 

Já si nemůžu pomoct, ale ten klan Koennigů, to je pěkná p*******. Jednak jsem teda netušil, že jich může bejt víc než dva, a navíc měli bejt mrtví, což už jsem teda asi pozapomněl, ale nevysvětlili nic. A najednou se po dlouhý době objeví. Jinak celkově epizoda šlapala bez problémů, akorát se dle mého přešlapuje na místě, snad už teď bude lineární cíl a to ta honba za šedou eminencí - agentem Coulsonem. Melindu zachrání, to je jasné, ale budou konečně spolu? :D ()

BOOM (2017) (S04E13) 

Páni, Mallory Jansen je v civilní roli ještě o dvě třídy víc sexy než jako Aida..Její přítomnost jsem si neskutečně užíval a doufám, že se ještě objeví. Jinak Maceova linka mě vůbec nezajímala, hodně nových postav je mi tak nějak jedno, co se s nimi stane. Hlavně mi přijde, že Quake pořád ještě neukázala svůj plný potenciál, dřív byl na ni brán větší zřetel. A za každej díl bez Yo-yo palec nahorů. ()

Sebeovládání (2017) (S04E15) 

Nejlepší díl všech dob? Naprosto dokonalá Daisy, skvělé zpomalovačky a celkově to neuvěřitelně odsýpalo. Ačkoliv tenhle koncept vyměňování osob za jiné po vzoru Skrullů nevyhledávám, zde mě to tolik nevadilo a celý díl jsem si užíval. To čekání na další díly je už teď nekonečné..Opravdu se vrátí ON? :D http://i.imgur.com/HrdVeJ0.png a http://i.imgur.com/VUdd5pf.png !!! ()

Co když... (2017) (S04E16) 

Celé je to takové divné. To rozkoukávání podle dle očekávání chaotické, ale pak se to rozjelo a myslím, že všichni rádi zase uvidíme Warda. Snad poslední část Agentů bude stát za to, a objeví se třeba i další staří známí (Hunter, Bobbi, Andrew, Rosalind Price?). Uvidíme jak Mack. Škoda, že Bill Paxton už mezi nimi nebude. :/ ()

Identita a změna (2017) (S04E17) 

Naprosto skvostné, díl uběhl jak voda. Všichni známí ze čtvrté sérky se vrátili, teď už jen čekám camea členů bývalých. A Doufám, že zůstanou v alternativní realitě, je to pecka, ten temnej podton tomu svědčí a při scéně s Madame Hydra u Radcliffa jsem ani nedutal. Fith je sice ču*ák, ale jsem za tuhle volbu rád, za to Melinda je už úplně nezajímavá. PS : Pray for Agnes, best! ()

Bez výčitek (2017) (S04E18) 

Neskutečná pecka. Je až neuvěřitelné, jak moc schopní tvůrci se toho ujali, opět jsme se dočkali dalšího návratu, smutného okamžiku i momenty absolutní katarze. Tohle prostě nemá chybu! U první dílu po pauze jsem byl přísnější, ale tady to fakt jinak nejde.. ()

Všichni madamini muži (2017) (S04E19) 

Opět skvělé tempo, neskutečně jsem se bavil. Coulsonův projev byl mimořádně boží! A Hunter a Bobi se vrátí, že ano? :D Nekažte mi iluze :D ()

Sbohem, krutý světe! (2017) (S04E20) 

Sákryš, poslední díl z matrixu a Ward nikde? :O Ježiš, tolik postav mi bude chybět, snad v páté poslední sérii bude nějaký reunion. Ale o tom i skvělý seriál je a Agenti se drží úplně neskutečně navrcholu..Jestli se to udrží do konce série..jde seroš do oblíbených.. ()

Návrat (2017) (S04E21) 

Tak se blížíme do finiše, tenhle seriál prostě nemá chybu! Možná jen Yo-yo bych se zbavil :D Aida naprosto válí (nebo jak jí vlastně teď říkat?) a čeká nás velkolepé finále s Ghost Riderem. Ten mě sice extra neohromil, ale jistě to spetří, když jsme ho neviděli takovou dobu. ()

Konec světa (2017) (S04E22) 

Skvělá série! Jenom doufám, že poslední pátá to zdárně ukončí. Radcliffe mi bude chybět. ()

Orientace (1. část) (2017) (S05E01) 

Nevim no, ale nějak jsem se extra nebavil. Oceňuju, že se snaží ohromovat efekty, které jsou na seriálové poměry výborné a konec byl působivý, ale asi bych byl radši, kdyby se děj po pár dílech zas vrátil do své doby. A jak to navazuje na Inhumans? Absolutně vůbec. ()

Orientace (2. část) (2017) (S05E02) 

Stejně jako první díl pro mě zklamání..a to jsem se tak těšil..Doufám, že se to teprv pořádně rozjede. ()

Život vynaložený (2017) (S05E03) 

Pořád se do toho v nové sérii nemůžu dostat a to považuju čtvrtou za tu vůbec nejlepší. Tady mě bavila akorát Quake. Zato Fitz mi nechybí vůbec a obešel bych se i bez Yo-Yo. ()

Život získaný (2017) (S05E04) 

Konečně jsem se do toho jakžtakž dostal. Daisy mě nepřestala bavit nikdy, ale ta May už fakt mele z posledního..a nakonec i ten Fitz potěšil. ()

Přetočení (2017) (S05E05) 

Hunter potěšil, klidně bych ho vyměnil natrvalo s Yo-yo. Jinak konečně díl na Zemi, sice tady bylo celkem dost humoru, ale to utíkání před vojákama bylo zajímavější než nějaký otročení v kosmu. ()

Hry a zábava (2018) (S05E06) 

Fakt nevím čím to je, ale já se u nové série fakt docela nudím. Přitom čtvrtá pro mě byla jízda od začátku až do konce a teď mi přijde, že se tam vůbec nic neděje. Závěrečná záchrana byla tak neskutečně hloupá, že jsem musel odvrátil oči v sloup. Snad jen ten fight Daisy stál za to. Škoda, že se evidentně snížil budget a triky na ní šetří. Jinak Fitz dobrý, ale už bych byl nejradši, aby se vrátili zas na Zem. ()

Spolu, nebo vůbec (2018) (S05E07) 

První díl z budoucnosti, který mě opravdu bavil. Hlavně kvůli tomu, že zabili dvě úplně debilní postavy a Sinaře, do které jsem se zamiloval. Doufám, že to takhle precizně bude ubíhat i nadále. ()

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Nick Fury dostane vlastní seriál

Nick Fury dostane vlastní seriál

29.09.2020

Samuel L. Jackson je připraven vrátit se ve vlastním seriálu na streamovací službě Disney+. Jeho postava Nicka Furyho by se měla dočkat nového seriálu, který napíše Kyle Bradstreet (Mr. Robot). Zatím… (více)

Marvel TV žije dál

Marvel TV žije dál

15.08.2019

Když se řekne Marvel, spoustu lidí okamžitě napadne Kevin Feige, šéf filmové divize. Jenže pak je tu i Marvel TV, mladší bratříček, který má na svědomí například Agenti S.H.I.E.L.D., nebo všechny… (více)

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

30.06.2019

Šéf Marvel Studios Kevin Feige stále dává rozhovory v rámci PR kolečka před novým Spider-Man: Daleko od domova a jeden z nich se teď stočil i směrem k blížícím se seriálům na streamovací službě… (více)

Reklama

Reklama