Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (392)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dobrá krávovina. Místy jsem nechápal, místy jsem se brutálně řechtal. Vše natočeno záměrně blbou rozklepanou kamerou, která je rozklepaná jenom tehdy, kdy se to tvůrcům hodí. Ke konci už jsem tak trošku stopoval čas, ale ve výsledku musím říct, že ta hodina a půl za to stála. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2,5miliónaTržby USA $40,041,683Tržby Celosvetovo $59,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,913,920 //počet predaných kusov 83,250Tržby za predaj DVD v USA $5,827,937 //počet predaných kusov 321,552║ len a len humusárska trapošina, ktorá miestami dokáže nudiť rovnako ako parodovaný film a kde na jeden vydarenejší gag príde desať otravných žváchancov, strata času /10%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

"Moje klíče jsou na podlaze, zavolej senzibila." Chvílemi vtipné, chvílemi méně, ale pobavil jsem se. Když duch mrdá Marlona Wayanse do prdele, tak se prostě nelze nesmát. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Open Road Films // Počet premietajúcich kín v USA: 2,160 // Otvárací Víkend USA: $18,101,682 // Neviem čo sa vám nepáčilo, podľa mňa to bolo pobavenia hodné ..... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Marlon Wayans předvádí zase a opět perfektní herecký "trapný" výkon,při kterém jsem se bezvadně řezal smíchy. Byl tohle dobrý film? Ne, byl opravdu hloupý. Budou ho lidé nenávidět? Definitivně! Užil jsem si ho? Ano! Směšné, dětinské, prostopášné a nechutné, ale na mě to funguje!! 65% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kdyby bylo novy Scary Movie vtipny aspon jako tohle, tak jsem byl na vysost spokojenej, protoze oproti nejnovejsi Scary Movie traparne, je tohle slusne natoceny a hlavne vtipny. Sice se tu vlastne paroduje jen jeden film, ale to vubec nevadi, protoze tvurci presne trefily tu hranici, kdy staci trochu pridat bububu a uz to funguje jako horor a nebo naopak prihodit nejakou uchylarnu a funguje to jako komedie. Ne ze by tu byly nejaky masakralni vtipky celou dobu, to urcite ne, obcas to je samozrejme bud neoriginalni nebo az trapny, ale Wayansovi tyhle role skvele sednou, takze tahne i ty slabsi pasaze a ja se celou dobu docela slusne bavil. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Naivně jsem s myslel, že bydlím v bezpečném domě, ale mé prdění v noci pod peřinou odhalilo, že se tam děje cosi tajemného. Zatím to ignoruji, neboť bych byl velmi nerad, aby se mnou duch vyváděl podobné sexuální kousky, jako s Malcolmem, ale začínám tušit, že vymítání je jen otázkou času. Jinou otázkou je, jak dlouho dokáže bavit jeden noční záběr do ložnice a musím se přiznat, že i když se nápaditosti meze nekladly, tak ke konci už to trošku nudilo. Pokud však chcete vědět, co dělá vaše mexická služebná, když nejste doma, tak se na tohle rozhodně mrkněte. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bisexuální ektoplazma, teplý senzibil a vymítač na koksu? Hodně nemorálních aktivit přijatých mnou spíše pasivně. Wayansovic rukopis totiž trošku začíná připomínat jakýsi fekální, sexistický, vyhulený kolovrátek a ač za to možná skončím jako bílá šlapka na Mandingo party, Cedricovi by už měl někdo říct, že je všechno, ale rozhodně ne Entertainer.. Sice ta scéna byla trapná, jak předčasná ejakulace na recepci kliniky reprodukční medicíny, ale vůbec bych se teď nedivil, kdyby Marlona sbalila na nějakém večírku fanynka a řekla mu, ať s ní dělá všechno, co dělal s tím plyšákem.. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Milí intelektuálové, přichystejte si kameny, postavte se do řady a nechte mě dopsat tento komentář, ve kterém se pokusím vysvětlit, proč tomuto filmu dávám plný počet. Pak můžete začít házet. Anebo ne, začněte už teď, protože nepřijdu s ničím lepším než "prostě mě to bavilo". A Haunted House, aneb takhle jsem si představoval pátý díl Scary Movie, je opravdu vtipný film, který mi připomněl právě první díl Scary Movie (aby ne, když Marlon se jako scenárista podílel jak na tomto filmu, tak na Scary Movie) svou praštěností, lehkostí a hlavně přesností, kdy se paroduje naprosto vše, co v daném žánru (v tomto případě "based on true story" filmy natočené ruční kamerou) uvidíte. A klidně mě zabijte, ale tenhle film mi opravdu sedl a nasmál jsem se u něj mnohem víc, než právě u již zmiňovaného Scary Movie 5. Možná si to plný počet nezaslouží a nutno uznat, že závěr byl trošku slabší, ale byl bych pokrytec, kdybych tomuto snímku dal menší hodnocení. A když přihlédnu k parodiím posledních let, které má na svědomí jisté duo "režisérů" tak mi přijde, že se nemusím vůbec obhajovat, protože tahle parodie jednoznačně nad nimi ční ve všech směrech. 90 %. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

O něco málo lepší lepší než 30 nights, přesto se to ovšem přes 3 hvězdičky přehoupnout nedokázalo. Dá se říct, že je to taková smíšenina laciných vtipnů s trapnými vtipy a sem tam i celkem dobrými vtipy. Když to vezmu jako celek, vychází mi to na průměr. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Scary Movie sériu mám rád a niečo podobné som očakával aj od A Haunted House ale paródia na sériu Paranormal Activity skrátka nedisponuje možnosťou sa odviazať až tak aby nebola len nezáživným blbnutím Marlona Wayansa s kamošmi v jednom dome s podpriemernými trademarkami ako sú prdenie pod perinou, srandovanie s vyčíňajúcim duchom v nahúlenom stave či fuckovanie vyhaňačov diabla. I keď sa snaží celkom dobre parodovať aj samotný found footage štýl, najzábavnejšie pôsobila scénka nakladačky plyšáka, proste nič čo by stálo za zmienku. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zamrzí promarněná šance, protože hlavně v první půlhodině je tahle parodie docela dobrá. Marlon Wayans, ač se to nezná, tak umí hrát hodně kvalitně. Nikdy bych neřekl že mě nějaká prdící scéna ve filmu příjde vtipná. Tady se to povedlo. Rovněž potěší přítomnost Nicka Swarsona jako homosexuálního psychotika. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na to jak malej kluk a naštěstí to dopadlo dobře, i když to samozřejmě mohlo dopadnout lépe. O tři dny dříve jsem viděl jinou parodii na PA -> 30 nocí... a tohle bylo o poznání lepší. Velké plus byla jednoznačně účast Marlona Wayanse, který dokáže přidat filmu nejednu hvězdičku. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prehliadka nevkusného humoru a miestami až tragických scén nám je ponúknutá už od úvodných minút a hoci som sa niektorým momentom dokonca naozaj aj zasmial, tak ako celok ma táto paródia skôr znechutila. Nič zvláštneho sa z filmu nevyšťavilo, aj keď Marlon Wayans drel zo všetkých síl. Na filme sa pracovalo v inom štýle, ako na Scary Movie a bolo to poznať. Každopádne takto sme len videli známy film v inom prevedení a s trochou zábavnými momentami. A Haunted House je nie dosť vydarenou paródiou na všetky tie found footage a ručnou kamerou čapované horrory, akých sa v poslednej dobe vyrojili mraky. Ja tento horrorový subžáner veľmi nemusím, ale pár tých filmov som už predsa len videl a myslím si, že zparodované tu boli dosť trápne a povrchne. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Děsná hovadina, asi na stejné úrovni jako 30 Nights of Paranormal bla bla bla... Každopádně mě to chytlo ve správné náladě a tak jsem se několikrát i z plna hrdla zasmála nad de facto úplně debilními vtípky a i když mi i těch osmdesát minut přišlo dost zdlouhavých, furt jsem se bavila víc, než u všech pokračování parodovaného materiálu. Nejlepší scénka - ať si tu duch tříská, čím chce, my si čteme noviny :-) 50% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Už dle traileru se dalo čekat o co půjde a že jsou tu tací, kteří čekali inteligentní komedii s originálními nápady už je věc jiná. Je to pár dní, co jsem viděl Scary Movie 5, takže při srovnání s tím je A Haunted House dvakrát lepší a má daleko více humorných scén. Jedna z nejlepších parodií poslední doby a to mi nikdo nevezme. Občas jde samozřejmě o trapný a místy až otravný humor, ale na druhou stranu je pár slušných narážek na filmy a z toho jsem nemohl. A Haunted House není filmový skvost, ale dobrá lehce nadprůměrná parodie na Paranormal Activity a jiné filmy .. 6/10 = 64% ()

Reklama

Reklama