Reklama

Reklama

Spectre

  • Velká Británie Spectre (více)
Trailer 3
Velká Británie / USA, 2015, 148 min

Režie:

Sam Mendes

Hudba:

Thomas Newman

Hrají:

Daniel Craig, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Monica Bellucci, Ben Whishaw, Naomie Harris, Dave Bautista, Andrew Scott, Rory Kinnear (více)
(další profese)

James Bond dostane záhadný odkaz z minulosti, který ho přivede na stopu známé zločinecké organizace. Postupně rozplétá složitou pavučinu lží, aby nakonec odhalil děsivou pravdu o SPECTRE. (Forum Film CZ)

Recenze (1 449)

kacer4 

všechny recenze uživatele

Po Skyfall hlbší pád, ale zase nie až na dno. Čo bolo vo filme dobré, bolo viac-menej prebraté z predchádzajúceho skvostu. Romantické zápletký ako z porna (najmä tá so zostarnutou Monicou), najväčší výbuch v histórii ma nechal dosť v pomikove (z ničoho nič) a hlavný hromotluk (Bautista) bol kapitola sama o sebe. Ale na druhej strane Craig je/bol super Bond, bude ťažké ho nahradiť. Film zachraňuje retro štýl, v ktorom by sa mohli ešte nejaké diely niesť (možno o trochu viac humoru to chce). ()

Horác 

všechny recenze uživatele

Úvodní průvod pompézně nasnímanej, dobrý momenty s Q, líbivá akce v Římě, výborný letecký skluz. Atmosféra téměř temná, víceméně udržená po celou dobu. Z mnoha momentů jsem nadšenej a říkám, že by konečně bondovka, který dám 5 hvězd? I kdež, nedám, páč ženy mě tentokrát nebavily a mé zaujetí přecijen místy opadalo. Ale i tak, pro mě dobrej kousek. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

"James Bond jako James Bond-paparapááá.." Ve skutečnosti není moc nad čím zpívat.Přes slibný začátek začnete chápat ,proč je film tak dlouhý.70%tvoří dialogy a to ne zrovna nijak zajímavé.Snímek Vás dokáže pustit a když se vrátíte za 15minut,zjišťujete,že jste o nic nepřišli.Tahle nová bondovka je nafouklá jak bublina .která praská až ve finále.Craig jako by ztrácel taky své kouzlo a vlastně mu tu roli ani nevěříte.Až na pár slušných okamžiku a "momentek "nemá snímek co nabídnout.Na film za 245 mega dolaru je to SLABÉ!!! ()

czema 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi vydat se opět na jedno dobrodružství. Hlavně chci pochválit záporáky. Scott, Bautista a Waltz trio, které děsí samo o sobě. Bylo pěkné že scény nebyli až tak moc přehnané. V takové decentnosti se mi líbí Fiennes. Herec, ketrý zahraje snad cokoli. Ale i agenti potřebují někdy jíst. Ale Craig jede na líh. ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Je samozřejmé, že po fenomenálním pádu z nebes mohl přijít pouze kvalitativní sestup, ale nečekal jsem, že hvězdná tvůrčí sestava padne o tolik. Úvodní mexická scéna mne sice navnadila a potěšila nepochybně i ctitele starých pořádků bondovské série, ale pak se hrdina nechal obklopit primitivní zápletkou, která přes neustálé zdůrazňování důležitých figur z minulosti nedokázala vykřesat ani náznak emotivnosti, natož jakési rodinné tragičnosti. Roztrpčila i očekávaná "bondwoman" M. Belluci, která se mihla a zmizela, a snad největším zklamáním byl potměšile nudný Ch. Waltz bez motivace, jenž svou postavu proměnil v parodii vlastní parodie, jako by jej dokázal ukočírovat jedině Q. Tarantino. Samozřejmě lze vyvozovat, že oproti svým předchůdcům se tvůrci pokoušeli aktualisovat tržní značku, jak by tomu napovídalo i finální zúčtování, ale být po mém, zůstal bych u tajemných náznaků samotného traileru, který byl mnohokrát zručnější v budování atmosféry. Rádoby všemocná a děsivá organisace Spectre totiž připomínala spíše konspirační teorii než skutečnou hrozbu a otevírací titulky mne přivedly na strašlivou myšlenku, která by to všechno vysvětlovala... heil Hydra! ()

Sentinel 

všechny recenze uživatele

Ne. Takhle fakt ne. Pořád dokola to samé schéma bez sebemenší inovace. Už Skyfall smrdělo průserem, ale tam byla aspoň nějaká hlava a pata, tohle už téměř sahá na slovo slátanina. Waltz se snaží, ale nemá moc co hrát, akčním scénám došly nápady, no a závěr je jednoznačně nejhorší ze všech kraigovek. Začínám se pomalu ale jistě bát, co přijde příště. ()

Aiwy 

všechny recenze uživatele

Jedna za bondgirl a jedna za úvodní píseň. Nejhorší bondovka ze všech (spíš módní reklama než špionážní film). ()

RomaS 

všechny recenze uživatele

Dokonalý agent pomyslně zakončuje nekonečnou sérii. Bude to konec Craiga, který postavil 007 do lidštější pozice? Uvidíme. Každopádně Spectre dokonalý nebyl. Nicméně držel vysoce nastavený standard předchozích dílů a pokud se s Craigem v podobě nesmrtelného agenta vidíme naposled, byl to důstojný konec. ()

zissou 

všechny recenze uživatele

Dlouhé, ale přitom nenaplněné. Kde je osudovost setkání s úhlavním nepřítelem? Kde je jiskření s osudově přitažlivou Bond Girl ala Vesper? Ani napodruhé to zvednout dojem nedokázalo. ()

S.A.D. 

všechny recenze uživatele

Klasická bondovka, na kterou se však mezi ostatními bude na poličce prášit. Viděl jsem film natřikrát a to jen proto, abych to dojel do konce. Rozhodně slabší díl než skvělý Skyfall. 6/10 ()

jpacuta 

všechny recenze uživatele

Thomas Newman pro úžasnou hudbu a Léa Seydoux pro zatraceně sexy bond girl. Jinak slušná bondovka, ve který mně vadilo jenom pár věcí. Scéna s letadlem v Alpách a záporák. Skyfall pro mě asi jen tak něco nepřekoná. ()

misiaq 

všechny recenze uživatele

aj v pripade Spectre musim prehodnotit moj predchadzajuci nazor na Craigovu bondovsku sagu... Ma to vsetko co ma pribeh o agentovi 007 mat a uzasne to predchadza udalostiam No Time to DIe... Waltz skvely, Craig sa tiez hecol kedze uz nie je najmladsi, jeho vlastny demoni a neistota robia skvelu atmosferu. ()

Tuty 

všechny recenze uživatele

Majestátně se tvářící a uvnitř tak prostá a nudná bondovka bez cool momentů a v podstatě bez akce. Zkrácení a zvýšení tempa by tomu rozhodně neuškodilo... ()

Jack_F. 

všechny recenze uživatele

Nemůžu dostat z hlavy tři slova(případně obohacených o další slova), které se mi honily hlavou pořád dokola...byly to slova...to je píčovina, to je píčovina...to je ale hrozná tupá nebondovská píčovina. Vážně... byl to vůbec James Bond? Až na pár chabých klasických bonmotů typu jsem Bond, mrdám hnusné bloncky James Bond? Monica už taky nezakryje mejakpem, že jí není ani těch 30, za to blonďatá hnusoba nevypadá dobře ani za mlada. James již určitě myslel na ten důchod dlouho, nejspíš po čas celého tohoto trapného příběhu. Jak si jinak vysvětlit, že v podstatě všechno řeší na náhodu a to hroznou až nechutnou. Ne vážně ať přemýšlím jak přemýšlím, ten příběh je hrozná slátanina plná stupidity a tvůrce scénáře si musel dát hodně fetu(závěr tomu dal vážně korunu). Paradoxně i když je to dlouhá bezduchá píčovina(protože to opravdu je), tak mi přijde, že se tam nic nestalo, Pokud to chtěli jakože propojit se Skyfall, tak asi zapomněli přidat linku, kde si vzal Bourneovské sérum geniality a míří Bond zase jako za mlada(300m bez optiky no problemo)..když to vemu od začátku. Úvod paráda, duní to, jdou vidět prachy a Craigovský bond. Pak to ale raketově ničí uměle vecpaný Waltz, který Bonda stokrát dostane, ale nezabije, protože prostě to tak Němec chce(protože jediné jeho mokré sny jsou zabít všechno co Bond opíchal, aby mu způsobil bolest jeho pyje)... no pak honicka s přesrostlým mlčounem(ve strážcích ho žeru)...kterého nahání letadlem, protože honit auta letadlem se zdá jako velmi dobrý nápad, protože prostě... chtěli z Craiga udelat bonda 90.let...přímo tady na člověka dýchá ten realisticky dil ze Severní Koreje..bože ne, to se nedá. Nejhorší bond, který vlastně neví, co chce reprezentovat- stupidní, bez pravidel a atmosféry Craig Bonda, rádoby "epicky" uzavirájící sérii s Craigem..bohužel to je vycucané z prstu a Bond se tady stává nesmrtelným(to jak byl na mučícím křesle mučilo i mě, jak jsem si musel mlátit dlaní o čelo). Místy až směsné scény(závěrečné rescue, jak policajt pustí bonda na most, když mu suše řekne ze je 00..., scéna na základně v poušti, kde Waltz ukazuje jak má všechny pod palcem atd...)PS: Verbal konečně kvalitně porecenzoval(ucuklo mi v poklopci, o tom žádná), ovšem jako měkký čůrá...pardon pyj tomu nasoll dle mého přehnané tři hvězdy. Já dávám odpad a bojuju za modrá čísla, protože tahle sračka si červená nezaslouží(70%, takže je tu šance..mimochodem imdb.com 6.8) PPS: Jo editace probíhala na komou a v mobilu, takže interpunkce bude ospovídat Jolandě alias generátoru náhodných slov. ()

tommei 

všechny recenze uživatele

Openimg scéna tohohle filmu patří k těm nejlepším vůbec. Top mizanscéna! (film ještě přehodnotím až zhlédnu znovu filmy předcházející) ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Kolik stála reklamní kampaň na nového Bonda?

Kolik stála reklamní kampaň na nového Bonda?

09.10.2021

Nové bondovce Není čas zemřít se v kinech daří. Snímek s loučícím se Danielem Craigem má z mezinárodních trhů už přes 120 milionů dolarů, po druhém víkendu míří přes 150 milionů, a americká premiéra… (více)

Bond s Venomem vládnou kinům

Bond s Venomem vládnou kinům

04.10.2021

Po delší době je zase radost sledovat týdenní box office žebříček. Do kin totiž vstoupila poslední bondovka s Danielem Craigem, dlouho odkládaný snímek Není čas zemřít, a producenti i kinaři si nyní… (více)

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

11.05.2021

Tak se zdá, že si dvojce herců ze Spectre Daniel Craig a Dave Bautista zopakují svoji spolupráci. Bautista se totiž čerstvě upsal pokračování detektivky Na nože Riana Johnsona od Netflixu. Režisér… (více)

Reklama

Reklama