Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (392)

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Ano, není to žádný zázrak, ale po dlouhé době jsem měl pocit, že někdo ví, co dělá. Tedy alespoň u žánru parodie. Místy je to trapné až neskutečně, ale když dojde na dobrý fór, tak se nezasmějete, vybouchnete smíchy. A to se mi u parodie nestalo ani nepamatuju. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Tak musim říct, že minimálně prvních 50 minut jsem se opravdu nasmál. Ke konci to ztrácí šťávu, pravda, ale jinak je to opravdu solidní prča. Pěkně mě to zabavilo. Krátká stopáž je veliké plus. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Takové slabší tři hvězdičky. Celkem dost vtípků povedených, pár trapných, ale to by ani nevadilo, spíš ty nudné pasáže mi překážely. Myslím, že to mohlo být lepší. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Klasický truc podnik. Když pana Wayans nedali do Scary movie 4 a 5, tak proč ne, udělám si vlastní film a taky to tak dopadlo. Tuctovej film, kde jeden lepší a i vtipný moment zabije tuna hovadin a nesmyslů. U parodie mám pocit, že bych se měl řezat smíchy a ne nechápavě kroutit hlavou. Jen upozorním že sérii Scary movie mám rád a je to jeden z nejlepších parodií za poslední léta, ale s tímhle to nemá cenu ani srovnávat, to je jako kdybych srovnával ferari s favoritem. Jo a scéna kde již zmíněný herec předvádí soulož s plyšáky je trapná až na půdu a po shlédnutí této scény, jsem měl chuť celý film vypnout. Jasnej propadák. ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

typicky "cierno cierny" humor, ktory je tlaceny do extremov a vacsinou je to silene jak prasa. Na druhej strane bolo par neskutocnych momentov kedy som sa musel zasmiat. Takze ocenujem tuto kravinu a odkazujem artovym hnedopichovskym narocnym divakom nech sa idu vysrat... ide o parodiu a ta je celkom podarena. ()

sofiapetra

všechny recenze uživatele

Hvězdy dávat žádné nechci, protože bych musela dát tři - a průměrné to rozhodně nebylo. První půlhodinka byla vážně skvělá a pro mě fakt ftipná, ale jakmile začali s duchařením - koukat se na to už nedalo. A už mi bylo celkem jedno, jak to bude dál. Takže celé jsem to ani neviděla. ()

Fíla 

všechny recenze uživatele

Je to blbost, kde účinkuje hlavně herec ze Scary-Movie Marlon Wayans. Ovšem tahle blbost je dokonce vtipná, takže mě to přinutilo své hodnocení nasměřovat ke třem hvězdám. Rozhodně lepší než Paranormal Activity ! ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Americane jiz ztratili schopnost zapinat vypinac sve mozkovny, ktera se uz tak dost smrstuje a stale se placaji do kolen, kdyz se cernoch vysere v obyvaku na zem, kdyz si prdne pod perinou, nebo kdyz onoho fekalniho cernocha osuka duch. Sex a fekalie je stale druh humoru, u ktereho se bavi cela americka rodinka, ktera stihla poblaznit uz pulku Evropy. Zajimave na tom ovsem je, ze kdyz se takova vec stane i lidem v jejich okoli, ktere ani neznaji, nikdo se tomu nezasmeje a vsichni se pohorsi! A ja se ptam, kde se Vam to kurva pomotalo? ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

další důkaz toho,že soudobá parodie je na úplném dně ze kterého se jen těžko vyhrabe na úroveň žhavých výstřelů atd.Tedy parodií,u kterých se člověk opravdu zasmál.Tohle je jen tupá slátanina bez nápadu a cca třemi momenty,kdy divák pozvedne koutky...0% ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pravé Scary Movie 5 !!! Opravdu jsem se většinu filmu smál, byly tam sice i momenty co moc vtipný nebyly, spíše mě u nich bylo až trapně, ale "pár nenormálních aktivit" stojí za to zhlédnout, když znáte ty filmy co paroduje(je jich víc než jen Paranormal Activity ) + je to v určitých scénkách i nechutné, ale kdo je zvyklý třeba na south park tak v tomhle dokáže vše dobře skloubit a zasmát se... HODNOCENÍ: 70% (4*) ()

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Totálne nezmyselná kravina,ale o to predsa v parodii ide však? Zhovadiť,zosmiešniť filmy a predovšetkým rozosmiať diváka. Niektoré scény stáli za to,iné boli tak trápne že mi nedalo sa nezasmiať. Ešte by som dodal že mi spoločnosť robila fľaša červeného,čiže možno mi zmenila pohľad na film :D. // po druhom zhliadnutí pridávam tretiu hviezdičku,bol to masaker a strašne som sa smial ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No na parodie typu Scary Movie to prostě asi nemá. Nevim jestli to bylo tim, že se to točilo furt kolem jednoho originálu nebo proč, ale nepřišlo mi to tak nějak univerzálně vtipný. Jako pár scének skvělejch, ale žádná hitparáda.. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I přesto,že parodie moc nemusim,tak tahle mě občas dohnala až k slzám.Fakt hodně drzá,voprsklá,ale i zábavná věc.50%. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Jediné plus a jedinou hvězdu tomuto snímku udělím proto, že ukazuje, jak stupidní je vlastně Paranormal Activity série. Tohle však jde ještě dál. Ano, občas jsem se uchechtl, ale z devadesáti devíti procent se i tak jedná o snímek, u kterého nostalgicky budu vzpomínat na první dva Scary Movie než na tuto nenormální vol...inu. 20% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Paranormal Activity je film přímo stvořený pro zparodování, ale tady se to fakt moc nepovedlo. Nedával bych to tolik za vinu tomu jednoduchému sexuálnímu a fekálnímu (ačkoli ten mi tu vadil docela dost) humoru, v Scary Movie je taky a v prvních třech dílech přesto je podán funkčně a vtipně. Jenže tady to prostě nefunguje a je to nuda. Pár vtipných scén + jedna geniální (ta, jak ignorují padající nádobí) v tom sice je, ale pořád je to málo na to, aby to ten film zachránilo. Navíc většina scén mi přišla spíš trapná než vtipná. Dvojku někdy asi zkusím, když má být podle všeho lepší, ale nadějí do ní stejně moc nevkládám... 2* ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle byla naneštěstí jen ubohá snůška sexistických narážek, trapného humoru a předvídatelného děje. Po velice dlouhé době jsem dala zase šanci parodii, protože jsem se od nich dlouho odtrhla kvůli tomu, že u všech nových rapidně kleslo na kvalitě. Ráda teď vzpomínám na výborné Scary Movie 3. Tohle byla opravdová nuda a v podstatě jsem se nezasmála vůbec ničemu. ()

Reklama

Reklama