Reklama

Reklama

Sketchy Andy

všechny plakáty
Trailer
Dokumentární / Sportovní
USA, 2011, 21 min

Obsahy(1)

Andy Lewis s umeleckým menom "Sketchy Andy" je jedným z najlepších slacklinerov na svete. Disponuje obrovským množstvom talentu a ničoho sa nebojí. Názory na jeho osobu sa rôznia: niektorí ho považujú za šialenca iní za génia.
Film Sketchy Andy zobrazuje život tejto osobnosti a jeho vášeň, ktorou je slackline. Andy predvádza saltá a iné triky na tenkých nylonových tratiach zavesených vo vzduchu. Súčasťou dokumentu sú jeho highlines-sóla, ktoré sú najdlhšie na svete, jeho umenie spojiť slackline s base jumpingom, či bláznivý "roped cliff jumping", čo je forma voľného pádu skokom zo skaly. (ito7)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

DannyVlk 

všechny recenze uživatele

Co všechno se dá na lajně dělat a ještě mnohem víc! Tento průkopník už teď taky patří mezi odrostlejší, ale následuje ho horda mladých a dychtivých nadšenců, kteří se bojí ještě o trochu míň a dovolují si na lajně ještě o trochu víc. O nich však až poději. V tomto krátkém díle máme možnost spatřit Andyho hlavně na highlinech, kde zkouší svoje salta, chůzi bez jištění či bez jištění ale s padákem na zádech. Nejvíce mě pobavil záběr, kdy přechází nahatý. ()

Reklama

Reklama