Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (392)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Podobný humor sa mi veľmi páči. Je maximálne stupídny, primitívny a degenerujúci ľudské pokolenie na úroveň opíc. Ale ja som sa vynikajúco pobavil a paródie tohoto typu milujem. navyše si myslím, že Wayans je pán komik so všetkým čo k tomu patrí. Tak ak si chcete užiť hodinku a pól úplne nezmyselného a úchylného humoru nieje nič lepšie .... a za mňa iba 75%. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

I keď by to len málokto predpokladal, tento rok sa kráľom na poli filmových paródií nestal piaty diel obľúbenej série Scary Movie, ktorý napokon dopadol katastrofálne, ale zdanlivo neambiciózny a v tieni slávnejšieho konkurenta ukrytý projekt Marlona Wayansa. Áno, aj tu sa samozrejme nájdu vtipy, ktoré vyznejú skôr trápne, ale takisto sa tu narozdiel od vyššie spomínaného počinu divák stretne aj s nejednou scénou, ktorá uňho spôsobí nefalšovaný výbuch smiechu. Najmä scéna, kedy duch pripraví hlavného hrdinu o "panenstvo", je nezabudnuteľná. (55%) ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zamrzí promarněná šance, protože hlavně v první půlhodině je tahle parodie docela dobrá. Marlon Wayans, ač se to nezná, tak umí hrát hodně kvalitně. Nikdy bych neřekl že mě nějaká prdící scéna ve filmu příjde vtipná. Tady se to povedlo. Rovněž potěší přítomnost Nicka Swarsona jako homosexuálního psychotika. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Naivně jsem s myslel, že bydlím v bezpečném domě, ale mé prdění v noci pod peřinou odhalilo, že se tam děje cosi tajemného. Zatím to ignoruji, neboť bych byl velmi nerad, aby se mnou duch vyváděl podobné sexuální kousky, jako s Malcolmem, ale začínám tušit, že vymítání je jen otázkou času. Jinou otázkou je, jak dlouho dokáže bavit jeden noční záběr do ložnice a musím se přiznat, že i když se nápaditosti meze nekladly, tak ke konci už to trošku nudilo. Pokud však chcete vědět, co dělá vaše mexická služebná, když nejste doma, tak se na tohle rozhodně mrkněte. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Marlon je bez svých bratrů o něco slabší a je vidět, že ani režisér začátečník přesně nevěděl co dělá, jelikož film nedokáže opět působit uceleným dojmem.Spousta vtipů je postavená převážně na sexistických hláškách, situacích a scénách, z nichž je bohužel valná hromadá buď trapná, nebo jen prostě nevtipná.Spoousta zbytečných scén, na první pohled křečovitý humor i projev herců.Hodně těžce se na film kouká i z důvodu obsazení nesympatické Essnece Atkins.Jenže Wayanse je pořád Wayense a spousta, jako až nečekaně velká spousta scén dokáže zasadit smrtící ránu a já si matně vzomínám, kdy jsem naposled takhle prskal smíchem u americké komedie, která se snaží něco parodovat.Jasně, časy prvního Scary Movie jsou pryč, Haunted House nedokáže držet pohromadě jako plnohodnotný nářezový fekál, je tam spousta křeče, ale když přežijete rozpačitý začátek, který kurví h¨lavně scéna se psem a občas prostě přežijete nějakou tu nudnější pasáž, dostanete naloženo opravdu pěknou řádku neuvěřitelně debilních situací, které vás prostě roztleměj jako kdysi, když nám bylo 15. a zhulený sme v kině sjižděli Scary Movie.Marlon je neskutečnej komik, hlavně jeho obličejová mimika a neskutečný talent přednášet vostré hlášky, dělají z filmu docela povedený zářez do americké fekální produkce a když si k tomu přičtete, že se jim povedlo do filmu narvat víc děsivejch a lekacích scén než tvůrcům Paranormal Activity 2 a 4, můžu s úplnym klidem dát silné 3* a říct, že jsem se sice místy ošíval, ale něco sem se natlemil! 59%.Co na to páté Scary movie? You crazy biitch!!!!! :) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Film vznikl díky tomu, že Marlona Wayanse producenti neobsadili do nových dílu filmové série Scary Movie. Herec tak začal pracovat na tomto snímku. (Dlee)
  • V Malcolmově (Marlon Wayans)domě je možné vidět hned několikrát plakát ke hře "Saints Row: The Third". (Korbitch)

Reklama

Reklama