Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D. - Série 3

(série)
USA, (2015–2016), 15 h 41 min (Minutáž: 41–43 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Luke Mitchell, John Hannah (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Na Zemi se začínají objevovat noví Inhumani (ti se schopnostmi). Někteří z nich jsou zmatení a neví, co mají dělat. Naštěstí je tu S.H.I.E.L.D., který jim pomůže. Bohužel to není jejich jediný cíl. Ward se chopil kormidla a stal se velitelem HYDRY. Fitz pátrá po způsobu, jak přivést Jemmu zpět na Zem. (Varan)

Recenze (22)

Timak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoznačně nejlepší série. Nevím, co si pro náš připravili na konec, ale těch dosavadních 17 dílů je vážně dechberoucí. Dodatek: Tak teda poslední díl byl hodně, ale hodně špatnej. Snaha o zvrat či nějaké dojemné finále se moc nepovedla. A naznačení, kam se bude ubírat 4. série, je taky dost špatný. Chtěl jsem za ten poslední díl sejmout hodnocení, ale to by mělo odrážet celou třetí sérii, která je jinak vynikající. Škoda toho posledního dílu! ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem to s koncem Hydry a nástupem HIVE odsýpá, s ovlivněním Třesavky a příliš dlouho telecím Lincolnem to poněkud stagnuje a končí to celkem dobře až do chvíle, kdy se z ní zas stane japonsky zmalovaná rebelka/vyvrhelka, což je už dost mimoňský a zbytečný zvrat, ten se moc nepovedl. Bez tohohle bych šel na ****. Brett je skvělý záporák. U Agentů bylo vždycky plusem i jen krátké provázání s filmovým univerzem, tady se to odbilo jen hlášením ve zprávách, škoda. Na tom by měli příště víc zapracovat. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. Séria - 80% Ešte o chlp lepšie a akčnejšie ako predošlá séria. Príbeh je prekvapivo zaujímavý po celý čas a tretia séria agentov je miestami nastrihaná skoro až v thrillerovskom podaní. Navyše postavy, ktoré boli v predošlej sérii nové, sú tu právoplatnými členmi SHIELDu a rovnako ako príbeh aj oni majú čo ponúknuť. To je predovšetkým najväčšie plus tejto serie. Záverečný diel za plný počet. Obľúbený soundtrack: Reunited, A Spy's Goodbye. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalita díl od dílů stoupá a 1. Série, která se mi v době kdy vycházela hodně líbila. Nyní připomíná pohádku. Hive je kvalitní záporák a je fajn, že je v seriálu, protože může být jeho postava dobře využita a vykreslena. U seriálu mrzí jen ignorace ze strany filmů. Nezbývá , než jen doufat, že na tom třeba u Infinity War trochu zapracují a již dopředu si domluví, jak se bude seriál v návaznosti na filmy vyvíjet. ()

joker.george 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem se vzdal nadějí, že se dočkám aspoň nějakých crossoverů s filmy, ale i tak mě tato absence mrzí. Avšak méně než práce s antagonisty agentů, kteří si zasluhovali lepší zacházení vzhledem k pověsti, která jim byla skrze sérii budována. Párkrát jsem si dokonce nešťastně zavzpomínal na první sérii. Ale přestože můj komentář zní poněkud negativně, tak jsem se často bavil a za přechod k vážnější notě jsem opravdu rád. A co se týče efektů, tak se mi nezdá, že by seriál měl nějakou vážnější konkurenci. ()

Galerie (608)

Zajímavosti (83)

  • Túto epizódu odvysielala stanica ABC 27. októbra 2015. Podľa Nielsen Media Research si ju do týždňa od zverejnenia pozrelo 6,40 milióna divákov. (Pat.Ko)
  • Meno Charles Hinton je odkazom na britského matematika Charlesa Howarda Hintona. Bol známy svojou teóriou o štvrtej dimenzii a tiež vytvoril termín „tesseract“. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama