Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit

  • USA A Haunted House (více)
Trailer 1

Když se konečně Malcolm rozhodně pověsit staromládenectví na hřebík a dovolí své přítelkyni, aby se k němu nastěhovala, netuší, kdo přivandruje s ní. Po pár podivných událostech se Malcolm s Keishou rozhodnou podivné aktivity natočit a zjistí, že Keishu posedl šílený duch. Malcolm povolá na pomoc kněze, aby ducha z Keishy vyhnal a zachránil tak jejich vztah a především Malcolmův sexuální život… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (392)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Je to jednoduché. Found footage si svým stylem sice jako ještě poměrně mladý, nicméně určitě oblíbený a úspěšný subžánr jasně koledoval o nějaké to zparodování a já byl moc rád, když jsem se dozvěděl, ža na filmu dělají lidi stojící za geniálními Scary Movie. O to pak bylo ale větší zklamání, neboť od Marlona Wayanse jsem prostě čekal daleko, daleko víc. On sám je ve filmu tedy jasně tím nejlepším a nejvtipnějším prvkem, ale jako spoluautor scénáře se moc nevytáhl. Problém je, že Pár nenormálních aktivit není příliš vtipnou parodií. Pozitivní určitě je, že nejde v žádném případě o typ parodií dua zoufalců Friedberg/Seltzer, kdy na jeden povedený fór připadá deset tupých, hloupých, trapných a nedotažených, rádobyvtipných momentů, tady je to prostě trochu jinak, ikdyž ale vlastně ani ve výsledku nevím, zda-li je to lepší. Zde totiž na jeden povedený fór nepřipadá žádný jiný. Pár nenormálních aktivit tak tedy sice naštěstí neobsahuje prakticky žádné nepovedené zparodované scény, ovšem těch povedených je vážně málo, což pak způsobuje strašně dlouhé, nevýrazné a nudné mezery mezi právě těmi jednotlivými, zábavnými momenty. Navíc právě krom Wayanse mi tu ani z herců nikdo jiný moc nesedl, Nick Swardson mě dokonce naopak spíš pořádně sral. Pár nenormálních aktivit je zkrátka sestavena z tří fantastických vtipů, tří docela zábavných scén, zbytek je ale zcela o ničem. A tak tento poměr jasně ukazuje, že v této parodii převzala otěže otravná nuda, která tak vyhrála a poslala nekompromisně tento film do nevýrazných žánrových vod . ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Milí intelektuálové, přichystejte si kameny, postavte se do řady a nechte mě dopsat tento komentář, ve kterém se pokusím vysvětlit, proč tomuto filmu dávám plný počet. Pak můžete začít házet. Anebo ne, začněte už teď, protože nepřijdu s ničím lepším než "prostě mě to bavilo". A Haunted House, aneb takhle jsem si představoval pátý díl Scary Movie, je opravdu vtipný film, který mi připomněl právě první díl Scary Movie (aby ne, když Marlon se jako scenárista podílel jak na tomto filmu, tak na Scary Movie) svou praštěností, lehkostí a hlavně přesností, kdy se paroduje naprosto vše, co v daném žánru (v tomto případě "based on true story" filmy natočené ruční kamerou) uvidíte. A klidně mě zabijte, ale tenhle film mi opravdu sedl a nasmál jsem se u něj mnohem víc, než právě u již zmiňovaného Scary Movie 5. Možná si to plný počet nezaslouží a nutno uznat, že závěr byl trošku slabší, ale byl bych pokrytec, kdybych tomuto snímku dal menší hodnocení. A když přihlédnu k parodiím posledních let, které má na svědomí jisté duo "režisérů" tak mi přijde, že se nemusím vůbec obhajovat, protože tahle parodie jednoznačně nad nimi ční ve všech směrech. 90 %. ()

Reklama

Dado 

všechny recenze uživatele

I keď by to len málokto predpokladal, tento rok sa kráľom na poli filmových paródií nestal piaty diel obľúbenej série Scary Movie, ktorý napokon dopadol katastrofálne, ale zdanlivo neambiciózny a v tieni slávnejšieho konkurenta ukrytý projekt Marlona Wayansa. Áno, aj tu sa samozrejme nájdu vtipy, ktoré vyznejú skôr trápne, ale takisto sa tu narozdiel od vyššie spomínaného počinu divák stretne aj s nejednou scénou, ktorá uňho spôsobí nefalšovaný výbuch smiechu. Najmä scéna, kedy duch pripraví hlavného hrdinu o "panenstvo", je nezabudnuteľná. (55%) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Děsná hovadina, asi na stejné úrovni jako 30 Nights of Paranormal bla bla bla... Každopádně mě to chytlo ve správné náladě a tak jsem se několikrát i z plna hrdla zasmála nad de facto úplně debilními vtípky a i když mi i těch osmdesát minut přišlo dost zdlouhavých, furt jsem se bavila víc, než u všech pokračování parodovaného materiálu. Nejlepší scénka - ať si tu duch tříská, čím chce, my si čteme noviny :-) 50% ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Pár vtipů tipu komedie s Adamem Sandlerem, ale taky jde vidět debilita tipu Scary Movie. U pár scének jsem se opravdu pobavil, protože Pár nenormálních aktivit útočí na lidi, kteří se smějí každé debilitě. Marlon Wayans nestárne, stále je to sympaťák a film akorát vylepšuje. A Chip je skvělá postava. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (10)

  • Kisha (Essence Atkins) používá parfém s názvem "Entita", čímž odkazuje na film Paranormal Entity (2009). (Lajty)
  • Ve filmu je 2x noc číslo 11. (LERw!g)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 36. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama