Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milánský řezník Franco Giacobetti (Renato Pozzetto) se na nátlak své manželky Bettiny (Barbara D'Urso) a dcery Melissy (Tamara Donà) přestěhoval do Říma. Nebaví ho to tady, vadí mu sobectví manželky, nářky milenky (Zora Kerova) a kšefty taky nejdou nic moc. Sežene si falešné doklady a zdrhne do Tuniska, aby začal nový život jako Mustafa. Jenže tam ho podrazí manažer banky a Franco je na mizině. S pomocí tureckého kluka Selima (Jamel Berrebeh) se nějak protlouká, pak najde práci a našetří pro oba peníze na cestu zpět do Evropy s ilegálními migranty. Stydí se ale přiznat manželce, jak dopadl, i když vidí, že se jí daří a že z řeznictví je docela úspěšný krám s lahůdkami. Žena dělá, že ho nezná a najme si ho jako pomocníka v domácnosti. Pak ho uspí narkotikem v kávě a když se probere, je v posteli a Bettina i Melissa dělají, jako by nikdy neodjel. Franco si začne skoro myslet, že to všechno byl jen zlý sen, ale pak potká na ulici Selima. Co teď? (Peabody)

(více)

Recenze (6)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

:-) s českou příchutí.. Velmi příjemný a řekl bych, že i silný příběh muže, který se rozhodne navždy opustit svoji rodinu, trvá mu však rok a půl, aby pochopil, že rodina je rodina a to nelze měnit.!!! :-)) Jedna z nejmilejších "reálkomedií" pana Pozzetta. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Italská komedie, ve které jako zápletka slouží krize středního věku. Výborný Renato Pozzetto zde díky rodinným a pracovním problémům podnikne dobrodružství, kdy se ocitne pod falešným jménem v Africe. Když zjistí, že sem vlastně vůbec nepatří a navíc ho okradli o všechny peníze, touží se vrátit zpět do Itálie. Jediná možnost jak to uskutečnit, je vydělat peníze a nelegálně se přeplavit zpět. Po návratu se pod falešnou identitou uchází o práci sluhy u své manželky, a ona, protože ho díky vousům jako nepoznává, ho přijímá do služby. Zbytek příběhu je již jasný a rozuzlení je velmi příjemné. 69,6% hvězdiček ()

patrikus 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších komedií s Pozzetem. Mám radost i s České "účasti" v podobě Zory Keslerové, která ve filmu pořád telefonuje do Prahy. Narozdíl od následujícího filmu "Táta je kněz" je tahle komedie vyvážená i co se týče dramatického obsahu, netlačí příliš na pilu a Pozzeto je v ní úžasný. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Príjemné Oddychovka a komédia o chlapíkovi, ktorý sa rozhodne zmeniť svoj život odíde do Tuniska a časom sa vráti späť k rodine až Kim odhalia jeho skutočnu identitu 3* ()

Reklama

Reklama