Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 4

(série)
USA, (2016–2017), 16 h 3 min (Minutáž: 43–44 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Chloe Bennet, Clark Gregg, Ming-Na Wen, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry Simmons, Gabriel Luna, Devon Libran, Parminder Nagra (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (23)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agenti drží nastolené tempo i kvalitu, jenom zpočátku jakoby honí příliš zajíců naráz: nové vedení agentury, veřejnost proti Inhumans, zběhlá Daisy (která neví, co chce), vztah Fitze a Simmonsové. Na největší hrozbu, mocnou magickou knihu Darkhold a skupinku smrtících "duchů" vědců, již si s ní zahrávali, se pak zdánlivě tolik nesoustředí. Což zamrzí nejvíce kvůli nepříliš využitému Ghost Riderovi. Poté se ještě uhne k nebezpečné Aidě a mně vůbec ne oblíbené zápletce: nahrazování členů týmu robotickými kopiemi LMD. Naopak úchvatné "what if" zřízení ve virtuální Konstrukci, v níž fašistickou rukou vládne Madam Hydra (víceméně v trojroli po celou sezónu excelující Mallory Jansen) a vrací se několik starých známých (v často překvapujících souvislostech), přináší pár možná dosud nejlepších epizod celého seriálu. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve svetle oznameni, ze Agents of Shield uz nejsou kanonickym serialem pro MCU, se dostavilo urcite zklamani. Uvod sezony byl takovej meh, ale hodne rychle se to pretavilo v prvni skutecne dobrou sezonu diky prekvapivemu predstaveni Ghost Ridera a sexy hlavni zaporacce, ktera davala smysl. Pokud ma nekdo rad serii Assassin's Creed, tak je tady neco jako Animus a Radcliffe nakonec dopadne jako Clay Kaczmarek.. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. Séria - 75% Pre mňa o niečo slabšie ako predošlá séria. Úvod je síce zaujímavý, pretože prichádza na scénu Ghost Rider, no napriek tomu v prvej polke nie každý diel dokáže zaujať a zbytočne je to rozťahané. Od polky série, keď sa seriál zmení na Agents of H.Y.D.R.A. je to skutočne zaujímavé a zábavne sledovať čo bude ďalej. ()

Hugo01 

všechny recenze uživatele

Parta lidí kolem agenta Coulsona mi přirostla k srdci už od prvního dílu. Samotný Coulson je pro mě jedna z nejsympatičtějších postav televizního světa. I když mě dějová linka kolem Robbieho zas tolik nebavila, Agents of Hydra + závěrečné díly měly takový drive, že jsem jenom zíral. Tohle by si neměl nechat ujít žádný fanda Marvelu. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Agenti od poloviny první série prostě válí. Na začátku nám dodali skvělého Ghost Ridera (ano, opravdu je mnohem lepší, než ten Cageův) a rozjeli dějovou linku s umělou inteligencí (ta byla v první části slabší), kterou perfektně doplňovaly hrátky s temnou silou Darkholdu. K mému zklamání však po osmé epizodě GR zmizel a série pokračovala pouze s linkou Aidy. Z počátku to vypadalo, jako špatné rozhodnutí - zvláště pak, když se na scéně objevila Konstrukce, která výrazně připomínala Matrix. Nicméně opak byl pravdou. Tvůrci zkonstruovali úžasný svět plný rozporů a emocí (ovlivnění Fitze, emoce vyvolané u Mace a Macka) a všechno perfektně fungovalo. Závěrečná epizoda mohla být vybroušenější, ale ve výsledku jsme dostali skvělou sérii... ()

Galerie (285)

Zajímavosti (136)

  • V laboratóriu zaznie odkaz na "Demon Core". V histórii to bol jeden z troch plutóniových jadier, ktoré sa používali počas výskumu a výroby atómových bômb v Los Alamos počas druhej svetovej vojny a bol určený na použitie v tretej bombe, ak by to bolo potrebné. Jadro dostalo názov "Demon Core" po dvoch kritických nehodách, ktoré spôsobili smrť dvoch fyzikov v laboratóriu. (Pat.Ko)
  • Keď Yo-Yo Rodriguez (Natalia Cordova-Buckley) vojde na Zephyr One, pozdraví agenta Davisa (Maximilian Osinski), otázkou: "Ako sa má tvoja manželka?" Odpovie: "Stále sa zväčšuje každý deň," na čo sa Yo-Yo nahnevá a on svoju odpoveď znení na: "Každý deň je krajšia." Maximilian Osinski, ktorý hrá Davisa, je ženatý s Dichen Lachman, ktorá hrala Jiaying v 2. sérii a bola v tom čase tehotná. (Pat.Ko)
  • Keď sa Simmonsová (Elizabeth Henstridge) a Holden (John Hannah) snažia prísť na to, ako zachrániť May (Ming-Na Wen), parafrázujú slávny vtip Sherlocka Holmesa: „Keď odstránite nemožné, čokoľvek zostane, akokoľvek nepravdepodobné, musí byť pravda.“ (Pat.Ko)

Reklama

Reklama