Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (392)

Othello 

všechny recenze uživatele

Haunted House neni tak beznadějný, jak to dle mnoha ohlasů vypadá. Jeho problém je zejména v tom, že je to víc černošská komedie než hororová parodie. Vůbec tomu ještě nepomáhá fakt, že všechny fóry ve filmu jsou ty první možné reakce, které by někoho na danou situaci napadli a proto sem měl po celou stopáž pocit, že se dívám na Improshow nebo něco podobného. Zejména díky tomu, že ty nejvtipnější scény neměly s žádným hororem nic společnýho. Že by většina lidí po tomhle radši viděla Marlona Wayanse, jak jim sklízí bavlnu je jejich problém. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Rodina Wayansů je moje krevní skupina a právě Marlona z nich mám nejradši. Já je i ten jejich smysl pro humor prostě žeru. A Marlon nezklamal ani teď. Scéna s pohybující se kamerou a mexickou hospodyní, která je na chvíli sama doma mi málem urvala bránici. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Možná to kazí trošku našlapaný original PA. Ale přesto bez pochyby suprová parodie se spousty suprových nápadu které zábavy a neomrzí jen tak. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem hrůzu, a zas taková hrůza to nebyla. Jen je škoda, že to zbytečně zabíjejí strašně lacinými vtípky, na kterých snad ani není nic vtipného - např. šukání plyšového medvěda. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Slaboučká parodie hororové série, která staví především na fekálním (nečekaně) a černošském humoru. Nebýt otce Douga a pár povedených gagů Wayanse, bylo by to nekompromisně za odpad. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

mě to přišlo stejně debilní jako filmy, které to primárně paroduje. Jediná odlišnost spočívala v přítomností černochů a záchodového humoru. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Většina vtipů je trapných, ale někdy je to prostě taková kokotina, že se tomu nejde nezasmát. Je to prostě taková ta standartní parodie no. Ale oproti letošnímu Scary Movie 5 se dá tvrdit, že je to v rámci možností poměrně zábavné. ()

ScarPoul odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt si už nepamätám, kedy som dal filmu odpad. Ale niečo tak nevtipné a úbohé som už dávno nevidel. Neggruje sa tam ostošesť, ale mám pocit, že ani afroamerickej komunite toto nemohlo pripadať vtipné. Bez nápadu, základnej dejovej línie, zaujímavých vtipov a nejakých hlášok. Ak sledujeme Marlona Wayansa ako mrda plyšákov, tak je niečo zle. Niečo tak príšerné sa skutočne nevidí. Ako keby sa stretla parta ľudí, čo filmu, paródií a hororom vôbec nerozumejú. Vrchol amerického nevkusu a hlúposti. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Reklamy při Super Bowlu trvají dýl, než ty vydržíš, Malcolme !!" ;) Všechny ty nechutné hollywoodské novodobé parodie mi prostě nepřipadají vtipné, člověku nezbývá než zatnout zuby a protrpět se jimi přes všechny ty nechutnosti a trapnosti až k titulkům, aby nakonec zjistil, že se dvakrát opravdu zasmál a třikrát, čtyřikrát pousmál, přičemž přišel nenávratně o tři tisíce mozkových buněk !! Jednou za čas se však stane menší zázrak a z parodie tohoto typu se vyklube, ostatně zřejmě jen jako výjimka toto pravidlo potvrzující, velmi povedená komedie, což platí i v případě Tiddesova filmového debutu. Na této skutečnosti má zřejmě největší podíl Marlon Wayans, který se podepsal i pod scénář k této DUCHAplnosti, jako Malcolm, kupodivu velmi slušný herec, komik, scénárista, režisér a producent, na němž bylo vidět, že si natáčení opravdu užíval !! Jistě, Haunted House se chvílemi nevyhne tradičním a neodmyslitelným fekálním scénám, v těch sexuálně nekorektních mně osobně většinou za hranicí vkusu se přímo rochní, ale jinak tenhle slepenec slušně drží pohromadě, zejména díky té kostře "budeme spolu bydlet", a těch opravdu geniálních hlášek i vtipů, co se mě týká často i těch rasistických, nabízí velkou spoustu, takže nudit se určitě nebudete.. Mimochodem těch hororů, které si zde berou na paškál a které snadno rozeznáte, jsem napočítal velkou spoustu..;) Moc slušný průměr se záchvěvy geniality i (ne)snesitelným zápachem lejna a kožených tangáčů !! ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oddychová záležitost, ke které se ale člověk vracet asi moc nebude. Pár scén je výtečných, ostatní průměrné až slabé, či trapné. Humorem je to typická americká teen komedie, která mě osobně moc nebere, ale zase neuráží. Pobavilo mě ale místy humorné poukázání na hororová klišé a neduhy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Presne to čo som očakával, sa do bodky naplnilo. Po všetkých možných morálnych aj nemorálnych aspektoch nekorektná buranská zábava, ktorá pobaví okrem nadšencov takéhoto žánru aj zopár fanúšikov hororu a to hlavne svojimi odkazmi na slávne diela žánru. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Sice hrozná hovadina, ale já se u ní nečekaně dobře bavil. Zejména první polovina byla hodně vtipná, pak už to šlo trochu z kopce. Ale i přesto to celkově hodnotím jako povedenou parodii na moji oblíbenou sérii Paranormal Activity. Dávám sice pouze 3 hvězdičky, ale určitě se ještě někdy znovu mrknu. 66% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Americká komedie, která je postavená na parodii Paranormal Activity. Stejně jako většina hororů, tak v první půlce filmu, kdy se obyvatelstvo domu seznamuje s neznámou silou, je i Pár nenormálních aktivit poměrně vtipných - příjezd a ubytování Keishy, noční hrátky se zadkem a mokrým orgasmem a... no a to je pomalu vše. Teplý senzibil, sjetý kněz a další postavičky film táhnou spíš směrem dolů, než aby ho nějak nakopávali dál. A to je škoda. Paranormal Activity totiž vyloženě lákají k tomu, aby se staly předmětem (zdařilé - což se v tomto případě příliš nepovedlo) parodie. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Jako jo, je to jedna z těch komedií, kde se opět balancuje na hranici výbuchů smíchu, slušnosti a trapnosti, ale takhle se to prostě musí brát. Pro těch pár totálních záseků stojí za to se na to mrknout, i když hluchá místa spíš převažují. Jako relax rozhodně neurazí... ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

V podstatě úplně stejná stupidita jako snímek , který byl základem této parodie. Akorát s tím rozdílem, že když se smějete u tohohle, má to své opodstatnění a není to divné, protože je to komedie (proto také přidám ještě jednu hvězdu). Ale když jste se smáli u PA, bylo to kvůli trapnosti snímku. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Jeden z Wayansov opäť servíruje ďalšiu paródiu na v súčasnosti populárne horory. Síce sa z Haunted House, aj keď si na paškál berie v súčasnosti najprevarenejšiu hororovú sériu Paranormal Activity, asi len veľmi ťažko stane rovnaký kult ako kedysi z prvého Scary Movie prevažne stavajúcom na paródii série Scream a jej podobných slasherov, humor ostal približne rovnaký. Občas prehnaný a trápny, ale občas aj trefný a skutočne vtipný. Navyše sa dosť šetrí aj s rôznymi fekálnymi výjavmi, ktoré majú vo väčšine paródií svoje tradične nechutné miesto. Pokiaľ ste prežili minimálne prvé dva zárezy Scary Movie určite Vám nijako neuškodí ani Hautned House. Sympatické je, že sa nevydáva cestou doslovného parodovania každej a jednej scény, ale zo série Paranormal Activity si berie „len“ základnú premisu príbehu a na neho postupne nabaľuje scény známe z posledných found-footage hitov. V značnom množstve dôjde aj na svojho času hitový Devil Inside alebo The Last Exorcism, ale opomenuté neostali ani klasiky ako REC (aj keď pre Američanov skôr známejší Quarantine), Blair Witch a mnoho ďalších. Nezabudlo sa ani na množstvo trefne zvolených popkultúrnych odkazov, pre hráčov napr. na Left 4 Dead (skvelá hláška!) alebo hlášky z iných filmov ako Pulp Fiction, Snakes on Plane a pod. Ako pri všetkých paródiách platí, že čím viac parodovaných filmov máte napozeraných tým stúpa aj šanca, že si užijete daný vtip. Haunted House je ťažké hodnotiť klasickou kvalitatívnou stupnicou. Ako budete vnímať jednotlivé vtipy je pri ňom veľmi individuálne a vplýva na to mnoho subjektívnych faktorov. V porovnaní so serióznejšími snímkami rozhodne viac ako 2* nie, ale tým Haunted House ani nikdy konkurovať nechcel. V rámci paródii rozhodne 3*, hlavne v porovnaní s doslovnými shitmi, ktoré sa v tomto subžánri dokázali za posledné roky urodiť (napr. tohtoročný 30 Days of Paranormal Activity With The Devil Inside The Girl With The Dragon Tattoo, Stan Helsing alebo séria nekončených Date Movie, Epic Movie a pod.) Haunted House je určite jedna z tých menej otravných paródíí, ktorej sa síce taktiež nevyhli nudné a trápne momenty, ale dokázala ich vyvážiť s tými naozaj vtipnými. Pokiaľ vopred viete do čoho idete a čo od toho očakávať, tak sklamať v podstate nemôže, ostatní ruky preč. CELKOVO: slabé 3* PS: mám najradšej hodnotiacich podľa traileru, ktorí si to napíšu ešte aj do komentára. (zdravím užívateľa Hapretor) PS2: uvidíme, čo na to konkurencia v podobe znovu oživenej značky Scary Movie 5 ()

FromHell 

všechny recenze uživatele

Marlon Wayans by si mal vytiahnúť hlavu zo svojej prdele a uvedomiť si že vtipy o prdení boli celkom vtipné (no aj tak trápne) za čias Leslieho Nielsena.Celé zle! ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Film se svou (ne)kvalitou nijak nevymiká standardu parodií dnešní doby. Většina vtipu zde atakuje hranici trapnosti, ale párkrát jsem se u toho nasmál, nicméně tenhle jednoduchý humor není úplně můj šálek čaje, proto 4/10. ()

Reklama

Reklama