Reklama

Reklama

Recenze (3)

togaf 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad, vtipné dialogy a sympatičtí herci. Poslední díl zvednul celý seriál o jednu hvězdičku. Taky bych se chtěla zúčastnit Souboje knižních klubů. Poslední díl byl prostě nabytý nápady - trénink, souboj, argumenty...a Kobra Chai je vážně super název pro knižní klub. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z nejlepších a nejoriginálnějších webseriálů, který se kvalitou tyčí hodně vysoko nad většinou podobných projektů. Má slušné herce, je výborně natočený, pobaví a především staví na vynikajícím nápadu. Škoda, že skončil po první sezóně, materiálu na další řady měli tvůrci v podstatě neomezené množství. ()

Don82 

všechny recenze uživatele

Přesto, že jde o opravdu minimalistický webseriál, který má zatím jen šest dílů, tak si dovoluji napsat, že jde o opravdu povedený nápad. Herci, prostředí a triky na hodně vysoké úrovni. Jednoduchá, vtipná a zajímavá zápletka a ještě k tomu natočená velmi profesionálně a živě. Závěrečný díl, je naprostá pecka, která The Book Club řadí mezi nejlepší webseriály roku 2012. Doufám, že se tvůrci odhodlají k další sérii... Sledovat s titulky lze zde: http://www.videacesky.cz/tag/the-book-club ()

Reklama

Reklama