Reklama

Reklama

Vánoce labutí princezny

  • USA The Swan Princess Christmas (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Princezna Odette a princ Derek se svými věrnými přáteli z kraje lesů se vrací ve zbrusu novém dobrodružném příběhu o jejich první společné oslavě Vánoc! Zatímco se království připravuje na sváteční chvíle, zlotřilý Rothbart se chystá vánoční oslavu překazit. Podaří se našim přátelům ze zámku odhalit spiknutí proradného Rothbarta dřív, než bude pozdě? Film Vánoce labutí princezny vznikl pomocí počítačové animace a obsahuje hudbu Anny Graceman z televizní soutěže „America’s Got Talent”. Nechte se okouzlit úžasnou hudební podívanou a bavte se s celou rodinou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Pro mě asi nová Vánoční klasika no. Derek je borec, a ta akční scéna se snowboardem a sněžným levhartem je přesně to, co chci od čtvrtého dílu Labutí Princezny (první tři jsem neviděl). ()

Reklama

Rymixta odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně, nechápu proč když je celá přechozí serie kreslená a ještě k tomu hezky, proč do toho strkají animaci, kdyby aspoň pořádnou, ale na tohle se fakt nedá dívat. Animace kazí uplně celý film, vskutku příšerná a ani postavy nevypadají k světu, je to jako by ste hráli nějakou starou nekvalitní počítačovou hru ..a písnička hned na začátku filmu Jingle bels a ještě v Ajině...no prostě...bejt otec tohodle filmu tak ho vidědím, opravdu to kazí to, co bylo tak hezky vybudované v těch předchozích dílech. Na 5 se rači dívat nebudu, ať mi to nezkazí vzpomínky. Ta teda je natočená uplně stejnou animací jako tohle. A ještě jedna věc...nenechte se zmást plagátem, tam vypadá odeta ještě celkem k světu. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Prechod do 3D by bol v pohode, ak by to nebola tak odfláknutá animácia. Lenže ono je to v niektorých prípadoch až trápne, že to prešlo a neprerobilo sa to. Príklad: pohybujúce sa vlasy vyzerajú ako snopy obilia. Lenže atypický vianočný príbeh je ešte horší - fantazijné kráľovstvo a Vianoce?? Čo do pekla tvorcovia húlili? Do toho postavy neustále spievajúce typicky nechutné americké popové presľadené pesničky. Hrôza počúvať. Nebyť kocúra, pri ktorom sa aspoň občas podaril aj nejaký ten vtip alebo hláška, nebolo by na čo pozerať. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama