Reklama

Reklama

Poslední loď - Série 1

(série)
USA, 2014, 6 h 54 min (Minutáž: 40–44 min)

Předloha:

William Brinkley (kniha)

Hrají:

Eric Dane, Rhona Mitra, Adam Baldwin, Charles Parnell, Sam Spruell, Travis Van Winkle, Marissa Neitling, Christina Elmore, John Pyper-Ferguson, Jocko Sims (více)
(další profese)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Komandér Chandler (Eric Dane) se společně se svojí posádkou vydává na půlroční misi do Arktidy. K posádce byli na poslední chvíli připojeni dva virologové - Dr. Tophet (Alice Coulthard) a Dr. Scott (Rhona Mitra), kteří se na Arktidu vydávají studovat ptactvo. Jenže když je vysadí na Arktidě, napadnou je ruské vrtulníky, které torpédoborec úspěšně zničí. Dr. Scottová komandérovi řekne, že na pevnině vypukla pandemie a že 80 % lidí na světě zemřelo. Díky mutaci se virus šíří čím dál rychleji, ale Dr. Scottová s Dr. Tophet mají původní virový kmen a díky tomu můžou vyrobit lék. Ale posádka torpédoborce není jediná, kdo o léku ví - Rusové jsou jim v patách a chtějí lék dostat pro sebe. (Varan)

(více)

Recenze (4)

orgia 

všechny recenze uživatele

Pilotni dil uplne super. A pak to slo do pr***. Proud otrepanych klise, naborovych scen us army a logickych nesmyslu. ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dokud si tam aktéři hráli na vojáky, bylo to takové hloupoučké, ale nenudil jsem se. V pozdějších dílech první série se tvůrci asi rozhodli, že povýší rozmanitost a začali tam plantat mezilidské vztahy a nakonec dokonce politiku. To už pak stálo za pendrek. (26%) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý pilot zavěsil laťku do solidních seriálových vod. Škoda, že zbytek série je občas je peklo. Vizuál jak z přelomu tisíciletí, hromada nesmyslů a nezajímavý herci. Závěr první sezóny přece jen ukázal nějaký potenciál a budu pevně doufat, že tohle byl jen pokus po kterém budou následovat lepší. ()

Galerie (162)

Zajímavosti (2)

  • RFS Vyerni – ruský raketový krížnik na jadrový pohon, bola v skutočnosti bojová loď USS Iowa, ktorá v dobe natáčania slúžila ako plávajúce múzeum. Bola však neustále udržiavaná v stave, aby pri prípadnej reaktivácii mohla byť povolaná späť do služby. (Rorschach_SK)
  • Kapitán a Tex sú zajatí ruským vrtuľníkom Mi-24. V skutočnosti však na krížnikoch triedy Kirov, ako mal byť aj RFS Vyerni, slúžia vrtuľníky Ka-25 prípadne Ka-27. (Rorschach_SK)

Reklama

Reklama