Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (7)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jede se v naprosto stejných kolejích jako v prvním dílu, jen v trochu jiném vlaku. Příběh slabší, méně nápaditý, o dost víc přitroublé (často přeslazené) vaty na úkor akce, aspoň tak mi to přišlo. Záporák méně zlověstný a klaďák šaškující ještě víc než minule. Kapitolou samou pro sebe jsou scény klaďákova znovunabytého vztahu s nevlastním otcem, které jsou vážně divné, téměř deviantní. Líbily se mi zpomalené záběry při bitkách a pár dobrých hudebně tanečních vsuvek, jinak průměr. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Film jede v podobné režii jako v prvním případě. Přehnaná akce, vtipné scény, pěkná hudba. Salman na konci opět rozzuřený a nezastavitelný. 80% :) ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Toto je jedna z mála výnimiek, kedy dvojka predčí prvý diel. Salmanovi úlohy elegantných slušákov bojujúcich proti zlu skvele sadnú a táto rola je toho dôkazom. Hudba je tu výnimočne dobrá, rytmická, perfektné tančeky s Malaikou a Kareenou boli úžasné. Hudba sa tu naozaj výnimočne vydarila. Prakash Raj tu mal krásnu rolu zloducha. Sonakshi étericky krásna. Proste dobro zvíťazí nad zlom, akčné scény, Salman bez košele, hudba, tanec.... paráda. ()

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Je to taková nedomrlá jednička.... vlastně jediný co je na tom dobrý jsou hudební čísla. A ten "letící" chlápek s telefonem. A to je vše. ()

Ramanam 

všechny recenze uživatele

Stačí prvních pár minut a všem nadmíru je jasné, kdo pánem zdejším jest. Je to policejní inspektor Chulbul Pandey, ke kterému si chodit stěžovat na policejní brutalitu je jako přelévat oceán děravým vědrem. Jeho styl je nekompromisní a elegantní zároveň. Řídí se vlastními pravidly a zákony. Neústupný a nesmiřitelný bijec, přitom srdcem vtipálek a romantik. Prostým lidem milován a zlořády nenáviděn. Dávající naději, že všichni policisté v Indii nejsou podplatitelní, či přisluhovači místních politiků a vlivných lidí. Upřímně řečeno se mi osobnost hlavního hrdiny „pod kůži“ hluboko nedostala ani v prvním díle, pro svou občasnou „frajírkovskou namachrovanost ega“. Svoji práci však dělá na výbornou, takže... Například likvidace padoucha na svatbě mě vyloženě pobavila a nezůstalo jen u ní. Je jasné, že styl „přehnané akčnosti“ v indických filmech nemusí každému sednout, ale co naplat. Nikdo nikoho snad nenutí, aby se takové snímky díval (alespoň doufám). Já se naopak bavím náramně. Příběh má spád, akce střídá akci, navíc okořeněno odlehčujícími humornými prvky a romantikou. Společně tak výsledné tvoří příjemný, odpočinkový a pohodový konzistentní zážitek, co si více přát? S. Khan se pro podobné role snad narodil a já si ho v nich nadmíru užívám. S. Sinha je dobrá herečka, na kterou se vždy rád podívám, stejně jako na P. Raje. Padouch v jeho podání není sice až tak „odporný“, ale i tak nadmíru povedený. Hudebně výtečný mix tanečních i romantických písní. Můj osobní hit, ve kterém se nám představí další přední indická herečka K. Kapoor se zve „Fevicol Se“ - prostě parádní kousek pod značkou „Made in India“! Hodnocení nebylo žádným problémem a jasné čtyři hvězdy po zásluze uděleny. Jestli druhý díl připomíná první (tak určitě) a do jaké míry ho kopíruje, je mi úplně jedno, když vše funguje tak, jak má. Do vkusu a nálady se mi trefil ukázkově, takže svůj účel splnil, co dodat... ()

atiratha 

všechny recenze uživatele

Epičtější než jednička, ale na druhou stranu rodinné charaktery fungují o poznání hůř, záporňák není zdaleka dost záporný a ani jeho porážka není tak originální jako v minulém díle. Plus Sonakshi není zdaleka tak k sežrání jako ve svých ostatních filmech. ()

Reklama

Reklama