Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (392)

deathmoon 

všechny recenze uživatele

Už som pár krát spomenula že nemám rada paródie. Na túto ma naviedol môj priateľ, ktorý sa zaprisahal že to stojí zato. Tak som si to teda pozrela a zistila som že nie, nestojí to zato. 1 hviezdička zato že som sa dvakrát zasmiala. ()

Hellhajzl 

všechny recenze uživatele

O něco lepší než poslední dva Scary Movie. Jediné, co tomu dodává šmrnc, je jistý komediální talent Marlona Wayanse. Ostatní herci mi přišly skoro až zbyteční. Se svojí filmovou ženuškou by v klidu mohli natočit parodii o stejné, ba možná i lepší kvalitě, avšak stále se opakující klišoidní vtipy o hovnech, prdech a předčasných ejakulacích dostávají mě, jakožto diváka, do kolen tak maximálně před záchodovou mísu. Američani by se měli asi pomalu vrátit ke svým Ťuk Ťuk vtipům. ()

Bratranec 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení, tenhle debilní druh humoru mám rád, a tak jsem se docela bavil. Bohužel mezi vtípky, které mě rozesmály, je spousta trapností a hluchých míst, tudíž nemůžu jít s hodnocením výš. ()

Fajung 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých lepších paródií s totálnym vymleťákom Marlonom Wayansom. Niektoré scénky trápne, iné zase parádne pobavili. Paródie posledných rokov strácajú na dychu a nedosahujú ani zďaleka úroveň pobavenia ako svojho času Scary Movie, ale toto ma celkom potešilo. 65% ()

blekekeke 

všechny recenze uživatele

No, že by tohle téma fekální téma bylo vyždímané si nemyslím. Jen to asi nemůže dělat každej jouda, co udrží tužku a kameru. ()

belinko 

všechny recenze uživatele

Aby som to hodnotil kriticky - určite to nieje film, ktorý má obsahom, či talentom štábu čo ponúknuť... no je to film, ktorý sa skvele pozerá s kamarátmi pri flaši v nočných hodinách a trošku pod parou (ako napr. apokalypsa v hollywoodu, či scary movie)... z takéhoto pohľadu to je plné hodnotenie, no aby som bol objektívny - slabšia troječka.. ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Pár nenormálních aktivit je zdařilá parodie, která celkem úspěšně vyčnívá nad ostatními. Proč? No, protože je jako jediná mezi tisíci dalšími filmy tohoto žánru vtipná. Film je ze začátku jako takový po komediální stránce celkem průměrný, to se ale razantně mění po brilantním nástupu Cedrica the Entertainera. U žádného jiného filmu jsem se tak nenasmál jako při jeho první scéně s Kishou (Essence Atkins). Cedric je od té doby až do konce jednoznačně masivní tahoun filmu a po shlédnutí tohoto snímku patří vedle Chrise Tuckera k mým nejoblíbenějším filmovým komikům. ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Nevtipné, zbytečné a po většinu času značně nucené, přičemž nezmiňuji v tomto typu filmů obvyklou nechutnost. Konce školního roku jsou zkrátka nebezpečné. ()

Ma_mo1985 

všechny recenze uživatele

Filmovému fanouškovi neunikne že, film neparoduje jen sérii Paranormal Activity. Dobré nápady a z každé situace se snaží vytěžit co nejvíce. Ovšem nic se nemá přehánět a často máte dojem, že se herci předvádí. Což je asi záměrem nicméně tento film osloví spíše mladší diváky. ()

Film2 

všechny recenze uživatele

S partiou priateľov ísť na to do kina je najideálnejšie. Nasmejete sa úplne do sýtosti. Ale za pár dní už si poriadne na ten film nevzpomeniete až naňho nakoniec zabudnete. Príjemná oddychovka na večer s priateľmi. ()

UrsusDom odpad!

všechny recenze uživatele

To je tak špatný, že to není ani blbý! Nepodařený pokus o parodii vodný leda pro nadržené puberťáky nebo ctitele mistra Trošky. No fuj....malinko jsem se nechal unést a zabrousil tak do výšin kavárenských snobů. Ač nejsem držitelem průkazky Klubu Náročného Diváka tenhle slabej odvar z parodie bych nedal do konce ani zhulenej. Tečka! ()

Tozmi 

všechny recenze uživatele

Film se mi velice líbil a ne jenom to, nemohu si vzpomenout kdy sem se naposledy tak moc zasmál. Je zde ale důraz na to jaká věková skupina poněvadž je poměrně dost scén plný erotiky a vulgarismu násilí a nevhodné scény nevyjímaje. Pominu-li tyto fakty je tento film prostě v mých očích jeden z nejlepších komediálních filmů. Duchařinky si vyslouží 5 hvězd. ()

Luciaaas2 

všechny recenze uživatele

Konečně po delší době zdařilá, lehce nadprůměrná parodie. Sice humor je občas ísty dost fekální, ale zasmál sem se a i bavil. Je to mnohem, mnohem povedenější a vtipnější než Scary Movie 5. Marlon dokazuje, že mu tyhle role úchyláských střeštěnců sedí. Výborná byla scéna s násilnělním :-) ()

Reklama

Reklama