Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 1

(série)
USA, (2013–2014), 15 h 39 min (Minutáž: 41–44 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Erin Way, Daniel Zovatto, Bill Paxton, Sarayu Blue (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Tajná agentura S.H.I.E.L.D. se stará o mimozemské hrozby, jenž ohrožují naší Zemi. Po bitvě o New Yorku se situace zkomplikovala. Proto byl sestaven tým pod vedením agenta Coulsona. Společně zabraňují těmto hrozbám. Jenže ne všechna tajemství chceme vědět... (Varan)

Recenze (26)

Milodar 

všechny recenze uživatele

Co to je proboha za sračku? Herci z Beverly Hills s plastovými ksichty, do toho strašně vtipní dementi z Harvardu alias Mach a Šebestová a scénář hodný desetiletého blba, co ho rodiče nutí sledovat všechny díly Hobita. Marvele, stydký pysku, styď se! P.S.: v půce druhého dílu jsem to vzdal a dezinfikoval pevný pysk. ()

rarak 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl mě moc nezaujal - děj docela prostý, postavy spíš takové malé karikatury (především týmové vědecké duo), většina 'humorných' scén mě nechala chladným. Přes Vánoce jsem se k seriálu ale zase vrátil a brzy jsem mu přišel na chuť. Jednak protože jsem akceptoval, že to má být taková nenáročná jednohubka, ale také díky dojmu, že většina dalších epizod už mi přišla lepší než pilot. Navíc, v druhé polovině série seriál jakoby nabral čerstvý dech:) ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. Séria - 60% Prvých pár dielov Agenti vôbec nedokázalo zaujať ako filmy a len pár dielov bolo zaujímavých. Predovšetkým tu chýbal lepší príbeh, ktorý sa dostavil až spolu s filmom Captain America: Winter Soldier. Pred tým to vyzeralo len ako zaujímavý high-tech seriál. Marvel ma s jednotlivých filmov dosť prachov a tak treba pochváliť aj vizuál, ktorý tiež nie je najhorší. Rovnako tak potešia aj niektoré vedľajšie postavy s celovečerákov - Nick Fury, Maria Hill, Sif. Najväčšie mínus nie je herecké obsadenie, ale nevýrazne napísané a ploché postavy, ktoré sa poriadne rozbehnú, rovnako ako aj ich vzťahy až v polke seriálu. Kto má rád svet Avengerov, tak ten seriál ho určite poteší, narážok na filmy s Phase Two je tu dosť a Clark Gregg je dobrý líder týmu. Obľúbený soundtrack: Main Theme. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

čtyři hvězdy a to jen za druhou polovinu řady, ta první není nic jiného než odpadní žumpa nic nesměřující a plná zápletek vytažených z prdele....druhá polovina je však to nejlepší co dosud seriál naservíroval, pád SHIELDU, vzestup Hydry, změna dosud nudného Kenovského Warda v nejlepšího padoucha seriálu a samozřejmě Bill Paxton jako Garret ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Očekával jsem tedy mnohem víc, než jen komiksově prostoduché, nesouvislé, lehce mysteriózní případy okrajově naroubované na filmové Marvel univerzum. Tohle totiž připomíná dětskou light verzi Akt X bez atmosféry, neotřelých zápletek a zajímavých postav (postupně i Coulson upadá). Na slabý oddychový průměr tak Agenty vytahují občasné dobré hlášky, svižné tempo, výprava, hudba. A především závěrečných 6 epizod, kde se v souběhu s druhou sólovkou Kapitána Ameriky objevuje Hydra, napětí, zvraty, a seriál náhle vystřeluje o třídu výš. ()

Galerie (533)

Zajímavosti (82)

  • Keď sa Skye (Chloe Bennet) a Lydon bozkávajú, Skye mu vyzlieka tričko, ale v nasledujúcom zábere ho má stále na sebe. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama