Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (15)

Lateef 

všechny recenze uživatele

U všech kopů z otoček, tak tohle teda bylo veledílo! Fakt beze srandy říkám, že líp bych to natočil s kámošema ve Stromovce v Budějkách! Kdyby tu byl ještě Lamas, Dudikoff a Bradley, mohl bych s klidem prohlásit, že jsem viděl všechny obyvatele domu důchodců, pavilón Nepoužitelní, na vycházce v blízkém lesoparku po tučném obědě. Jako když se mi nechce běhat, tak neběhám. Když se mi nechce stát, tak sedím. Proč se vůbec Nepoužitelní pouštěli do filmu, ve kterém se jim nechce nic, nechápu. Režie otřesná. Tu jednu pěticípou tu dám fakt jen kvůli té sebrance ztroskotanců, kteří se kdysi podíleli na mé motivaci k bojovým sportům a posilování. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Lets Showdown!!! Ano přesně tak vítejte na festivalu zapadlých céčkových hvězd! Po pravdě čekal jsem to horší, není to žádná výhra ani pohřeb. Především je nutno říct, že hlavní hrdina je Alexandr Něvskij, a ten asi přisypal i nějaký ty děngy na vznik tohoto projektu. Abych shrnul ostatní, tak Dacascos režíruje a jako herec má asi 2 minuty. Hues a Tagawa velmi překvapivě jako záporáci, Van Dien se jen trapně veze a ostatní naskočí až na finální akci, ale ta je spolu s tou úvodní ještě přijatelně natočená. Zbytek mi byl volnej.30% ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

Detektivové Nick Peyton (Alexander Nevsky) a Charlie Benz (Casper Van Dien), bývalí policisté, jsou najmuti paní Wellsovou (Tia Carrere), aby našli pachatele zodpovědné za smrt jejího manžela Matthewa (Mark Dacascos)... Mark Dacascos film režíroval, byl výkonným producentem a zahrál si v menší roli. Alexander Nevsky hrál a produkoval. Na příběhu se podíleli oba dva. Bojovou choreografii dělal Al Dacascos, instruktor bojových umění, který je Markovým otcem. V akčních scénách se převážně střílí, ale několik krátkých soubojů ve filmu je. Matthias Hues a Cary-Hiroyuki Tagawa se jako záporáci moc nepředvedli, protože nedostali potřebný prostor a k očekávanému souboji Nevsky vs. Hues nedojde (ta jedna rána se nepočítá) vůbec. Podpůrný tým Don 'The Dragon' Wilson, Cynthia Rothrock a Olivier Gruner se objeví teprve v záverečné akci v džungli. HODNOCENÍ 30% ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

C-kova verzia Expendables? Mozno trochu behom zaverecnej polhodinovej akcii v dzungli. A aj to by som skôr oznacil ako Z-kove Expendables. Nie ucastou povedomych xichtov ale katastrofalnym prevedenim. Väcsinu filmu sledujeme akoze vtipne duo ako patra po zaporakoch, ktory zabili v uvode Dacascosa. Van Dien sa cely cas tvari drsne a celkom by som mu prial ulohu v nejakom slusnom serialy. Ma na to. Zato Nevskij sa netvari nijak. Pôsobi, ze to ma este viac v pici ako Seagal. Prekvapivo je nepouzitelny aj v bitkach. Je si namakany, ale v bitkach pomaly a neohrabany. Je pravda, ze choreografia bitiek tu neexistuje, ale Dacascos alebo aj Van Dien v tych par sekundach, ked niekoho mlatia vyzeraju aspon trochu uveritelne. To ze je v bitkach uplne mimo aj Matthias Hues ma ani neprekvapuje. Vo väcsine svojich starych filmoch tiez nic nepredviedol a iba ukazoval namakane svaly. Bohuzial tie mu uz tiez spľasli. Parkrat sa tam mihne aj Tagawa ako zaporak, aby nam predviedol, ze ma stale hnusny xicht. Co sa tyka akcie, tak na zaciatku je jedna mizerne natocne prestrelka. Potom nasleduje kopa kecov behom ktorych sem tam niekto niekoho parkrat buchne a nakoniec prichadza velkolepe inferno v dzungli behom ktoreho sa konecne dostavia aj megahviezdy trashovych filmov Gruner, Wilson, Rothrock. A je to rovnaka katastrofa ako zvysok filmu. Nasi hrdinova tam pobehuju medzi stromami, sem tam niekto po sebe vystreli alebo vybuchne CGI granat a este dôjde na par narychlo natocenych bitiek bez choreografie alebo kontaktu. Neviem, ci je ten film tak mizerny, lebo je Dacascos otrasny reziser alebo sa tocilo prilis narychlo alebo sa proste nikto nesnazil ale vysledok je jedna velka nuda, ktora nie je ani natolko mizerna, aby sa na nej dalo zabavat. Pousmial som sa asi tak 2-3 krat. Takze najlepsie tento film sluzi ako dôkaz toho, ze ti hrdinovia z nasho detstva este ziju, ale stale tocia rovnaky odpad, ktory je uz pokial mate viac ako 12 rokov nepozeratelny. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je fajn, že se tvůrci zase vracejí na Filipíny a natáčejí tam. V tomhle případě ale rozhodně nedošlo k něčemu, co by nějak zásadně zemi mělo proslavit. Jedná se jen o béčko, které ani svůj vlastní žánr moc neakcentuje. Prostě jen nuda s nějakým tím vtipem, ale skoro bez akce, která je v tomhle snímku opravdu velmi špatná. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

  • Bojovou choreografii na filmu dělal Al Dacascos. (Rominator)
  • Režisérem druhého natáčecího štábu byl Sonny Sison. (Rominator)

Reklama

Reklama