Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (392)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že se pobavím, místo toho přišel trapný humor a k tomu všemu obří nuda. Marlon Wayans je největší pozér jakého jsem kdy viděl. Jediný co funguje, jsou možná nějaké jednotlivé vtipné scény, ale jako celek, to vážně ne. Ano já vím, je to parodie, ale na mě to bylo dost ubohý. Dvojce dám šanci, jelikož jsem viděl nějaké scény, které mě hodně pobavili, tak uvidíme, snad to to nebude taková nuda jako jednička. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Scary Movie sériu mám rád a niečo podobné som očakával aj od A Haunted House ale paródia na sériu Paranormal Activity skrátka nedisponuje možnosťou sa odviazať až tak aby nebola len nezáživným blbnutím Marlona Wayansa s kamošmi v jednom dome s podpriemernými trademarkami ako sú prdenie pod perinou, srandovanie s vyčíňajúcim duchom v nahúlenom stave či fuckovanie vyhaňačov diabla. I keď sa snaží celkom dobre parodovať aj samotný found footage štýl, najzábavnejšie pôsobila scénka nakladačky plyšáka, proste nič čo by stálo za zmienku. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Naivně jsem s myslel, že bydlím v bezpečném domě, ale mé prdění v noci pod peřinou odhalilo, že se tam děje cosi tajemného. Zatím to ignoruji, neboť bych byl velmi nerad, aby se mnou duch vyváděl podobné sexuální kousky, jako s Malcolmem, ale začínám tušit, že vymítání je jen otázkou času. Jinou otázkou je, jak dlouho dokáže bavit jeden noční záběr do ložnice a musím se přiznat, že i když se nápaditosti meze nekladly, tak ke konci už to trošku nudilo. Pokud však chcete vědět, co dělá vaše mexická služebná, když nejste doma, tak se na tohle rozhodně mrkněte. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Na negry dobrý. Je to taková parodie momentů z Paranormal Activity, které byly vtipné už sami o sobě. Tady to teda černoušci ještě zdůraznili. Chtělo by se říci, že vytvořili i zábavu pro hloupé. Prostě klasický černošský humor. Marlon Wayans je skutečně kvalitní herec a konečně to mohl taky předvést. I u takhle pokleslé zábavy se dá zasmát. Mně se to podařilo mnohokrát. Už jste to určitě také několikrát zažili. Někdy humor klesne tak nízko a do takové stupidity, že se nelze nesmát. Vedlejší postavy nemají chybu. Kdo si dovede dělat větší srandu z černých než černí. Za sebe dávám slabší 3*. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2,5miliónaTržby USA $40,041,683Tržby Celosvetovo $59,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,913,920 //počet predaných kusov 83,250Tržby za predaj DVD v USA $5,827,937 //počet predaných kusov 321,552║ len a len humusárska trapošina, ktorá miestami dokáže nudiť rovnako ako parodovaný film a kde na jeden vydarenejší gag príde desať otravných žváchancov, strata času /10%/ ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • V Malcolmově (Marlon Wayans)domě je možné vidět hned několikrát plakát ke hře "Saints Row: The Third". (Korbitch)

Reklama

Reklama