Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D.

(seriál)
  • USA Agents of S.H.I.E.L.D. (více)
Trailer
USA, (2013–2020), 97 h 8 min (Minutáž: 41–45 min)

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Adrianne Palicki, Luke Mitchell (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(136)

Existence superhrdinů a mimozemšťanů se stala veřejně známou a svět se snaží vyrovnat s touto novou realitou. Pod vedením agenta Phila Coulsona tak vzniká nový tým specializovaných mužů tajné organizace S.H.I.E.L.D, kteří se s touto realitou musí utkat. (TV Nova)

Recenze uživatele Wiikii k tomuto seriálu (13)

Série 1 (2013) (S01) 

Já to chápu, Marvel má komiksovou image, tu chce co nejvíce (finančně) zužitkovat (nahrabat prachy), ale tohle je už příliš pubertální, ano, ano já vím, komiksy nejvíce hltá mladší publikum, ale já jsem z puberty vyšel před pár lety a tohle mě připadá stejně tak hloupé, jako chtít na vánoce ohromit teenegera hračkou pro 5 leté. Zatím jsem ale dokoukal jen třetí díl, takže tomu ještě dám šanci... ()

Škody (2013) (S01E09) 

SPOILER Tento díl je o pekle, ale větší peklo to bylo dokoukat až do konce. Ty lidi co mají na starosti osobnosti hlavních postav by měli vyhodit, vypadalo to jako by nějací amatéři co viděli Zelenou Míli si řekli "Takhle ztvárnit charaktery postav a příběh dokážu taky..." a vzniklo tohle. .. Leč pořád dávám tomuto seriálu naději a budu se dívat dále... ()

Zázračné místo (2014) (S01E11) 

Poslední dva díly nebyli špatné, ale ta část s Coulsonem byla opravdu hloupá, naopak část s Mikem(úplně úplný závěr), tak to mě nabudilo na další díl s nadějí, že se bude rozvíjet příběh právě Petersona... ()

Sémě (2014) (S01E12) 

Stále to zapáchá dětskou tvorbou, ale rozhodně se to zlepšuje. No doufám, že to nekdy dosáhne vyšších hodnot, než jen vyřknutí odborných termínů a vědeckých názvů rychle zasebou(jak to mají v oblibě věštci), které ale vůbec nedávají ve větě a kontextu dané věci smysl :) ()

Vlak (2014) (S01E13) 

Tento díl vypadal, jako by většinu lidí co pracovalo na předešlých dílech vyhodili a najmuli lidi nové, protože vše začíná být vážnější a s novým stylem "vyprávění", které je konečně dospělejší a v tomto případě i originálnější.... Jenže Simmonsová a Fitz jsou stále s těmi svými odborně-neodbornými výklady, které jdou většinou totálně mimo mísu, nadále otravní a nadlidské výrobky, vyrobené lidmi, které ti dva se snaží vysvětlit jak fungují, tak vše ještě zhoršují, kdyby nebyli tak roztomilí, tak je začnu nenávidět. ... ()

Konec začátku (2014) (S01E16) 

Zatím nejlepší díl. Jen si musím rýpnout, proč proboha nezjistili jak dlouho tam Thomas Nash v tom pečovateláku není, protože kdyby tam nebyl celou dobu, tak to znamená, že hlavní záporáck "Vojent" už dávno věděl, že se něco takového stane, to by znamenalo, že je opravdu jasnovědec, ale pokud je jen vysoce inteligentní, tak Nash musel zmizet nedávno před tou akcičkou na závodišti a je toho mnohem víc. ... Chápu, hold moc nad tím přemýšlím, tenhle seriál je jen o tom sledovat, mlčet a být překvapen kdy autoři chtějí. ... I přesto nechávám vysoké hodnocení, protože na S.H.I.E.L.D je to nečekaně dobré... ()

Časy se mění (2014) (S01E17) 

Už jsem si nějak zvyknul na ty Shield zvraty, takže závěr mě moc nepřekvapil, vlastně ani střed a začátek. ... ()

Providence (2014) (S01E18) 

Čtyři hvězdy, ale jenom kvůli tomu, že se dále rozvíjí příběh, který jsme mohli vidět i ve filmu Captain America 2 .... Jen pořád nechápu, proč scénář je dělán tak, že Ward a Skye spolu nekonec budou, že by Ward byl trojtý agent. ... Seriál se asi snaží zaujmout stálými zvraty... ()

Stíny (2014) (S02E01) 

Absorbing Man neboli Carl Creel je nová zajímavá záporácká postava s OverPower schopnostmi. A co dál je ve druhé sérii nového? No vlastně téměř vše, celý Shield je oficiálně psancem, který bojuje s Hydrou a vlastně i celým zbytkem světa. No a když píšu, že téměř vše je nové, tak tím myslím, že je zde nová základna, nový členové shieldu a ti staří prošli totální osobnostní proměnou. ... Takže jinak řečeno: "Nová série, nové všechno!". ... ()

Jak získávat přátele a působit na lidi (2014) (S02E03) 

Ve zkratce malé shrnutí: Simmonsová povýšila a je tajná, to není nic divného, když po setkání s Furym zmizela. Fitz se lepší, ale jeho herecký výkon začíná zapáchat přehráváním. Z Huntera (či jak se to jmenuje) se začíná stávat příjemná postava co tam úplně nezapadá(ale zatím, jen zatím) a Ward to stejné jen ve stylu Hannibala Lectra. Jo a abych nezapomněl objevuje se tady Agent 33 další z postav co může mít časem lepší roli, či Whitehall taková nový Garret této série + staronová postava Gill (ten milý nejistý klučina co umí vše zamrazit) No a co Reina(Dáma s květovanými šaty) fandím jí od první série, ale teď začíná mít větší roli, snad jí brzy zase uvidím ... Jinými slovy pestrá možnost rozvoje celého seriálu, který se ale dá předvýdat, leč vždy se najde nějaké překvapení díky tomu rozvětvení. ... ()

Rozbitý dům (2014) (S02E06) 

G. Ward se stává ještě větším padouchem než dříve, i když to většina diváků nejspíš očekávala. Naopak jeho starší bratr Ch. Ward je hodnější než se zdálo. I když jestli bude tak friendly jak ho tento díl vykresluje, tak mě Agents of SHIELD trochu zklamou. ... Co dodat, možná tak, že ke konci jsme viděli chlápka co se nechal inspirovat Michaelem Scofieldem ze seriálu Útěk z vězení... ()

Na zdi vyryté (2014) (S02E07) 

Opět taková příjemná pohodovka, jestli to takto půjde dál, tak mě to vůbec nebude vadit, protože už jsem si zvykl u tohoto seriálu jen vypnout nepřemýšlet nad všemi těmi nedokonalostmi(kterých už je oproti 1. sérii mnohem méně) a s radostným úsměvem se jen dívat na akci, zvraty a klišé, které dokáže zaujmout masy. :) ()

To, co chceme pohřbít (2014) (S02E08) 

V tomhle díle se mě potvrdilo, že seriál je příjemně předvýdatelný, ale i přesto jsem si na konci řekl "Aha, takže ona to byla dokonce jeho manželka..." Jinak to byl díl trochu o ničem, nebo spíš uvolňující po všech těch převratech a akcích. Ale špatný nebyl... ()

Související novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (více)

Nick Fury dostane vlastní seriál

Nick Fury dostane vlastní seriál

29.09.2020

Samuel L. Jackson je připraven vrátit se ve vlastním seriálu na streamovací službě Disney+. Jeho postava Nicka Furyho by se měla dočkat nového seriálu, který napíše Kyle Bradstreet (Mr. Robot). Zatím… (více)

Marvel TV žije dál

Marvel TV žije dál

15.08.2019

Když se řekne Marvel, spoustu lidí okamžitě napadne Kevin Feige, šéf filmové divize. Jenže pak je tu i Marvel TV, mladší bratříček, který má na svědomí například Agenti S.H.I.E.L.D., nebo všechny… (více)

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

30.06.2019

Šéf Marvel Studios Kevin Feige stále dává rozhovory v rámci PR kolečka před novým Spider-Man: Daleko od domova a jeden z nich se teď stočil i směrem k blížícím se seriálům na streamovací službě… (více)

Reklama

Reklama