Reklama

Reklama

The Legend of Conan

všechny plakáty

Obsahy(1)

Arnold Schwarzenegger se v Legendě o Conanovi vrací k postavě, která v podstatě odstartovala jeho hollywoodskou kariéru. Cimmerský válečník Conan prolil krev mnoha svých protivníků a jeho zaprášené sandály drtily lebky vinných i nevinných. Žízeň jeho meče uhasila až koruna, kterou sňal ze zbytku hlavy pyšného krále Aquilonie, nejmocnějšího království hyborské éry. Zemi vládl moudře a v čele své armády ničil nepřátele stále se stejnou chutí. Nyní již starý král Conan dospěl ke konci svých dní a čeká na bitvu, která bude jeho poslední. (3DD!3)

(více)

Diskuze

ANALYZATOR

ANALYZATOR (hodnocení, recenze)

verbal

Tak to jsem v bezpečí. Ale chápu, že si nemůžeš pomoc. Že jako, když ti prošlo pod rukou víc ocasů, než místnímu řezníkovi, tak že prostě po kokotech podvědomě furt pátráš. Not me bro.

na příspěvěk reagoval verbal

ANALYZATOR

ANALYZATOR (hodnocení, recenze)

verbal

No a kterej to z týmu Vebal sro to píše? Nemůžete si aspoň rozdat čísla a podepisovat se? Člověk se v tom pak ztrácí.

na příspěvěk reagoval verbal

ANALYZATOR

ANALYZATOR (hodnocení, recenze)

verbal

No chtěl jsem poradit od největšího pičuse na CSFD, ale nereagoval jsi. Asi nikdo z tvýho týmu nebyl zrovna přihlášenej, tak jsem to musel vymyslet sám no.

na příspěvěk reagoval verbal

ANALYZATOR

ANALYZATOR (hodnocení, recenze)

mm13

To má za toho nemanželskýho mexikána. Shriverovi jsou součastí rodiny Kennedyů a to je vlivná rodina. Tak si myslím, že má Arnold už po kariéře. Škoda, rád bych s ním ještě toho Conana viděl. Zase na druhou stranu není daleko doba, kdy se budou točit pokračování s falešnýma tvářema. Takže jistě i Arnold v novým Conanovi bude.

na příspěvěk reagoval verbal

Příspěvek byl smazán administrátorem.

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

oldy

to má být promo na nějaký Arnoldův nový podnik "Bar-Barian"??:)) Jinak Arnie asi čeká až bude starší, přece jen 73 let je ještě moc útlý věk pro návrat Conana, Harrison Ford natáčí Indyho v 78 letech, tak ho Arnie asi chce trumfnout;) Tak 2030 bych to viděl:))

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Bynk

Bynk (hodnocení, recenze)

Nuž ak je to len v autorských právach, tak sa toho už možno ani nedožijeme, nie to ešte Arnold, pritom mám taký perfektný námet. Kráľ Conan ženiaci svojho syna za princeznú zo susedného nepriatelského kráľovstva a do toho príde zlý čarodejník z tretieho ešte nepriatelskejšieho královstva.... :-) 

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

cyphercz

Možná je to tím, že Arnie prohlásil, že natáčení jako důchodce ve filmech si užívá jako důchodce.. Další problém v těch jeho průměrných filmech ted vězi v tom, že nechytl se ho žádný dobrý režisér, který by tím vyzvedl jak Arnieho, tak kvalitu scénáře..

cyphercz

cyphercz (hodnocení, recenze)

DjPeter

Na jednu stranu je to super idea, že by se vrátil ikonický Conan, na druhou se podívejme na kvalitu Arnieho filmů v posledních letech - při nejlepším těžký průměr. To samé očekávám od Terminátora 6, který navíc nejspíš podlehl onomu stále silnějšímu SJW bullshitu, který se valí Hollywoodem... 

na příspěvěk reagoval rounen

Uživatel DjPeter smazal svůj příspěvek.

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

On se nemuze ztratit. Chapes ? Kdyz naskocis na svyho osla a vydas se smerem na zapad a pojedes tri slunce a tri hvezdy, zastavis a zeptas se kdo je Arnold, tak budou vedet. Kdyz zase naskocis zpet na to zvire a pojedes tri slunce a dve hvezdy, zastavis a zeptas se proc jen dve hvezdy ? Nebudou vedet ! Ale kdo je Arnold jo.  Tak vidis, ze neztrati !

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

Anarvin

" O daleko očekávanějším Terminátorovi 6 Schwarzenegger pouze zavtipkoval, že se T800 vrátí v čase do roku 2019, aby zachránil Donalda Trumpa z vězení."  :D Arnold si setri Conana na pozdeji. Podle me na ten projekt netlaci, protoze s nim chce ukoncit svoji karieru a tak tomu dava cas. Dyt je to ARNOLD, ten se jen tak neztrati kluk jeden usatej !

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

Pettte69

Pettte69 (hodnocení, recenze)

Arnold už prostě netáhne. Musel by to být nějaký "nízkorozpočtový film", dejme tomu do 40 mega, pak má šanci na úspěch.

donobonolomo

donobonolomo (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

No ze bych si nemyslel, ze nezvladne mavat replikou mece. Dnes je 70, jak driv 50. Navic treba v puvodni Hodine draka je Conan uz vladce pred smrti, tedy v pokrocilym veku a je to jedna z nej knizek o Conanovi. Jasne, ze uz to nebude, jak kdyz mu bylo 35, ale furt z toho muze byt vynikajici film. Tak prestan hystercit.

na příspěvěk reagoval Sabrewulf

aannemer

aannemer (hodnocení, recenze)

Někteří neví, kdy toho nechat. Arnold je toho jasným příkladem. Poslední roky to je jedna trapárna za druhou.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

po tom, co sa deje vo filmovom priemysle a jak su na tom akcnaky, je mi to jedno, ci to vznikne. A jaxa  bude sa  76 rocny Schwarzenegger ohanat mecom ..........

Související novinky

Arnie se vrátí jako Terminátor a Conan?

Arnie se vrátí jako Terminátor a Conan?

08.08.2017

Arnold Schwarzenegger poslední roky mluví hlavně o třech projektech - komedii Trojčata, šestém Terminátorovi a velkém návratu Conana. Nic z toho zatím nebylo oficiálně oznámeno a dosud se nemluvilo… (více)

Starý Conan je pořád ve hře

Starý Conan je pořád ve hře

05.08.2014

Arnolda Schwarzeneggera brzy uvidíme v Postradatelných 3 a do konce roku se objeví i v zombie dramatu Maggie. Velký kariérní test ho nicméně čeká až příští léto, kdy do kin vtrhne Terminator: Genesis… (více)

Nový Conan jako start trilogie?

Nový Conan jako start trilogie?

30.07.2013

Jeden by čekal, že Schwarzeneggerův návrat k ikonické roli v připravovaném The Legend of Conan bude „jednohubka". Producent Fredrik Malmberg ze společnosti Paradox (stála i za nepovedeným předloňským… (více)

Schwarzenegger slibuje Conana a Terminátora 5

Schwarzenegger slibuje Conana a Terminátora 5

06.06.2013

A taky Trojčata, ale nechtěli jsme vás děsit už v nadpisu... Přestože jeho plnohodnotný comeback nedopadl komerčně vůbec dobře (s celosvětovými tržbami 37 milionů dolarů při rozpočtu 45 milionů… (více)

Reklama

Reklama