Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (392)

randalll odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto neůspěšný pokus o parodii. Nutno říct, že tvůrci si zřejmě neuvědomili, že natočit dobrou parodii je mnohdy těžší, než natočit úspěšný film. Tohle bylo někdy až trapné a v půlce jsme to vzdali a šli spát ... ()

Ocicak 

všechny recenze uživatele

Super parodie po dlouhodobé impotenci kvalitniho humoru na filmové scéně i když chápu že to nesedne každému je to trefný a aktualní humor bez přepálení. ()

Navys 

všechny recenze uživatele

Druhým dílem jsem byl až unesen, jak je to výborný, ale to se rozhodně nedá říct o prvním díle, ten se prostě nepovedl, ale vůbec. Bylo zo pro mě zklamání, jelikož druhý díl jsem viděl jako první. Vtipy tady nějak nefungujou a celý je to takový...no...nijaký... ()

Hornet.CZ 

všechny recenze uživatele

60% / Je tomu několik let co jsem viděl, Paranormal Activity první díl, ten si u mě před lety odnesl jednu hvězdu, dodnes vlastně nevím za co, každopádně nedopadlo to dobře a očekávat něco od parodie se mi také úplně nechtělo, ale nakonec to tak špatně nedopadlo, první polovina sice není nic moc a mě osobně připadal směšný tak jeden moment, avšak poté se to krásně rozeběhlo a to jak na ploše hororové atmosféry tak na ploše humorných momentů, které nakonec překonávají i samotný originál. ()

paris1999 

všechny recenze uživatele

Film je od začátku brán jako naprostá komedie. Já jsem se fakt hodně zasmál. Ten humor by bohužel v dnešní době už neprosel. Děj má hodně mezer. Dávám 6,5/10 za dobrou komedie. ()

K1K0 

všechny recenze uživatele

Mám rad túto komediálnu verziu paranormal aktivity, pri niektorých scénach som sa prvý krát brutálne zasmial, že mi skoro až gebrina z huby vypadla. Je to fajn paródia z jednoduchým zámerom, pobaviť diváka a zosmiešniť pôvodný film a jeho scenár. ()

Reklama

Reklama