Reklama

Reklama

Poslední loď - Série 5

(série)
USA, 2018, 6 h 50 min (Minutáž: 40–43 min)

Předloha:

William Brinkley (kniha)

Hrají:

Eric Dane, Adam Baldwin, Bridget Regan, Charles Parnell, Travis Van Winkle, Marissa Neitling, Jocko Sims, Kevin Michael Martin, Bren Foster (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (2)

Mufuck

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No vida, jak to jde když se chce. Po útrpné čtvrté sérii, kde zloduší rodinka ve složení: bláznivý doktor schizofrenik z dolní kajuty, syn model Giorgio ve svetříku, a jeho modelka ségra, znající víc válečnou strategii nežli k tomu vycvičení kapitáni řeckého loďstva, brázdila vlny Středozemního moře, ale hlavně dráždila mé smysly až k naprosté sklíčenosti, jak se mohl tak dobrý seriál tak moc zbabrat... Ale vše se vrátilo do starých dobrých kolejí, či spíše vln. Nevím, zda se našlo více peněz a zda se obměnil scénaristický tým, ale série pátá se dostala na úroveň těch prvních dvou, těch nejkvalitnějších. Výborní zloduši, parádní akce, pár pořádných zvratů a ztrát ve vlastních řadách, to je jen slabý výčet toho dobrého. To špatné, kromě teda typického amerického nafouklého patriotismu, který do The Last Ship ale patří od začátku, jsem tam neviděl, nebo nechtěl vidět. Tom Chandler je ponořen i do své vlastní války, v osobní rovině, jeho vnitřní touha po boji je pomalu hmatatelná. Mě to sedlo fantasticky, včetně velmi stylového zakončení finálového dílu. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední loď dokodrcala do konce. Nemůžu říct, že by bylo tak špatné jako čtvrtá sezóna, ale téměř geniální druhé polovině trojky se to nevyrovaná. A s koncem si mohli tvůrci ještě trochu víc vyhrát, ale za mě spokojenost. ()

Reklama

Galerie (70)

Zajímavosti (1)

  • Eric Miller (Kevin Michael Martin) si prezerá knihu o lodi U.S.S. Nathan James a zastaví sa na kapitole o námornej poddôstojníčke 3. triedy Mayi Gibsonovej (Felisha Cooper). Pri bližšom preskúmaní textu v knihe si však možno všimnúť, že sa stále opakujú dva rovnaké odseky. (koba)

Reklama

Reklama