Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 2

(série)
USA, (2014–2015), 15 h 41 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Adrianne Palicki, Murielle Telio (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Po ovládnutí S.H.I.E.L.D.u se ho Coulson pokouší dát znovu dohromady. Leccos se sice změnilo, ale tajemství a hrozby jsou tu pořád. Ward se Skye zapřísahal, že už jí nikdy nezalže. Tvrdí, že ji může dovést k jejímu otci. Jak jim brzo dojde, škodí tu i horší, než je HYDRA. (Varan)

Recenze (20)

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplně jiné kafe, charaktery se profilují rozhodněji, životněji a tím celkově zajímavěji, propracované kontinuální zápletky (boj s Hydrou, tajemné mimozemské město, "pravý" S.H.I.E.L.D., Inhumans) jim ani divákovi nedávají vydechnout a velmi se zlepšilo i podání akce; prostě v S2 nabírají agenti opravdové grády! ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. Séria - 65% O chlp lepšie ako predošlá séria. Hlavne preto, že už postavy niesu také nevýrazné a ničím nezaujímavé. Vzťahy sú viac vypäté, akčná stránka a efekty dokonalejšie, nové postavy (Hunter, Mack, Bobbi) zaujímavejšie, no príbeh bol miestami dosť rozťahaný. Rovnako ako minule aj tu potešilo (drobné) prepojenie s filmom Avengers: Age of Ultron. Pekne mrknutie filmové bratovi, ale keď prišiel v prvej serie Winter Soldier, odrazilo sa to aj seriáli. Finále síce pekne výživné a miestami aj nečakané zvraty prídu, ale ako som hovoril je to len o chlp lepšie, ako predošlá séria. Viac ma bavila seriálová kolegyňa Peggy Carter, ktorá mi prišla o dosť lepšia. A nie je to preto, že by ma zaujala svojou krásou. ()

Reklama

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodnoceno prumerne, prestoze mi to prislo asi o trochu lepsi nez prvni rada. Chybi camea + odkazy na aktuality, pribeh ale zajimavejsi a cliffhanger se na muj vkus docela povedl. Sice to vsichni nejak prokoukli podezrele rychle, ale budiz. A ten Ward uz me fakt sere, delaj z neho ultra padoucha, pritom v prvni rade to byl takovej dement... ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je na pohled značně rozmáchlejší. Děj se rozpitvává a přibývá spousta nových postav, což zezačátku vypadá jako otrava (nevěřím, že jsem jediný, komu zprvu chyběla komorní sestava původní šestice), ale postupem času se z nich stávají nepostradatelné ikony. Skye dostává více prostoru což je fajn, na druhou stranu Ward ho má až moc málo a někdy jsem měl i zlostné nutkání přeskočit celý díl, když nebylo hercovo jméno v úvodních titulních. Brett Dalton si svoji roli užívá a jeho antihrdina je stejně nevyzpytatelný jako zajímavý. Inhumans na druhou stranu není špatný nápad, ale nepřišel mi až tak dobře provedený. Rádoby ráj se ukázal být skutečným zlem, čili žádné překvapení. Lincoln je celkem nesympatický, přímo z něj sálá ten pocit že jde o účelově vsunutého uhlazeného hezounka přímo pro Skye. Mnohem více se mi zamlouval třeba Daniel Whitehall, který jakožto hlava Hydry budil hrůzu i respekt a mnohem raději bych ho viděl jako ústředního padoucha. 80% ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Řada nových postav, ale seriál se nese v podstatě ve stejném duchu (co se děje týče) jako série předchozí, nicméně, stačí to. Rozdíl ve vyváženosti jednotlivých dílů je vítaný pokrok, postavy už všechny známe, takže byl čas na jejich vývoj a to se též dostavilo, takže taky palec nahoru. Chloe Bennet a Ming-Na Wen jsou kočky, to nezůstane bez povšimnutí, tzn. další plus. Shrnuto, druhá řada není ničím horší než první a je tu mnoho nových prvků, takže horší hodnocení nečekejte... A nejoblíbenější postava? Fitz, jeho mluva a gestikulace nade všechny. - 85% ()

Galerie (532)

Zajímavosti (79)

Reklama

Reklama