Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 4

(série)
USA, (2016–2017), 16 h 3 min (Minutáž: 43–44 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Chloe Bennet, Clark Gregg, Ming-Na Wen, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Henry Simmons, Gabriel Luna, Devon Libran, Parminder Nagra (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Recenze (23)

Hugo01 

všechny recenze uživatele

Parta lidí kolem agenta Coulsona mi přirostla k srdci už od prvního dílu. Samotný Coulson je pro mě jedna z nejsympatičtějších postav televizního světa. I když mě dějová linka kolem Robbieho zas tolik nebavila, Agents of Hydra + závěrečné díly měly takový drive, že jsem jenom zíral. Tohle by si neměl nechat ujít žádný fanda Marvelu. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nečekal jsem, že je to vůbec možné, ale po upadající třetí řadě nabral seriál nový dech. Režiséři se vydávají riskantním směrem, propojujíce styl Matrixu s filmy o Ghost Riderovi, a ač nejspíš ani sami neví jak, daří se jim show znovu oživit. Aidina UI je tu super protivníkem a Daisy se tu konečně naplno předvádí v plné síle (Self Control). Potěší i návrat Warda, ač jen na pár dílů. Celkově je závěr s Agenty Hydry tím nejlepším, co AoS nabídli. Na to, že jsem se na S4 začal dívat s jistou dávkou skepse a ještě s anglickým dabingem (protože český skončil u S3), který mi v úvodu zážitek trochu kazil, je to vážně velký krok vpřed. 90% ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve svetle oznameni, ze Agents of Shield uz nejsou kanonickym serialem pro MCU, se dostavilo urcite zklamani. Uvod sezony byl takovej meh, ale hodne rychle se to pretavilo v prvni skutecne dobrou sezonu diky prekvapivemu predstaveni Ghost Ridera a sexy hlavni zaporacce, ktera davala smysl. Pokud ma nekdo rad serii Assassin's Creed, tak je tady neco jako Animus a Radcliffe nakonec dopadne jako Clay Kaczmarek.. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

hodně tomu pomohlo posunutí vysílacího času a tedy i přidaná brutalita, hodně tomu pomohl Ghost Rider a Aida, od které by se Ultron měl učit a nejvíc to zvednul Fitz, který se posunul na opravdu novou úroven, ten herec je borec a Fitz jako padouch byl skvělý ba přímo skutečnej zmrd a určitě to byl jeden z nejlepších padouchů seriálu.....naopak tomu hodně nepomohla skoro půl roku dlouhá pauza a opět vysrání se na Gravitona, takže doufám, že si ho nechávají a poslední pátou řadu....za mě výborný a doufám že Ghost Ridera nevidíme naposledy.... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. Séria - 75% Pre mňa o niečo slabšie ako predošlá séria. Úvod je síce zaujímavý, pretože prichádza na scénu Ghost Rider, no napriek tomu v prvej polke nie každý diel dokáže zaujať a zbytočne je to rozťahané. Od polky série, keď sa seriál zmení na Agents of H.Y.D.R.A. je to skutočne zaujímavé a zábavne sledovať čo bude ďalej. ()

Galerie (285)

Zajímavosti (136)

  • Efekt Ghost Ridera a jeho horiacej lebky bol na scéne imitovaný tým, že Gabriel Luna nosil kapucňu s blikajúcimi svetlami, ktoré boli možné prispôsobiť rôznym farebným teplotám ohňa pre rôzne situácie. Lebka bola následne vytvorená pomocou počítačovej animácie (CGI). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama